یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

حسن لامع دارای


حسن لامع دارای

حسن لامع دارای دکترای رشته میکروبیولوژی مواد غذاییاز دانشگاه پاریس و عضو هئیت علمی دانشگاه تهران با درجه استادی است.
▪ گروه : کشاورزیرشته : صنایع غذایی
▪ گرایش : میکروبیولوژی …

حسن لامع دارای دکترای رشته میکروبیولوژی مواد غذاییاز دانشگاه پاریس و عضو هئیت علمی دانشگاه تهران با درجه استادی است.

گروه :

کشاورزیرشته : صنایع غذایی

گرایش :

میکروبیولوژی مواد غذایی

تحصیلات رسمی و حرفه ای :

حسن لامع دارای کارشناسی کشاورزی از دانشگاه تهران در سال ۱۳۳۹ است.

دیگر سوایق تحصیلی ایشان به شرح زیر است: طی دوره کامل انستیتو ناسیونال آگرونومیک پاریس (INA)،اخذ مدرک سیکل دوم بیو شیمی ،میکروبیولوژی و فیزیولوژی گیاهی از دانشگاه علوم پاریس ،دکتری میکروبیولوژی مواد غذایی از آزمایشگاه میکروبیولوژِ (INA) پاریس،گذراندن یک دوره یکساله میکروبیولوژی شیر و یک دوره هفت ماهه میکروبیولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی در CNRZفرانسه بصورت کارورزی.

وقایع میانسالی :

حسن لامع پس از اخذ مدرک دکتری در رشته میکروبیولوژی مواد غذایی به عضویت هئیت علمی گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران درآمد. وی هم اکنون با سمت استادی در آنجا مشغول به انجام خدمت است.

مشاغل و سمتهای مورد تصدی : حسن لامع عضو هئیت علمی و استاد گروه صنایع مواد غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران است.

چگونگی عرضه آثار :

حسن لامع دارای بیش از ۱۶ مقاله بزبان فارسی و بیش از ۱۱ مقاله بزبان خرجی و همچنین دارای ۲ تالیف است. ایشان بیش از ۲۰ پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری را راهنمایی مشاوره و نظارت کرده است. دکتر لامع دارای تحقیقاتی در زمینه های میکرو بیولوژی و تکنولوژی مواد غذایی است.

آثار :

بیوتکنولوژی ویژگی اثر : مقاله۲ صنایع غذایی

ویژگی اثر :

مقاله۳ میکروبیولوژی مواد غذایی