پنجشنبه, ۷ تیر, ۱۴۰۳ / 27 June, 2024
آداب صحیح غذا خوردن را بدانید
![آداب صحیح غذا خوردن را بدانید](/web/imgs/16/96/yhnd81.jpeg)
ته مانده غذا در بشقاب: بهتر است غذا را به اندازه ای در بشقاب بکشید که تمام آن را استفاده کنید. ماندن غذا دربشقاب نه تنها بیاحترامی به میزبان به شمار می رود، بلکه به طور غیر مستقیم به او می گویید که غذای شما مطلوب و خوش طعم نبوده، ضمن اینکه شما با این عمل مرتکب اسراف می شوید. برکت را از زندگی خودتان کم می کنید.
تربچه: اگر تربچه به صورت درسته در سبزی بود، هنگام مصرف بهتر است آن را با کارد برش داده و استفاده کنید. گاز زدن به تربچه درسته، عمل مناسبی نیست.
میوه: میوههایی مثل خربزه، هندوانه، طالبی و امثال آنها را نباید یکجا در بشقاب به تکه های کوچک تقسیم و آماده خوردن کنید. بلکه پسندیدهتر است که هر بار فقط قسمتی از آن را با کمک کارد بریده و استفاده کنید
توت فرنگی: توت فرنگی را از دم آن گرفته و میل کنید. اگر دم آنها از قبل گرفته شده، باید از چنگال استفاده کنید.
گیلاس و آلبالو: در هنگام خوردن گیلاس یا آلبالو اگر موجود زندهای در آن مشاهده کردید، این موضوع را در میان جمع مطرح نکنید. چون شاید دیگران بدون توجه، تعدادی از آنها را خورده باشند.
قاشق بستنی: پس از خوردن بستنی لیوانی یا چوبی، باید توجه داشت که قاشق آن را برای جویدن و بازی استفاده نکنید.
نوشابه: به طور عادی برای استفاده از بطری آب یا نوشابه، باید قسمت پایین آن را بگیرید نه گلوی بطری را در ضمن اگر برای کسی آب یا نوشابه می ریزید، لیوان را با دست بلند نکنید، بلکه بطری را روی لیوان خم کنید.
سوپ یا آش: سوپ یا آش از جمله غذاهایی هستند که به جز بار اول دیگر نباید تعارف شود. همچنین هنگام سرو نباید بیشتر از یک ملاقه سوپ یا آش در بشقاب میهمان ریخته شود. مگر این که دوباره تقاضا کند به هر حال باید جای کافی در معده برای صرف غذای اصلی که درست شده، باقی بماند. در ضمن در مراسم رسمی یا غیررسمی سوپ یا آش و هر نوع غذای داغ دیگری را فوت نکنید. بهتر است کمی صبر کنید تا غذا سرد شود.
نحوه استفاده از کارد در سفره غذا: هرگز انگشت سبابه را روی تیغه کارد قرار ندهید و غذا را با کارد به دهان نبرید. نباید کارد را موقع صحبت کردن در دست گرفت و به حرکت درآورد.
برای صرف دسر بهتر است:
- کارد را در دست راست و چنگال را در دست چپ بگیرید.
- برای دسر از قاشق غذاخوری استفاده نکنید، بلکه قاشق دسر متفاوت و قاشق کوچکتری است که همیشه آن را در ظرف دسر یا کنار آن قرار می دهند.
چند نمونه از مواردی که باید روی میز غذا به آن توجه کنیم:
- نان را درکنار بشقاب غذاخوری یا در بشقاب کوچکی که برای این کار گذاشته شده قرار دهید و هر بار تکه خیلی کوچکی از آن را ببرید.
- اگر از کره برای مالیدن روی نان استفاده می کنید، با سرکارد تکهای کوچک در بشقابتان بگذارید و از آن استفاده کنید.
- اگر کارد یا چنگال از دستتان بر زمین افتاد، از میزبان تقاضای چنگال دیگری کنید. چون خم شدن شما در سر میز جلوه درستی ندارد.
- سر سفره با فرد کنار دستیتان مطالب کوتاه و مختصر را برای صحبت پیش بگیرید.
- بهتر است متکلم وحده نباشید به دیگران هم وقت صحبت بدهید.
- مطالب شاد و اشتهاآور را عنوان کنید.
- قبل و بعد از نوشیدن، با دستمال لب و دهانتان را پاک کنید.
- نوشیدنیتان را با یک جرعه سر نکشید.
- هسته کمپوت دسر را با همان قاشق از دهان بیرون آورید.
- آرنج تان را قبل از پایان غذا روی میز نگذارید.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف ایران پزشکیان علیرضا زاکانی مناظره انتخاباتی مناظره
سیل بازنشستگان هواشناسی تهران قوه قضاییه سوادکوه قتل فضای مجازی شهدای خدمت آتش سوزی شهرداری تهران آلودگی هوا
مسکن حقوق بازنشستگان دولت سیزدهم قیمت دلار قیمت طلا نهضت ملی مسکن قیمت خودرو قیمت سکه ایران خودرو بانک مرکزی خودرو طلا
سینمای ایران جوکر تلویزیون رسانه ملی دفاع مقدس سریال سینما تئاتر پایتخت حج فیلم
دانش بنیان فضا
رژیم صهیونیستی آمریکا لبنان روسیه فلسطین جنگ غزه اوکراین ترکیه اتحادیه اروپا حزب الله لبنان حماس نوار غزه
یورو 2024 فوتبال استقلال پرسپولیس باشگاه پرسپولیس لیگ برتر خوان کارلوس گاریدو جواد نکونام باشگاه استقلال جام ملت های اروپا لیگ برتر ایران علیرضا بیرانوند
هوش مصنوعی عیسی زارع پور فناوری وزیر ارتباطات گوشی ایلان ماسک اپل سامسونگ ماه
رژیم غذایی دیابت سرطان سلامت روده ویتامین ریزش مو آتش سوزی جنگل