جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پلو پاکستانی


 طرز تهیه پلو پاکستانی

مواد لازم:

برنج:5 پیمانه

نخود فرنگی:250 گرم

فلفل سیاه:نصف قاشق چایخوری

پیاز خرد شده :2 عدد

سیر:2 حبه

هل:5 عدد

هویج:2 عدد

گل کلم:100 گرم

دارچین، زرد چوبه و نمک​ و روغن:به میزان لازم


طرز تهیه پلو پاکستانی

دستور پخت:

ابتدا مقداری روغن را در ماهیتابه بریزید و پیاز ها را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی ​ شو​د.

سپس هویج را هم رنده و به پیاز در حال تفت اضافه کنید.

بعد از آنکه هویج هم کمی تفت داده شد گل کلم را خرد و​ همراه نخود فرنگی به پیاز اضافه کنید و در نهایت نمک ، فلفل، زردچوبه، سیر له شده و پودر هل را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.

سپس برنج را آبکش کنید.

اگر تمایل دارید می توانید برای داشتن ته دیگ، مقداری روغن ته قابلمه ریخته و از نان برای ته دیگ استفاده کنید. بعد با کفگیر مقداری برنج در قابلمه بریزید و از مواد تفت داده شده روی برنج ریخته و به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لا به لای هم ریخته و در نهایت مقداری روغن و زرد چوبه را داغ کرده و روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.

پلوی پاکستانی شما بعد از 25 دقیقه آماده سرو است.

نکات تکمیلی در مورد پلو پاکستانی

پلو پاکستانی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
پلو پاکستانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پلو پاکستانی


همچنین مشاهده کنید