سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

نودل و میگوی تند


نودل و میگوی تند

نودل‌ها را طبق دستوری که روی پاکت آن نوشته شده پخته، آبکشی کنید و کنار بگذارید.

مواد لازم:

نودل: ۲۰۰ گرم

روغن کنجد: یک قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ زده شده: ۲ عدد

فلفل قرمز خرد شده: یک عدد

زنجبیل: به میزان لازم

میگوی پخته‌شده: ۴۵۰ گرم

سویا سس: یک قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده: یک دسته

نعنای خرد شده: یک دسته

بادام زمینی بو داده: یک کف دست

آب لیمو:یک عدد

روش تهیه:

۱. نودل‌ها را طبق دستوری که روی پاکت آن نوشته شده پخته، آبکشی کنید و کنار بگذارید.

۲. روغن کنجد را در یک ماهی‌تابه گرم کنید و تخم‌مرغ‌های زده شده را داخل آن بریزید. تخم‌مرغ‌ها را خوب کف ماهی‌تابه بریزید تا حالت املت پیدا کند. حدود یک تا ۲ دقیقه بگذارید سرد شود و سپس طرف دیگر را به‌مدت یک دقیقه بپزید. بعد آن را خلالی خرد کنید.

۳. فلفل و زنجبیل را درون یک ماهی‌تابه بریزید و حدود یک تا ۲ دقیقه سرخ کنید و بعد نودل‌ها، میگو و تخم‌مرغ را اضافه کنید. این مواد را داخل سویا سس بریزید و حدود یک دقیقه سرخ کنید.

۴. مواد را درون سبزی‌های خرد شده بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید.

۵. همه مایه را درون ظرفی ریخته، بادام‌زمینی‌ها را روی آن بریزید و سرو کنید.