پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
اهمیت میوه در برنامه غذایی
بدن به برخی از عناصر مغذی مانند پروتئین، کلسیم، آهن، ویتامین A و... نیاز مبرمی دارد.
به این مواد «عناصر مغذی بحرانی» اطلاق می شود که به انواع مختلفی تقسیم بندی می شود. میوه ها حاوی عناصر مغذی بحرانی است و حتی میزان این ترکیبات در برخی میوه ها بیشتر از دیگر مواد غذایی است بنابراین میوه ها در متعادل کردن رژیم غذایی انسان نقش مهمی دارد.نتایج تحقیقات انجام شده نشان می دهد که اسید اسکوربیک طبیعی در مقایسه با انواع سنتزی آن به طور مطلوب تری جذب بدن می شود که علت آن وجود ترکیبات فلاوانوئیدی در میوه هاست.
فلاوانوئیدها جریان خون را تحت تأثیر قرار می دهد و باعث افزایش نفوذپذیری و ارتجاع مویرگ ها می شود. به همین دلیل به فلاوانوئیدها ویتامین P نیز گفته می شود.مواد معدنی موجود در میوه ها به طور طبیعی قلیایی است زیرا بقایای حاصل از متابولیسم میوه ها خاصیت قلیایی دارد؛ در مقایسه با دیگر موادغذایی نسبت پتاسیم به سدیم در میوه ها بالاست.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب انتخابات دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی روز دختر رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی حجاب مجلس انتخابات مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش سیل فضای مجازی سلامت قوه قضاییه
گاز دولت مالیات خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب تهران نمایشگاه کتاب تلویزیون کتاب محمدمهدی اسماعیلی سینمای ایران سریال دفاع مقدس سینما تئاتر موسیقی رسانه ملی
دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا رفح روسیه حماس حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال رئال مادرید استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر بازی ذوب آهن لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
اینترنت تبلیغات اپل عیسی زارع پور سامسونگ ناسا گوگل آب مایکروسافت نوآوری
هندوانه آسم سنگ کلیه بیماران خاص کمردرد ناباروری بیمه سبزیجات اعتماد به نفس