پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مرگ تدریجی ویتامین C در آبلیمو
![مرگ تدریجی ویتامین C در آبلیمو](/web/imgs/16/22/ypjhs1.jpeg)
مصرف آبلیمو، آبغوره یا آب انواع مرکبات مانند آب نارنج طبیعی و تازه بهتر است...
یکی از دلایل توصیه ما به مصرف آبلیمو یا آب سایر مرکبات به عنوان چاشنی سالاد و غذا، دریافت ریزمغذیها بهخصوص ویتامینهای مفید موجود در آنها نظیر ویتامین C است اما ویتامین C جزو ناپایدارترین ریزمغذیهاست و به سرعت با قرار گرفتن در معرض حرارت، نور و اکسیژن، تخریب میشود و از بین میرود بنابراین هرچه بیشتر از زمان تهیه آبلیمو بگذرد، میزان بیشتری از ویتامین C و ریزمغذیهای آن از بین میرود و میتوان گفت اگر چند هفته از تهیه آبلیمو گذشته باشد، دیگر خوردن آن خاصیتی برای بدن ندارد و فقط میتواند به دلیل ترش بودن (وجود اسید سیتریک)، چاشنی متنوعی برای سالادها و غذاها باشد.
بهتر است تا حد امکان، آب نارنج، آبغوره و آبلیمو را در فصلهای متفاوتی که این محصولات عرضه میشوند، تازهبهتازه تهیه و مصرف کرد تا علاوه بر لذت بردن از طعم آنها، فایدهای هم به بدن برسد.
دکتر محمدرضا وفا
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران محمدجواد ظریف دولت سیزدهم دولت چهاردهم پزشکیان عزاداری دولت علی باقری رئیس جمهور انتخابات ترور
تهران قتل حجاب شهرداری تهران تب دنگی پشه آئدس زلزله پلیس عزاداری محرم تیراندازی سلامت تعطیلی ادارات
واردات خودرو خودرو اربعین قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو حقوق بازنشستگان بازار خودرو مالیات بازنشستگان سایپا سهام عدالت
عاشورا تلویزیون فرهاد مشیری امام حسین سینمای ایران سینما فیلم دفاع مقدس لیلی رشیدی وزارت ارشاد صداوسیما سینمای جهان
محصولات کشاورزی آزمون سراسری ماه فناوری
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل دونالد ترامپ ترامپ آمریکا فلسطین جنگ غزه روسیه ترور ترامپ چین جو بایدن
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند رئال مادرید مهدی طارمی نقل و انتقالات نقل و انتقالات لیگ برتر رامین رضاییان باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سرعت اینترنت اینترنت تیک تاک ناسا گوگل گرمایش جهانی اپل شیائومی ربات
گرما گرمازدگی کاهش وزن صبحانه نوشابه نان تخم مرغ افسردگی