دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه پوره ماهی!


طرز تهیه پوره ماهی!

پوره ماهی غذایی سالم و مغذی است. اگر قصد دارید برای خودتان ساندویچی خوش مزه و در عین حال سالم درست کنید. پوره ماهی بهترین گزینه است. در مکتوب زیر به ذکر طرز تهیه پوره ماهی پرداخته ایم. در ادامه بیشتر بخوانید:

مواد لازم

فیله ماهی بدون استخوان 200 گرم

پیازچه خرد شده 2 قاشق مرباخوری

آب لیموترش 2 قاشق مرباخوری

سس خردل 1 قاشق مرباخوری

ماهی دودی 200 گرم

کره 1/2 فنجان

فلفل 1/8 قاشق مرباخوری

نان باگت

طرز تهیه: یک قابلمه کوچک پر از آب را روی حرارت قرار دهید و فیله های ماهی را در آن بیندازید. اجازه دهید تا حدود 5 تا 10 دقیقه داخل آب جوش بپزد. سپس آنها را آبکشی کنید.

ماهی دودی، آب لیمو، سس خردل، پیازچه و فلفل را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست و آمیخته شوند. سپس فیله ماهی پخته را نیز اضافه کنید و تا جاییکه نرم و یکدست شوند مخلوط کنید.

پوره را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با سلوفان بپوشانید و قبل از سرو به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید. هنگام سرو پوره آن را درون نان باگت بریزید و نوش جان کنید.

برای: 4 نفر

حاضر است در : 25 دقیقه