پنجشنبه, ۷ تیر, ۱۴۰۳ / 27 June, 2024
مجله ویستا
دستور تهیه سس كچاپ خانگی
گوجه فرنگیها را پوست بكنید و پس از در آوردن قسمتهای داخل، آنها را خرد كنید. پیاز را نیز خرد كنید، دانههای فلفلدلمهای را هم در بیاورید و خرد كنید.
مواد لازم:
گوجه فرنگی رسیده: 24 عدد (حدود 2 كیلوگرم)
پیاز بزرگ: یك عدد
فلفلدلمهای قرمز بزرگ: یك عدد
دانه خردل: یك قاشق مرباخوری
فلفل شیرین: یك قاشق مرباخوری
دارچین: یك چوب
شكر قهوهای: یك لیوان
نمك: یك قاشق غذاخوری
سركه سیب: یك و نیم لیوان
پاپریكا (نوعی فلفل قرمز): یك قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رسیده: 24 عدد (حدود 2 كیلوگرم)
پیاز بزرگ: یك عدد
فلفلدلمهای قرمز بزرگ: یك عدد
دانه خردل: یك قاشق مرباخوری
فلفل شیرین: یك قاشق مرباخوری
دارچین: یك چوب
شكر قهوهای: یك لیوان
نمك: یك قاشق غذاخوری
سركه سیب: یك و نیم لیوان
پاپریكا (نوعی فلفل قرمز): یك قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گوجه فرنگیها را پوست بكنید و پس از در آوردن قسمتهای داخل، آنها را خرد كنید. پیاز را نیز خرد كنید، دانههای فلفلدلمهای را هم در بیاورید و خرد كنید. حالا گوجه فرنگی، پیاز و فلفلدلمهای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود. سپس مواد را در مخلوطكن ریخته و به صورت پوره در بیاورید. حالا پوره آماده شده را مجدد به ظرف برگردانید و به مدت یك ساعت روی حرارت زیاد قرار دهید تا غلیظ شود و حجم آن به نصف مقدار اولیه كاهش پیدا كند. حالا در پارچهای تمیز دانههای خردل، فلفل شیرین و چوب دارچین را قرار داده، سر آن را ببندید و سپس در پوره قرار دهید. در این مرحله، شكر و نمك را نیز به مواد اولیه اضافه كنید و بگذارید مواد روی حرارت كم در حالی كه مرتب آن را به هم میزنید به مدت 25 دقیقه بپزد. سپس سركه سیب و پاپریكا را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.
گوجه فرنگیها را پوست بكنید و پس از در آوردن قسمتهای داخل، آنها را خرد كنید. پیاز را نیز خرد كنید، دانههای فلفلدلمهای را هم در بیاورید و خرد كنید. حالا گوجه فرنگی، پیاز و فلفلدلمهای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود. سپس مواد را در مخلوطكن ریخته و به صورت پوره در بیاورید. حالا پوره آماده شده را مجدد به ظرف برگردانید و به مدت یك ساعت روی حرارت زیاد قرار دهید تا غلیظ شود و حجم آن به نصف مقدار اولیه كاهش پیدا كند. حالا در پارچهای تمیز دانههای خردل، فلفل شیرین و چوب دارچین را قرار داده، سر آن را ببندید و سپس در پوره قرار دهید. در این مرحله، شكر و نمك را نیز به مواد اولیه اضافه كنید و بگذارید مواد روی حرارت كم در حالی كه مرتب آن را به هم میزنید به مدت 25 دقیقه بپزد. سپس سركه سیب و پاپریكا را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.
گردآوری :گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع:jamejamonline.ir
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات علیرضا زاکانی انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران قالیباف پزشکیان مناظره انتخاباتی مناظره
هواشناسی سیل سوادکوه تهران بارش باران قتل قوه قضاییه فضای مجازی سیلاب سازمان هواشناسی محیط زیست شهرداری تهران
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دولت سیزدهم حقوق بازنشستگان دلار بازنشستگان مسکن نهضت ملی مسکن قیمت سکه خودرو ایران خودرو
جوکر احسان علیخانی تلویزیون سینمای ایران تئاتر رسانه ملی شهید خدمت سینما سریال فیلم دفاع مقدس
ماهواره پشه آئدس جراحی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی روسیه بولیوی آمریکا لبنان غزه فلسطین جنگ غزه چین اوکراین ترکیه اتحادیه اروپا
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران لیگ برتر جواد نکونام باشگاه استقلال جام ملت های اروپا لیگ برتر ایران خوان کارلوس گاریدو
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ همراه اول عیسی زارع پور ایلان ماسک گوگل وزیر ارتباطات خودروهای وارداتی
دیابت سازمان غذا و دارو کاهش وزن سرطان زوال عقل ریزش مو سنگ کلیه