شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

بادام زمینی


بادام زمینی

مصرف بادام زمینی احتمال بروز دیابت در زنان را کاهش می دهد.
بادام زمینی دارای مقادیر زیادی چربی اشباع نشده، منیزیم و فیبر غذایی است که همگی خطر بروز دیابت را کاهش می دهند. فیبر …

مصرف بادام زمینی احتمال بروز دیابت در زنان را کاهش می دهد.

بادام زمینی دارای مقادیر زیادی چربی اشباع نشده، منیزیم و فیبر غذایی است که همگی خطر بروز دیابت را کاهش می دهند. فیبر و منیزیم موجود در بادام زمینی باعث کاهش مقاومت انسولین می شود.

وجود چربی امگا۳ در بادام زمینی باعث حفظ سلامت سلول ها، نرمی پوست و نیز کاهش میزان کلسترول خون می شود.

بادام زمینی منبع سرشاری از آهن، روی، ویتامین ای، منیزیم و فولیک اسید است که تأثیر مهمی در مبارزه با مواد سرطان زا دارند.

بادام سرشار از پروتئین و دارای ریز مغذی های مهمی از قبیل منیزیم، پتاسیم، فسفر، مس، ویتامین ب۲ و نیاسین است.روغن بادام زمینی منبع غنی ویتامین ای است که نقش ضد سرطانی و آنتی اکسیدانی دارد.بادام دارای مقادیر زیادی کلسیم بوده و برای بهبود رشد استخوانی و جلوگیری از بروز پوکی استخوان در زنان مفید است.

سوسن مستوفی