شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
آشنایی با دانشگاه شهید بهشتی (۱۳۳۹-)
دانشگاه شهید بهشتی در بهمن ماه سال ۱۳۳۸ تأسیس شد. اساسنامه دانشگاه در نهصدونودو هشتمین جلسه شورای فرهنگ وقت به تصویب رسید.
علیرغم افتتاح رسمی در اسفندماه ۱۳۳۹ ، پذیرش دانشجو در مهرماه ۱۳۳۹ و توسط دانشکدههای معماری و شهرسازی و علوم بانکداری که اولین دانشکدههای دانشگاه بودند انجام شد.
از زمان تأسیس، فعالیتهای علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه تا انقلاب فرهنگی با نام «دانشگاه ملی ایران» پیگیری میشد. در خرداد ماه سال ۱۳۶۲ ستاد انقلاب فرهنگی وقت با تغییر نام دانشگاه از «ملی ایران » به « شهید بهشتی» موافقت کرد.
در سال ۱۳۶۴ براساس مصوبه دولت جمهوری اسلامی مبنی بر تأسیس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مراکز درمانی و دانشکدههای پزشکی و پیراپزشکی از دانشگاه منفک و با نام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فعالیت خود را آغاز کردند.
پردیس دانشگاهی شهید بهشتی با داشتن حدود ۷۵ هکتار فضای آموزشی، کمکآموزشی و طبیعی در بهترین منطقه شمال غربی تهران بزرگ قرار گرفته است.
دانشگاه شهید بهشتی با امکانات آموزشی و پژوهشی مناسب و با ارائه شیوههای نوین آموزشی، تربیت نیروهای متخصص جوان کشور را بر عهده دارد. این دانشگاه دارای کادر مجرب و متخصص متشکل از ۵۷۵ عضو هیأت علمی ثابت تمام وقت و به همین تعداد عضو هیات علمی مدعو میباشد.
دانشکدهها:
دانشکده ادبیات و علوم انسانی
دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی
دانشکده حقوق
دانشکده علوم
دانشکده علوم زیستی
دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی
دانشکده علوم تربتی و روانشناسی
دانشکده علوم ریاضی
دانشکده علوم زمین
دانشکده مدیریت و حسابداری
دانشکده معماری و شهرسازی
دانشکده مهندسی انرژی و فناوریهای نوین
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر
دانشکده مهندسی هستهای
دانشکده الهیات و ادیان
پژوهشکدهها:
پژوهشکده اعجاز قرآن
پژوهشکده خانواده
پژوهشکده لیزر و پلاسما
پژوهشکده علوم محیطی
پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی
علاوه بر دانشکدههای دانشگاه، پژوهشکدههای فوق و همچنین پژوهشکده تازه تاسیس اعجاز قرآن بطور مستمر در زمینههای پژوهشی خاص فعالیت کرده و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی را نیز جذب و آموزش میدهند.
مرکز اسناد و تحقیقات معماری، مرکز تحقیقات شیمیائی، مرکز رشد و واحدهای فناوری، دفتر کار آفرینی، دفتر ارتباط با صنعت و همچنین قطب های علمی جغرافیا، کاتالیست، مطالعات خاورمیانه و جهانی شدن، فوتونیک با گرایش لیزر، تاریخ ادبیات فارسی، خانواده، برنامهریزی شهری و طراحی شهری در بافتهای با ارزش و قطب ساختارهای جبری و منطقی در ریاضیات گسسته و کاربردهای آن، کرسی حقوق بشر صلح و دموکراسی یونسکو و نیز مرکز سنجش از دور و مرکز ایران شناسی از دیگر مــراکز و واحدهای تخصصیای هستند که در زمینههای مورد علاقه خود بطور گسترده فعالیت مینمایند.
فعالیتهای جاری دانشگاه توسط ۵ معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دانشجوئی و فرهنگی پژوهشی و فناوری، فناوری اطلاعات و ارتباطات و اداری مالی و مدیریتهای تابعه با فعالیت اداری بیش از ۱۰۰۰ کارمند مجرب هماهنگ و تنظیم میشود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست