چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
کافئین و کلسترول
![کافئین و کلسترول](/web/imgs/16/22/f9cos1.jpeg)
بسیاری از افرادی که نوشیدن یک فنجان قهوه یا مواد غذایی حاوی کافئین در برنامه غذایی آنها قرار دارد، نگران افزایش میزان کلسترول در خون خود هستند. این در حالی است که تحقیقات اخیر نشان میدهد، مصرف میزان کم کافئین در روز (یک فنجان قهوه) نه تنها باعث افزایش میزان کلسترول نمیشود، بلکه در مهار این ترکیب که یکی از فاکتورهای خطر در ابتلا به آلزایمر به شمار میرود مؤثر است. تحقیقات پیشین، خبر از خطر ابتلا به کلسترول بد خون در اثر مصرف کافئین میداد. این در حالی است که دانشمندان، پس از انجام بررسیهای متعدد دریافتند، مصرف بیش از حد کافئین تصفیه نشده (شش فنجان قهوه در روز) احتمال خطر ابتلا به کلسترول بالا را افزایش میدهد، اما کافئینهای تصفیه شده که در تولید انواع شکلات و قهوه ... به کار میرود، در افزایش میزان کلسترول اثر نداشته و با مهار کلسترول از آسیب دیدن سلولهای مغزی جلوگیری میکند. کلسترول بد خون یکی از عوامل تحلیل رفتن سلولهای مغز و ابتلا به بیماری آلزایمر است. ترکیبات موجود در کافئین با تولید نوعی پروتئین، به مهار کلسترول بد خون یا LDL کمک کرده و مانع از آسیب دیدن سلولهای مغز میشوند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست