چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه تیرامیسو


مواد لازم:
پنیر خامه ای                   250 گرم
خامه فرم گرفته                1/2 پیمانه
شکلات تخته ای               80 گرم
پودر شکر                        3 قاشق غذاخوری
قهوه فوری                      1 پیمانه
بیسکوئیت یا کیک اسفنجی  به مقدار لازم 
پودر کاکائو و شکلات رنده شده برای تزئین

 


طرز تهیه تیرامیسو


طرز تهیه:
ابتدا پنیر خامه ای و پودر شکر را باهم  مخلوط کنید. سپس خامه ی فرم گرفته را افزوده و با همزن زده تا یکدست شوند. شکلات را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا نرم شود.شکلات آب شده را اضافه کرده و کمی بزنید، سپس 3/1 از قهوه سرد شده را  کم کم به مخلوط افزوده و همه مواد را با هم زده تا مخلوطی یکدست درست شود. کف قالب گردی به قطر 18 تا 20 سانتی متر را با پلاستیک تمیز پوشانده و نیمی از مخلوط خامه را روی آن بریزید. بیسکوئیت ها را در مابقی قهوه زده به اندازه ای که فقط سطح با آن تماس پیدا کند، سپس روی مخلوط خامه بگذارید تا سطح آن را کامل بپوشاند. مابقی مخلوط خامه را روی بیسکوئیت ها ریخته و دوباره روی آن را بابیسکوییت هایی که در قهوه زده اید پر کنید، سپس روی آن را پوشانده و برای 6 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند. تیرامیسوی آماده شده را در ظرف مورد نظر برگردانده، روی آن را با پودر کاکائو و شکلات رنده شده تزئین کرده و سرو نمایید.


طرز تهیه تیرامیسو

نکات تکمیلی در مورد تیرامیسو

تیرامیسو جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 6 ساعت و 20 دقیقه
تیرامیسو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه تیرامیسو