دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

بال مرغ با سس بادام زمینی


بال مرغ با سس بادام زمینی

● مواد لازم
▪ نصف فنجان آرد
▪ یک فنجان نان خرد شده
▪ یک قاشق غذاخوری ریحان خشک شده
▪ یک قاشق غذاخوری نمک
▪ دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
▪ نصف فنجان کره مارگارین ذوب شده
▪ …

مواد لازم

نصف فنجان آرد

یک فنجان نان خرد شده

یک قاشق غذاخوری ریحان خشک شده

یک قاشق غذاخوری نمک

دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده

نصف فنجان کره مارگارین ذوب شده

نصف فنجان شیر

کمی فلفل سیاه

پنج عدد بال مرغ

مواد لازم برای تهیه سس

یک و نیم فنجان بادام زمینی بوداده آسیاب شده

یک عدد سیر له شده

دو قاشق غذاخوری زنجبیل له شده

یک قاشق چایخوری تمر هندی

شش قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش

نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز

زمان پخت:

۲۶ دقیقه

طرز تهیه

در یک ظرف بزرگ، آرد، خرده های نان، ریحان و پنیر پارمسان را ریخته و هم بزنید. در ظرفی دیگر شیر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کرده و آنها را با بال مرغ آغشته کنید. سپس بال مرغ را در ظرف حاوی مخلوط آرد، خرده های نان و.‎.‎. قرار دهید، طوری که تمام سطوح بال ها به مواد درون ظرف آغشته شود. سپس کمی کره به آن مالیده و در فر با دمای ۳۷۵ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

در این فاصله بادام زمینی، سیر و زنجبیل را در ظرف کوچکی ریخته و هم بزنید و سپس سایر مواد را به آن بیفزایید. سس را در ظرف بزرگی ریخته و بال های برشته را در آن قرار دهید و با کمی سبزی آن را تزئین کنید.

ملیحه قریشی