پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

خوراک بیف ویستاول


خوراک بیف ویستاول

● موادلازم:
▪ گوشت فیله گوساله: ۵۰۰ گرم
▪ قارچ ورقه‌شده: ۱۰۰ گرم
▪ آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
▪ پیاز خردشده: دو عدد
▪ سویا سس: چهار قاشق غذاخوری
▪ کره: ۱۵ گرم
▪ کنسرو ذرت: یک عدد
▪ سبزی …

موادلازم:

گوشت فیله گوساله:

۵۰۰ گرم

قارچ ورقه‌شده:

۱۰۰ گرم

آرد سفید:

یک قاشق غذاخوری

پیاز خردشده:

دو عدد

سویا سس:

چهار قاشق غذاخوری

کره:

۱۵ گرم

کنسرو ذرت:

یک عدد

سبزی معطر:

دو قاشق غذاخوری

نخودفرنگی پخته‌شده و روغن از هر کدام ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

آب یک پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا فیله را به صورت خلالی خرد می‌‌کنیم و در سویا سس به مدت دو ساعت قرار می‌‌دهیم. پیاز را در روغن تفت داده سپس فیله، قارچ و سبزی را اضافه می‌‌کنیم، آرد را در کره تفت داده و به مواد فوق می‌‌افزاییم در این مرحله آب را اضافه کرده و می‌‌گذاریم مواد با حرارت ملایم بپزد. در اواخر طبخ نخودفرنگی و ذرت پخته را اضافه می‌‌کنیم پس از چند جوش خوراک آماده سرو می‌‌باشد.