چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

کلوچه شکلاتی


کلوچه شکلاتی

● مواد لازم:
▪ آرد - سه و یک سوم پیمانه
▪ جوش شیرین - یک و یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ بکینگ پودر - یک و یک دوم قاشق مرباخوری
▪ نمک - یک و یک دوم قاشق مرباخوری
▪ کره - ۲۸۲ گرم
▪ شکر (ترجیحا قهوه …

مواد لازم:

آرد - سه و یک سوم پیمانه

جوش شیرین - یک و یک چهارم قاشق مرباخوری

بکینگ پودر - یک و یک دوم قاشق مرباخوری

نمک - یک و یک دوم قاشق مرباخوری

کره - ۲۸۲ گرم

شکر (ترجیحا قهوه ای) - یک و یک چهارم پیمانه

شکر سفید - یک پیمانه به اضافه یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ - ۲ عدد درشت

وانیل- کمی

شکلات نیمه تلخ خرد شده - ۵۰۰ گرم

طرز تهیه:

آرد ، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

کره و شکر را به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا نرم و سبک شود.

تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد کره اضافه کنید و هم بزنید. وانیل را به مواد اضافه کنید.

سرعت همزن را کاهش دهید و مواد خشک را اضافه کنید و به مقداری که مخلوط شود، هم بزنید. شکلات خرد شده به خمیر اضافه کنید و هم بزنید. خمیر کلوچه را در پلاستیک بچینید و به مدت ۲ روز در یخچال قرار دهید.

فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید. برای هر کلوچه خمیر را کمی گرد کنید و روی کاغذ روغنی با فاصله قرار دهید و بگذارید به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه بپزد.