پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

اهمیت میوه در برنامه غذایی


اهمیت میوه در برنامه غذایی

بدن به برخی از عناصر مغذی مانند پروتئین، کلسیم، آهن، ویتامین A و... نیاز مبرمی دارد.

بدن به برخی از عناصر مغذی مانند پروتئین، کلسیم، آهن، ویتامین A و... نیاز مبرمی دارد.

به این مواد «عناصر مغذی بحرانی» اطلاق می شود که به انواع مختلفی تقسیم بندی می شود. میوه ها حاوی عناصر مغذی بحرانی است و حتی میزان این ترکیبات در برخی میوه ها بیشتر از دیگر مواد غذایی است بنابراین میوه ها در متعادل کردن رژیم غذایی انسان نقش مهمی دارد.نتایج تحقیقات انجام شده نشان می دهد که اسید اسکوربیک طبیعی در مقایسه با انواع سنتزی آن به طور مطلوب تری جذب بدن می شود که علت آن وجود ترکیبات فلاوانوئیدی در میوه هاست.

فلاوانوئیدها جریان خون را تحت تأثیر قرار می دهد و باعث افزایش نفوذپذیری و ارتجاع مویرگ ها می شود. به همین دلیل به فلاوانوئیدها ویتامین P نیز گفته می شود.مواد معدنی موجود در میوه ها به طور طبیعی قلیایی است زیرا بقایای حاصل از متابولیسم میوه ها خاصیت قلیایی دارد؛ در مقایسه با دیگر موادغذایی نسبت پتاسیم به سدیم در میوه ها بالاست.