پنجشنبه, ۷ تیر, ۱۴۰۳ / 27 June, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه مربا گیلاس


وقتی شربت مربا قوام آمد، آن را امتحان کنید. بعد از آماده شدن مربا آن را از روی حرارت بردارید.

مواد لازم :
گیلاس : 3 کیلو
شکر : 2.5 کیلو
وانیل : یک سوم قاشق چایخوری

طرز تهیه :
گیلاس ها را بشوئید و هسته آنها را درآورید.
سپس لابه لای آنها شکر بپاشید و بگذارید یک شب تا صبح، در یک جای خنک بماند تا آب بیندازد.
بعد قابلمه را روی حرارت اجاق قرار دهید تا با حرارت یکنواخت بجوشد.
وانیل را هم به آن اضافه کنید.
وقتی شربت مربا قوام آمد، آن را امتحان کنید. بعد از آماده شدن مربا آن را از روی حرارت بردارید.
شما می توانید از گیلاس های صورتی رنگ هم به همین صورت مربا تهیه کنید.
این مربا هم بسیار خوش رنگ و هم خوشمزه است.



گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : tebyan.net



مطالب پیشنهادی :

دستور تهیه کیک ایتالیایی!

کیک انجیر و ماست

نان پنجره ای

سوهان عسلی

دستور پخت کماچ سن