یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

کوکوی سیب‌زمینی اسپانیایی


کوکوی سیب‌زمینی اسپانیایی

● مواد لازم
▪ ۶ عدد تخم‌مرغ
▪ ۲ عدد سیب‌زمینی
▪ ۳ عدد پیازچه
▪ یک چهارم فنجان روغن زیتون
▪ کمی نمک
● طرز تهیه
سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و سپس حلقه حلقه کنید. سپس تابه‌ای را روی …

مواد لازم

۶ عدد تخم‌مرغ

۲ عدد سیب‌زمینی

۳ عدد پیازچه

یک چهارم فنجان روغن زیتون

کمی نمک

طرز تهیه

سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و سپس حلقه حلقه کنید. سپس تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن زیتون را در آن بریزید.

سیب‌زمینی‌ها را در آن گذاشته و دو طرف آن را تا جایی حرارت دهید تا کاملاً طلایی رنگ شود.

پیازچه‌هایی را که شسته و حلقه حلقه کرده‌اید درون تابه بریزید و برای ۳ دقیقه تفت دهید. در این مرحله سیب‌زمینی‌ها را که سرخ کرده‌اید روی ورق مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود.

تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و به خوبی با نوک یک چنگال هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.

در این زمان سیب‌زمینی‌ها را روی پیازچه‌های تفت‌داده شده بچینید و تخم‌مرغ‌ها را روی آن بریزید ۵ دقیقه زمان لازم است تا عصرانه آماده شود به میزان دلخواه به آن نمک زده و آن را با نان و سبزیجات سرو کنید.