شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کوکو قارچ و سیب زمینی


مواد لازم :
سیب زمینی خرد شده 400گرم
قارچ خرد شده             200گرم
سیر له شده                2 حبه
تخم مرغ زده شده        1 عدد
پیاز خرد شده              1 قاشق غذاخوری
نمک وفلفل                 به مقدار لازم
آرد                            به مقدار لازم
روغن                        به مقدارلازم
کره                           2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا سیب زمینی ها را به مدت 11 دقیقه در قابلمه حاوی آب جوش و نمک بپزید و سپس آبکش نموده و با پشت چنگال آنها را له کنید . در همین فاصله کره را در تابه ریخته قارچ و سیر را به آن اضافه کرده به مدت پنج دقیقه تفت دهید . سپس روغن اضافی آن را خارج کنید . سیب زمینی، نمک، فلفل، سیر، قارچ، پیاز و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده کاملا هم بزنید . مخلوط را چهار قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل کوکوی گرد دربیاورید و روی آنها آرد پاشیده تا کاملا آغشته شود. روغن را در تابه گرم کرده و کوکو را به مدت 11 دقیقه روی حرارت سرخ کنید تا طلایی شود.

نکات تکمیلی در مورد کوکو قارچ و سیب زمینی

کوکو قارچ و سیب زمینی جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
کوکو قارچ و سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کوکو قارچ و سیب زمینی