شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا
ذرت بوداده با کارامل
![ذرت بوداده با کارامل](/web/imgs/16/11/1p9871.jpeg)
مواد لازم:
- ذرت بوداده- ۱۶ پیمانه
- گردو نصف شده و تفت داده- یک و یک سوم پیمانه
- بادام کامل تفت داده با پوست- دو سوم پیمانه
- شکر- یک و یک سوم پیمانه
- کره- ۲۲۵ گرم
- عسل- نصف پیمانه
- وانیل- کمی
طرز تهیه:
ذرت بو داده، گردو و بادام تفت داده را در ظرفی که کمی چرب کرده اید، مخلوط کنید. شکر، کره و عسل را در یک قابلمه روی حرارت کم بپزید تا کمی غلیظ و شکل کارامل شود و سپس از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید. بلافاصله روی مخلوط ذرت بو داده بریزید و به آرامی مخلوط و روی کاغذ روغنی پهن کنید. پس از خنک شدن، کمی خرد و سرو کنید.
ارزش غذایی هر یک پیمانه:
- ۲۷۸ کالری
- ۱۸۲ میلی گرم سدیم
- ۳ گرم پروتئین
- ۱۹ گرم چربی
- ۲۷ گرم کربوهیدرات
- ۲۵ میلی گرم کلسترول
- ۲ گرم فیبر
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان نماز جمعه دولت چهاردهم دولت پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری محمدجواد ظریف انتخابات رئیس جمهور ظریف مجلس شورای اسلامی علیرضا زاکانی
تهران گرمای هوا هواشناسی سازمان هواشناسی زلزله وزارت بهداشت عزاداری پلیس اربعین قتل شهرداری تهران سلامت
مایکروسافت خودرو برق واردات خودرو قیمت خودرو دولت سیزدهم حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان قیمت دلار بازار خودرو مالیات
کربلا امام حسین سینما اوشین بازیگر تلویزیون سینمای ایران خسرو شکیبایی امام حسین (ع) فیلم فرهاد مشیری
دانشگاه تهران پرنده فضا
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل تل آویو دونالد ترامپ فلسطین آمریکا جو بایدن غزه ترامپ روسیه جنگ غزه
پرسپولیس فوتبال ایران استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر تراکتور نقل و انتقالات علی علیپور باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران سپاهان لیگ برتر
ویندوز اختلال جهانی مرکز ملی فضای مجازی ناسا کامپیوتر خودروهای وارداتی سامسونگ عیسی زارع پور موبایل اینترنت سرعت اینترنت فناوری
رژیم غذایی گرمازدگی چاقی کاهش وزن افسردگی گیاهان دارویی سکته قلبی