چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
کلوچه شکلاتی
مواد لازم:
آرد - سه و یک سوم پیمانه
جوش شیرین - یک و یک چهارم قاشق مرباخوری
بکینگ پودر - یک و یک دوم قاشق مرباخوری
نمک - یک و یک دوم قاشق مرباخوری
کره - ۲۸۲ گرم
شکر (ترجیحا قهوه ای) - یک و یک چهارم پیمانه
شکر سفید - یک پیمانه به اضافه یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ - ۲ عدد درشت
وانیل- کمی
شکلات نیمه تلخ خرد شده - ۵۰۰ گرم
طرز تهیه:
آرد ، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
کره و شکر را به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا نرم و سبک شود.
تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد کره اضافه کنید و هم بزنید. وانیل را به مواد اضافه کنید.
سرعت همزن را کاهش دهید و مواد خشک را اضافه کنید و به مقداری که مخلوط شود، هم بزنید. شکلات خرد شده به خمیر اضافه کنید و هم بزنید. خمیر کلوچه را در پلاستیک بچینید و به مدت ۲ روز در یخچال قرار دهید.
فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید. برای هر کلوچه خمیر را کمی گرد کنید و روی کاغذ روغنی با فاصله قرار دهید و بگذارید به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه بپزد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست