یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

بال ترش | طرز تهیه بال ترش


مواد لازم برای بال ترش
 
بال مرغ :10 عدد
رب انار ترش و شیرین :از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمک :به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن :به مقدار لازم
پیاز :یک عدد
 

بال ترش | طرز تهیه بال ترش
طرز تهیه بال ترش
بال ها را در قابلمه بگذارید ، کمی آب روی آن بریزید و بگذارید آب پز شود.
بال ها که آبپز شدند ، کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و آنها را سرخ کنید.
پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید.
دو قاشق غذاخوری رب انار ترش و شیرین را ( از هر کدام) با کمی آب یا در صورتی که آب مرغ موجود است با آب مرغ رقیق کنید و به پیاز در حال تفت اضافه کنید .
زیر اجاق را کم کنید تا چند دقیقه ای روی حرارت ملایم بپزد تا خامی رب از بین برود.
رب انار را بریزید روی بالهای مرغی که قبلا سرخ کرده اید و بگذارید چند دقیقه با سس رب انار بپزد.
 

بال ترش | طرز تهیه بال ترش
نکات تکمیلی در مورد بال ترش

بال ترش جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
بال ترش را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

بال ترش ، طرز تهیه بال ترش