یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

کیک هلو


کیک هلو

● مواد مورد نیاز
▪ چهار قاشق غذاخوری شکر
▪ ربع قاشق چای‌خوری پودر جوزهندی
▪ دو فنجان هلوی
▪ خرد شده (ترجیحاً حلقه شده)
▪ یک قاشق چای‌خوری آب‌لیموی تازه
▪ یک و یک سوم فنجان آرد …

مواد مورد نیاز

چهار قاشق غذاخوری شکر

ربع قاشق چای‌خوری پودر جوزهندی

دو فنجان هلوی

خرد شده (ترجیحاً حلقه شده)

یک قاشق چای‌خوری آب‌لیموی تازه

یک و یک سوم فنجان آرد

سه چهارم فنجان شکر

یک و سه‌چهارم قاشق بیکینگ‌پودر

ربع قاشق چای‌خوری نمک

سه قاشق غذاخوری کره

یک عدد تخم‌مرغ

نصف فنجان شیر

یک قاشق چای‌خوری وانیل

طرز تهیه

کره را روی حرارت ذوب کرده و با چهار قاشق غذاخوری شکر و جوز هندی مخلوط کنید. سپس ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و برش‌های هلو را درون آن بچینید و بعد کمی آب‌لیمو روی آنها بپاشید.

آرد را با شکر، بیکینگ پودر و نمک مخلوط کنید. سپس کره نرم شده، شیر و وانیل را به مخلوط آرد بیفزایید. خمیر را کاملاً با همزن مخلوط کرده و سپس تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید. حال خمیر حاصله را روی هلوها بریزید و به مدت

۳۵ دقیقه درون فر با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. پس از خارج کردن از فر، اجازه دهید تا

پنج دقیقه خنک شود و سپس آن را درون ظرف موردنظر برگردانید.

صدرا نوید



همچنین مشاهده کنید