یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
بال ترش | طرز تهیه بال ترش
مواد لازم برای بال ترش
طرز تهیه بال ترش
نکات تکمیلی در مورد بال ترش
بال مرغ :10 عدد
رب انار ترش و شیرین :از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمک :به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن :به مقدار لازم
پیاز :یک عدد
بال ها را در قابلمه بگذارید ، کمی آب روی آن بریزید و بگذارید آب پز شود.
بال ها که آبپز شدند ، کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و آنها را سرخ کنید.
پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید.
دو قاشق غذاخوری رب انار ترش و شیرین را ( از هر کدام) با کمی آب یا در صورتی که آب مرغ موجود است با آب مرغ رقیق کنید و به پیاز در حال تفت اضافه کنید .
زیر اجاق را کم کنید تا چند دقیقه ای روی حرارت ملایم بپزد تا خامی رب از بین برود.
رب انار را بریزید روی بالهای مرغی که قبلا سرخ کرده اید و بگذارید چند دقیقه با سس رب انار بپزد.
بال ترش جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
بال ترش را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران حسین امیرعبداللهیان حجاب سازمان همکاری اسلامی انتخابات جنگ امیرعبداللهیان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی افغانستان
هواشناسی زاهدان سیل تهران شهرداری تهران فضای مجازی باران یسنا سامانه بارشی آتش سوزی سازمان هواشناسی هلال احمر
قیمت خودرو مالیات ارز خودرو قیمت دلار بانک مرکزی تورم مسکن دلار قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان
تلویزیون جهان دفاع مقدس صدا و سیما مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس ترکیه اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر بارسلونا باشگاه پرسپولیس بازی باشگاه استقلال علی خطیر جواد نکونام
هوش مصنوعی اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات گوگل مایکروسافت
توت فرنگی کبد چرب