جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
خاگینه ذرت
مواد لازم:
تخممرغ: یک عدد
شیر: یکسوم پیمانه
کره: ۵۰ گرم
آرد: یکدوم پیمانه
بکینگپودر: یک قاشق چایخوری
کنسرو ذرت: ۱۰۰ گرم
پنیر خامهای: ۱۰۰ گرم
خامه: ۱۰۰ گرم
سس گوجه: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
روش تهیه:
۱. کره را ذوب کرده اجازه دهید تا سرد شود.
۲. تخممرغ را با شیر مخلوط کرده و کره ذوبشده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
۳. آرد و بیکینگپودر را اضافه کنید، پنیر خامهای، خامه و سس گوجه را به همراه نمک به مواد بیفزایید.
۴. میتوانید ذرت را در آخرین مرحله اضافه کنید در عین حال میتوانید وقتی مواد خاگینه را در تابه ریختید قبل از اینکه ببندد روی آن ذرت بپاشید. بعد از پخت یک طرف، طرف دیگر را سرخ کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انتخابات احمد وحیدی حسن روحانی حجاب پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی مجلس
سیل هواشناسی تهران آتش سوزی یسنا شهرداری تهران قوه قضاییه پلیس روز معلم معلم آموزش و پرورش فضای مجازی
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا سازمان هواشناسی مالیات طلا بازار خودرو قیمت دلار خودرو حقوق بازنشستگان بانک مرکزی ایران خودرو
مهران غفوریان موسیقی تلویزیون سریال عمو پورنگ ساواک سینمای ایران نمایشگاه کتاب مهران مدیری مسعود اسکویی سینما عفاف و حجاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر جواد نکونام بازی لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
هوش مصنوعی فناوری اپل گوگل ناسا مدیران خودرو تلفن همراه
طب سنتی خواب فشار خون کبد چرب