سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
کیک هلو
مواد مورد نیاز
چهار قاشق غذاخوری شکر
ربع قاشق چایخوری پودر جوزهندی
دو فنجان هلوی
خرد شده (ترجیحاً حلقه شده)
یک قاشق چایخوری آبلیموی تازه
یک و یک سوم فنجان آرد
سه چهارم فنجان شکر
یک و سهچهارم قاشق بیکینگپودر
ربع قاشق چایخوری نمک
سه قاشق غذاخوری کره
یک عدد تخممرغ
نصف فنجان شیر
یک قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه
کره را روی حرارت ذوب کرده و با چهار قاشق غذاخوری شکر و جوز هندی مخلوط کنید. سپس ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و برشهای هلو را درون آن بچینید و بعد کمی آبلیمو روی آنها بپاشید.
آرد را با شکر، بیکینگ پودر و نمک مخلوط کنید. سپس کره نرم شده، شیر و وانیل را به مخلوط آرد بیفزایید. خمیر را کاملاً با همزن مخلوط کرده و سپس تخممرغ را به آن اضافه کنید. حال خمیر حاصله را روی هلوها بریزید و به مدت
۳۵ دقیقه درون فر با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از خارج کردن از فر، اجازه دهید تا
پنج دقیقه خنک شود و سپس آن را درون ظرف موردنظر برگردانید.
صدرا نوید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست