چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
باقلاوابیج
مواد لازم
شوید خشک ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۳ عدد
سیر ۳ حبه
روغن و کره ۱۰۰ گرم
باقالی مازندرانی( پلویی ) ۵۰۰ گرم
آب ۱ پیمانه پلوپز
نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین به میزان لازم
چگونگی تهیه
ابتدا باقالی را از پوست جدا کرده و همراه سیر می کوبیم و بعد شوید خشک و نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده و تفت می دهیم سپس آب به آن افزوده و وقتی یک جوش زد تخم مرغ ها را در آن شکسته و می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد و پخته شود . وقتی آب غذا خشک شد و باقالی و تخم مرغها هم پخته شد غذا را هم زده و با کمی روغن مجدداً سرخ می کنیم سپس فلفل و دارچین را به غذا افزوده و مرتباً تفت می دهیم تا کاملاً سرخ شود. این غذا با برنج سرو می شود و در کنارش ماهی شور،زیتون پرورده و ماست سرو می شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست