VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ -
27 September 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
رنگ غذا
سازمان غذا و دارو
بستنی
غذا
دارو
۱۴۰۴/۰۶/۲۸
/ سایت آخرین خبر
یک سالاد شاداب، خوشمزه و قشنگ
آخرین خبر/ این سالاد هم به عنوان یک میان وعده عالی، هم پیش غذا و هم به عنوان ساید دیشه که ارزش غذایی خوبی هم داره. موادش: کلم بنفش، هویج به مقداری برابر، نخود پخته، گردو و سیب(روش آب لیموترش بریزید که تغییر رنگ نده). درسینگ سادهاش هم طعم خوبش رو تکمیل میکنه، و در ویدیو کاملا مشخصه. موقع سرو میتو
سالاد
قشنگ
سالاد
قشنگ
۱۴۰۴/۰۶/۲۸
/ سایت پرشین وی
آموزش جامع و تصویری پخت کلهجوش اصفهانی با حضور خانم شریفی مقدم و مجید یحیایی
در این ویدیو، مراحل تهیه کله جوش به شیوه ای ساده و جذاب توضیح داده می شود. مواد اصلی این غذا شامل کشک، گردو، پیاز و نعناع خشک است. ابتدا پیازها را در روغن تفت می دهند تا سبک شوند. سپس گردوی خرد شده و نعناع خشک را اضافه کرده و کمی تفت می دهند تا عطر آن ها آزاد شود. در ادامه، کشک را که از قبل با آب رقیق …
۱۴۰۴/۰۶/۲۶
/ سایت آخرین خبر
3 مدل ژله مناسب مهمونی!
آخرین خبر/مواد لازم ؛ شیر سه پیمانه آرد برنج پنج قاشق غذا خوری پودر نشاسته ذرت پنج قاشق غذاخوری شکر نصف پیمانه خامه ۱۵۰ گرم کره ۱۰۰ گرم وانیل یک قاشق چای خوری دو رنگ ژله بدلخواه پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری(با آبجوش حل شود) برای تزیین از انواع میوه ،شکلات و خشکبار میتونید استفاده کنید بازار 🔹 آخری
ژله
مهمونی
ژله
مهمونی
۱۴۰۴/۰۶/۲۶
/ سایت اندیشه معاصر
خوشمزهترین سریال کرهای ۲۰۲۵ که تمام دنیا را شیفته خود کرد / بهترین سریال کرهای سال با داستانی متفاوت و بازیگری بینظیر / سریالی که همه باید ببینند؛ ترکیبی از هیجان، عشق و معما در ۲۰۲۵
اگر اهل تماشای درامهای کرهای باشید، قطعاً با الگوهای تکرارشوندهی این ژانر آشنایید: شروعهای آشنا، موانع احساسی و پایانهای شیرین. اما باز هم وقتی پای «سفر در زمان» و نقش پررنگ «غذا» به میان میآید، همهچیز رنگ و بوی تازهای میگیرد. سریال «نوش جان، اعلیحضرت» دقیقا یک چنین تجربۀ جذاب و تازهای را …
۱۴۰۴/۰۶/۲۳
/ سایت تبیان
مواد شیمیایی مضری که بیخبر مصرف میکنیم!
آیا لوازم آرایش شما باید بدون عطر باشد؟ آیا وقت آن رسیده که پلاستیکها را از آشپزخانهتان حذف کنید؟ آیا همهی رنگهای خوراکی خطرناکاند؟ اینها موادی هستند که هر روز با آنها سر و کار داریم و ممکن است سلامت شما را به خطر بیندازند.
مواد شیمیایی مضر
ترکیبات شیمیایی غذا
مواد شیمیایی مضر
ترکیبات شیمیایی غذا
مواد آرایشی خطرناک
۱۴۰۴/۰۶/۲۰
/ سایت تبیان
مواد شیمیایی مضر در خانه را چطور بشناسیم؟
آیا لوازم آرایش شما باید بدون عطر باشد؟ آیا وقت آن رسیده که پلاستیکها را از آشپزخانهتان حذف کنید؟ آیا همهی رنگهای خوراکی خطرناکاند؟ اینها موادی هستند که هر روز با آنها سر و کار داریم و ممکن است سلامت شما را به خطر بیندازند.
مواد شیمیایی مضر
ترکیبات شیمیایی غذا
مواد شیمیایی مضر
ترکیبات شیمیایی غذا
مواد آرایشی خطرناک
۱۴۰۴/۰۶/۱۶
/ روزنامه هفت صبح
معرفی خوشمزه ترین سریال کره ای
سریال «نوش جان، اعلیحضرت»؛ شروعهای آشنا، موانع احساسی و پایانهای شیرین. اما باز هم وقتی پای «سفر در زمان» و نقش پررنگ «غذا» به میان میآید، همهچیز رنگ و بوی تازهای میگیرد.
سریال
سریال کرهای
سریال
سریال کرهای
معرفی سریال
۱۴۰۴/۰۶/۱۵
/ سایت رکنا
اسامی محصولات عطری غیرمجاز اعلام شد / از بادی اسپلش آدامس خرسی تا شامپو رنگ مشکی
رکنا: سازمان غذا و دارو اسامی محصولات عطری و متفرقه غیرمجاز را اعلام کرد.
سازمان غذا و دارو
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۴/۰۶/۱۳
/ سایت سلام نو
درمان سردی معده به کمک عطر طبیعی زعفران
این طلای سرخ که بهعنوان ادویهای خوشعطر و نشاطآور شناخته میشود، تنها محدود به رنگ و طعم غذا نیست؛ بلکه رایحه دلنشین آن، نقشی اساسی در آرامسازی معده، تقویت روحیه و ایجاد تعادل در بدن ایفا میکند.
سردی معده
زعفران
سردی معده
زعفران
رپورتاژ آگهی
۱۴۰۴/۰۶/۱۰
/ سایت آخرین خبر
عمه نرگس و غذای مخصوص قزوین
آخرین خبر/ تعطیلات آخر هفته را همراه مامان، بابا و داداش به خانهی عمه نرگس که در قزوین زندگی میکردند، رفته بودیم. عمه از دیدن ما خیلی خوشحال شده بود و برای ناهار یک غذای خوش آب و رنگ پخته بود که عطر و بوی خاصی داشت. از عمه نام غذا را پرسیدم. عمه با لبخند زیبای همیشگیاش گفت: «عزیزم مگه تا حالا از
کودک
داستان
کودک
داستان
قصه
غذای قزوینی
۱۴۰۴/۰۶/۰۹
/ سایت عصرایران
چگونه لکه زردِ روی لباسهای سفید را از بین ببریم؟
از بین بردن لکههای مختلف از روی لباسهای سفید و رنگ روشن همواره یکی از بزرگترین دغدغههای افرادی است که لباس سفید میپوشند. لباسهای سفید شهرت زیادی به لک شدن دارند؛ از عرق زیر بغل گرفته تا لکههای غذا. لکههای زرد میتوانند پیراهن، شلوار یا ملافه سفید شما را خراب کنند.
لکه زرد
لباس
لکه زرد
لباس
سفید
۱۴۰۴/۰۶/۰۴
/ سایت عصرایران
طرز تهیه پودر پاپریکا خانگی
پودر پاپریکا یکی از محبوبترین ادویهها در آشپزی است که علاوه بر رنگ زیبا، طعم و عطری دلنشین به غذا میبخشد. تهیه پاپریکا در خانه سالم است و میتوانید کیفیت، تندی و عطر آن را مطابق سلیقه خود تنظیم کنید.
طرز تهیه
پودر پاپریکا
طرز تهیه
پودر پاپریکا
ادویه
۱۴۰۴/۰۵/۳۰
/ سایت گفتنی
تربچه سبزی خوردن برای کاهش وزن و هضم غذا معجزه می کند!
خواص تربچه های قرمز رنگ سبزی خوردن: “تربچه” یکی از صیفی جات کم چرب و بدون کلسترول با طبع گرم و خشک است که مصرف آن برای کاهش وزن، تقویت چشم و هضم غذا بسیار
۱۴۰۴/۰۵/۳۰
/ سایت جعبه
چالش غذا های اینستاگرامی/غذاهای خوش رنگ و جذاب برای عکاسی
چالش غذا های اینستاگرامی/غذاهای خوش رنگ و جذاب برای عکاسی
سرگرمی
چالش غذا
سرگرمی
چالش غذا
چالش غذایی
چالش غذای رنگی
۱۴۰۴/۰۵/۳۰
/ روزنامه دنیای اقتصاد
این ادویه زرد رنگ، چربی هایتان را مثل کوره می سوزاند!
زردچوبه تنها ادویهای برای خوشطعم کردن غذا نیست؛ میتواند به کاهش وزن و کنترل دیابت کمک کند، مخصوصاً اگر درست و مداوم مصرف شود.
کاهش وزن
دیابت
کاهش وزن
دیابت
خواص زردچوبه
۱۴۰۴/۰۵/۲۵
/ سایت عصرایران
طرز تهیه ادویه برای آبگوشت اصیل و پرطرفدار
آبگوشت یکی از غذاهای لذیذ، اصیل و پرطرفدار در کشور ما است که طرز تهیه آن فوت و فنهایی دارد. یکی از فوت و فنهای طبخ دیزی خوش عطر و طعم و به سبک دیزیهای سنتی، استفاده از ادویه مخصوص و مناسب این غذا است. ادویه آبگوشت طعمی بینظیر به این غذا میدهد و در عین حال به خوش رنگ و بو شدن این غذا هم کمک میکند.
ادویه آبگوشت
طرز تهیه
ادویه آبگوشت
طرز تهیه
آبگوشت اصیل
۱۴۰۴/۰۵/۲۴
/ سایت شایا نیوز
طرز تهیه صفر تا صدی انبه پلو/ وقتی شیرینی تابستون با برنج ایرانی قاطی میشه
انبه پلو، ترکیبی خوش رنگ و خوش عطر از برنج ایرانی و انبه رسیده است که طعم شیرین و ادویه ای فراموش نشدنی ایجاد می کند.
انبه پلو
طرز تهیه
انبه پلو
طرز تهیه
طرز تهیه غذا
۱۴۰۴/۰۵/۲۲
/ سایت خط سلامت
تاثیر رنگ های مصنوعی بر خواب چقدر است؟ / بدترین خوراکی چه رنگی است؟
خط سلامت: رنگهای خوراکی مصنوعی فقط ظاهر غذا را جذاب نمیکنند، بلکه میتوانند بیسروصدا روی مغز و سلامت روان ما اثر بگذارند. تحقیقات نشان میدهد که مصرف زیاد این رنگها، بهویژه در کودکان، ممکن است با بیقراری، کاهش تمرکز، اضطراب و حتی تشدید علائم بیشفعالی (ADHD) همراه باشد. آیا وقت آن نرسیده که با …
خواب
رژیم غذایی
خواب
رژیم غذایی
سلامت روان
۱۴۰۴/۰۵/۲۲
/ خبرگزاری ایسکانیوز
آموزش آشپزی / طرز تهیه ترشی فلفل ؛ یک چاشنی خاص مناسب انواع غذاها
ترشی فلفل از آن دسته چاشنیهایی است که نه تنها طعم غذا را چند برابر میکند، بلکه با تنوع بالا در نوع فلفل، رنگ، و طعم، گزینهای ایدهآل برای هر سلیقهای به حساب میآید.
آموزش آشپزی
آموزش آشپزی
۱۴۰۴/۰۵/۲۱
/ روزنامه پیام ما
دوستی خالهخرسه در سبلان
خرس ها به تدریج به حضور انسان ها خو می گیرند و آن ترس غریزی و طبیعی شان نسبت به انسان ها کم رنگ می شود؛ این تغییر باعث می شود آرام آرام به انسان ها نزدیک شده و در پی لقمه ای غذا باشند.
اکوسیستم
پارکهای ملی
اکوسیستم
پارکهای ملی
تخریب زیستگاه
تولید زباله
۱۴۰۴/۰۵/۲۱
/ سایت فرتاک
غذای با طعم و رنگ جدید براتون آوردم| طرز تهیه کوفته با سس قارچ!
امروز میخواهیم شما را با طرز تهیه کوفته با سس قارچ، یکی از خوشمزهترین و اصیلترین غذاهای مدیترانهای آشنا کنیم. این غذا نه تنها غنی از طعم و عطر است، بلکه ترکیبی از مواد اولیه ساده و در دسترس را به شکلی جدید و خلاقانه به کار میبرد.
کوفته
کوفته با سس قارچ
کوفته
کوفته با سس قارچ
۱۴۰۴/۰۵/۱۸
/ روزنامه عصر اقتصاد
وقتی علم هم خریدنی میشود
راضیه حسینی «شهریه مدارس غیردولتی تا ۱۴۵ میلیون بدون غذا، لباس و فعالیت آموزشگاهی» انتظار دارید بچههای بالای شهر بروند در مدارس معمولی درس بخوانند؟ معاون بهشان تذکر بدهد که «خانمم ناخنت رو کوتاه کن. موهات رنگ نباشه. یا پسر چرا خشتک شلوارت رو آسفالته؟» مسلماً نباید چنین اتفاقی بیفتد. پول بیشتر، یعنی …
سرمقاله
طنز
سرمقاله
طنز
مدارس غیردولتی
۱۴۰۴/۰۵/۱۵
/ سایت آخرین خبر
اسکندر کباب، غذایی که باید تستش کنی!
آخرین خبر/نان بربری نصف ۱ عدد گوجه فرنگی ۴ عدد کوچک کره ۵۰ گرم ادویه پول بیبَر ۱ ق چ سماق ۱ ق چ پاپریکا نصف ق چ بازار گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم پیاز متوسط ۱ عدد زردچوبه نصف ق چ رب گوجه فرنگی ۱ ق چ سر پر فلفل دلمه رنگی از هر رنگ نصف ۱ عدد کوچک 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر
غذا
کباب
غذا
کباب
۱۴۰۴/۰۵/۱۵
/ سایت عصرایران
فراری وارد دنیای رستوران داری شد (+عکس)
فراری، با افتتاح رستوران رسمی خود به نام کاوالینو، هنر خود را به دنیای غذا نیز گسترش داده است. در این رستوران، غذاهایی با طراحی منحصر به فرد، گاهی به شکل خودروهای فراری و یا با رنگ قرمز Rosso Corsa، توسط سرآشپز مشهور، ماسیمو بوتورا، آماده میشوند.
فراری
رستوران
فراری
رستوران
خودرو
۱۴۰۴/۰۵/۱۳
/ سایت آخرین خبر
کیک زبرا، نرم و خوشمزه!
آخرین خبر/آرد ۳۰۰گرم (حدودا دو پیمانه) شکر ۲۵۰ گرم(۱پیمانه) روغن۱۵۰گرم (۳/۴پیمانه) تخم مرغ ۵ عدد شیر ۲۵۰ گرم(۱پیمانه) بگینگ پودر ۱قاشق غذا خوری وانیل ۱قاشق چایی خوری پودر کاکائو برای رنگ شکلاتی ۲ قاشق غذا خوری آرد برای رنگ سفید ۲ قاشق غذا خوری بازار 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا �
کیک زبرا
نرم
کیک زبرا
نرم
۱۴۰۴/۰۵/۱۳
/ سایت عصرایران
مراحل کاشت تا برداشت کلم چینی (فیلم)
در این ویدئو مراحل کاشت و برداشت کلم چینی را در مزرعهای در ژاپن مشاهده میکنیم. کلم چینی (Chinese cabbage) نوعی سبزی برگی است که بومی چین میباشد و بهویژه در آشپزی آسیای شرقی بسیار پرکاربرد است. این گیاه دو نوع رایج دارد: کلم ناپا (Napa cabbage) شبیه به کلمپیچ ولی کشیدهتر و نرمتر است، با برگهای …
کلم
کاشت
کلم
کاشت
چین
۱۴۰۴/۰۵/۰۸
/ سایت عصرایران
غذای روستایی؛ پخت ترش تره و ماهی کولی کبابی (فیلم)
در این ویدئو یک بانوی اهل یکی از روستاهای سرسبز شمال را خواهید دید که یک غذای سنتی خوشمزه به نام ترش تره را به همراه ماهی کولی کبابی درست میکند. ترش تره یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب شمال ایران، بهویژه در استان گیلان است. این خورشت گیاهی، معطر، خوشرنگ و خوشطعم معمولاً در فصلهای سرد سال تهیه …
غذای روستایی
ترش تره
غذای روستایی
ترش تره
ماهی کولی کبابی
۱۴۰۴/۰۵/۰۶
/ سایت دلگرم
فقط با کدو سبز اینجوری غذا درست کن عاشقش میشی / پای ثابت مهمونی ها
توی این ویدیو با هم به غذای گیاهی سالم و خوش رنگ درست میکنیم فقط با کدو سیب زمینی و هویج بدون گوشت بدون مواد خاص ولی با طعم بی نظیر.
کدو
طرز تهیه
کدو
طرز تهیه
۱۴۰۴/۰۵/۰۲
/ سایت دلگرم
آموزش درست کردن پودر میوه خشک برای رنگ و طعم طبیعی غذا به روش خانگی
با درست کردن پودر میوه در خونه، هم به غذاهات رنگ طبیعی بده هم طعم تازه و متفاوتی اضافه کن!
میوه
پودر میوه
میوه
پودر میوه
میوه خشک
۱۴۰۴/۰۴/۳۱
/ سایت روزنامه آگاه
ما را به سخت جانی خود این گمان نبود
چشمان سبز رنگ دخترک پر از اشک است. گوشه لبانش پایین آمده و صورتش غمی دارد که بغض را مستقیم به گلوی هر بینندهای شلیک میکند. آرزویش خوردن چند لقمه غذای گرم که نه، حتی کفدستی نانخشک است. کودک دیگری قابلمه خالی را به سمت دوربین گرفته و با اشک فریاد میزند که گرسنهایم، غذا میخواهیم. نماها و تصاویر دیگر …
غزه
فلسطین
غزه
فلسطین
رژیم اسرائیل
سازمان ملل متحد
۱۴۰۴/۰۴/۳۰
/ خبرگزاری ایسنا
یک پُرس غذای میلیاردی!
وقتی صحبت از پیکنیک میشود، فقط یک وعدهغذا در فضای باز مدنظر نیست، بلکه فرصتی برای خلق لحظههایی آرام و الهامبخش است. حالا تصور کنید این تجربه را با نگاه هنرمندان بزرگی مثل مونه، سزان یا بوترو ترکیب کنید؛ جایی که سبد پیکنیک شما شبیه یک قاب نقاشی گرانقیمت و میلیاردی میشود و همه جزئیاتش رنگ و بوی …
فرناندو بوترو
کلود مونه
فرناندو بوترو
کلود مونه
پل سزان
نقاشی
۱۴۰۴/۰۴/۳۰
/ سایت خبرفوری
علت رنگی بودن داروها چیست؟
رئیس اداره مواد اولیه اداره کل داروی سازمان غذا گفت: رنگ در دارو صرفاً بهمنظور زیبایی نیست، کاربرد آن فراتر از ظاهر است و در حوزه ایمنی دارویی، تمایز بین اشکال و دُزهای مختلف، افزایش پایبندی به درمان و جلوگیری از خطاهای مصرف نقش مؤثری دارد.
رنگ
داروها
رنگ
داروها
۱۴۰۴/۰۴/۲۹
/ سایت مشرق
نقش کلیدی «رنگ دارو» در جلوگیری از خطاهای دارویی
رئیس اداره مواد اولیه اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا، بر نقش کلیدی رنگ های دارویی تاکید کرد.
سازمان غذا و دارو
دارو
سازمان غذا و دارو
دارو
داروسازی
۱۴۰۴/۰۴/۲۸
/ سایت آخرین خبر
کاربرد رنگهای دارویی در ایمنی، تمایز و کیفیت داروهای مصرفی
ایسنا/ رئیس اداره مواد اولیه اداره کل داروی سازمان غذا گفت: رنگ در دارو صرفا به منظور زیبایی نیست؛ کاربرد آن فراتر از ظاهر است و در حوزه ایمنی دارویی، تمایز بین اشکال و دوزهای مختلف، افزایش پایبندی به درمان و جلوگیری از خطاهای مصرف نقش مؤثری دارد. دکتر محمدرضا عالمی اظهار داشت: رنگهایی که در تولید
رنگ دراویی
دارو مصرفی
رنگ دراویی
دارو مصرفی
۱۴۰۴/۰۴/۲۸
/ خبرگزاری تسنیم
نقش کلیدی رنگهای دارویی در ایمنی، تمایز و کیفیت مصرف - تسنیم
رئیس اداره مواد اولیه سازمان غذا و دارو گفت: رنگ دارو فقط جنبه زیبایی ندارد؛ بلکه در ایمنی، تمایز اشکال و دوزها، افزایش پایبندی بیماران به درمان و پیشگیری از خطاهای مصرف نقش کلیدی دارد.
سازمان غذا و دارو
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۴/۰۴/۲۸
/ خبرگزاری ایرنا
رنگهای دارو در جلوگیری از خطاهای مصرف نقش مؤثر دارد
تهران - ایرنا- رئیس اداره مواد اولیه اداره کل داروی سازمان غذا گفت: رنگ در دارو صرفاً بهمنظور زیبایی نیست، کاربرد آن فراتر از ظاهر است و در حوزه ایمنی دارویی، تمایز بین اشکال و دُزهای مختلف، افزایش پایبندی به درمان و جلوگیری از خطاهای مصرف نقش مؤثری دارد.
۱۴۰۴/۰۴/۲۸
/ سایت سلامت نیوز
وقتی رنگ دارو، جان نجات میدهد!
رنگ دارو فقط جنبه زیبایی ندارد؛ نقش آن در پیشگیری از خطاهای دارویی، افزایش دقت مصرف، و حتی بهبود همکاری بیمار با درمان، موضوعی است که حالا بیش از همیشه مورد توجه سازمان غذا و دارو قرار گرفته است.
داروسازی
داروسازی
۱۴۰۴/۰۴/۲۸
/ خبرگزاری ایلنا
اعلام آمادگی سازمان غذا و دارو برای حمایت از تولید داخلی رنگهای دارویی
رئیس اداره مواد اولیه اداره کل داروی سازمان غذا گفت: رنگ در دارو صرفاً بهمنظور زیبایی نیست. کاربرد آن فراتر از ظاهر است و در حوزه ایمنی دارویی، تمایز بین اشکال و دوزهای مختلف، افزایش پایبندی به درمان و جلوگیری از خطاهای مصرف نقش مؤثری دارد.
سازمان غذا و دارو
رنگ دارو
سازمان غذا و دارو
رنگ دارو
۱۴۰۴/۰۴/۲۵
/ سایت انتخاب
تأیید رسمی FDA برای رنگ خوراکی آبی طبیعی از میوه گاردنیا
سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) استفاده از یک رنگ خوراکی طبیعی آبی، که از میوهی گیاه گاردنیا استخراج میشود، را برای مصرف در غذاها و نوشیدنیها تأیید کرد.
۱۴۰۴/۰۴/۲۵
/ سایت برترینها
20 ایده برای ناخن ژلهای برای تیر ماه، از میوههای جذاب گرفته تا رنگ های داغ
از روزهای کنار ساحل و پیکنیک گرفته تا صرف غذا در فضای باز، راههای زیادی برای استفادهی المان های تابستان وجود دارد. راه دیگری برای جشن گرفتن این فصل وجود دارد؟ با یک مانیکور عالی. احتمال زیادی وجود دارد که هر چیزی که در مورد ماه تیر مورد علاقهی شماست، بتواند به تیپ و استایل
۱۴۰۴/۰۴/۲۴
/ سایت برترینها
معرفی کافه Rooz More
با شروع روزای گرم منوی نوشیدنی هامون هم خنک تر و هیجان انگیزتر شده، یه عالمه طعم جدید و خلاقانه اضافه کردیم که فقط باید بیای امتحانشون کنی 🍹 ترکیبی از ظرافت رنگ و طعم سوشی فقط یه غذا نیست به اثر هنریه کروسان مکعبی کرهای + کافه لاته نرم = شادی خالص. یه ترکیب
۱۴۰۴/۰۴/۲۳
/ سایت سرگرمی روز
طرز تهیه حلیم خوشمزه خانگی+ آموزش گام به گام
حلیم انواع گوناگونی دارد که مواد اولیهشان با یکدیگر متفاوت است؛ اما برای تهیهٔ حلیم گندم از گندم پوستگرفته و کوبیدهشده، پیاز و گوشت سردست گوساله یا گوسفند و مقداری روغن استفاده میشود. رنگ حلیم با افزودن ادویهجات مانند دارچین و شکر عوض میشود.
غذا چی بپزم
غذا چی بپزم
۱۴۰۴/۰۴/۱۷
/ سایت اندیشه قرن
راهنمای تغذیه برای مبتلایان به نقرس/ این غذاها سمی هستند!
بازدید:۳ صد آنلاین | نقرس ناشی از مشکلی به نام هیپراوریسمی است که با اسیداوریک بیش از حد در بدن تعیین میشود که در تجزیه پورینها، یک ترکیب شیمیایی بیرنگ که در بدن و در غذاها یافت میشود، ساخته میشود. به گفتهی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها، زمانی که میزان اسیداوریک در بدن بیش از حد است، کریستالهای …
۱۴۰۴/۰۴/۱۶
/ سایت فرتاک
هرگز این بستنیها را نخورید! نشانههای پنهان محصولات غیرمجاز
کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو گفت: استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگهای خوراکی مصنوعی مانند تارترازین و سانست یلو در بستنی میتواند سلامت مصرفکنندگان بهویژه کودکان را تهدید کند.
بستنی
فصل تابستان
بستنی
فصل تابستان
غذا و دارو
۱۴۰۴/۰۴/۱۵
/ روزنامه هفت صبح
غذا را به قیمت جان، شیک نکنید
این روزها استفاده از رنگهای مصنوعی برای تنوع در غذا در پای سفرههای ما باز شده اما کمتر کسی است که از آسیبهای آن برای بدن ما خبر داشته باشد.
رنگ های مختلف
سلامتی
رنگ های مختلف
سلامتی
تغذیه سالم
غذا
۱۴۰۴/۰۴/۱۳
/ سایت اندیشه قرن
تابستان را بدون سنگ کلیه سپری کنید/ راهنمای نجات کلیهها!
بازدید:۸۸ صد آنلاین | سنگکلیه، یکی از بیماریهای شایع است و با رعایت برخی نکات میتوان از ابتلا به این بیماری پیشگیری کرد. به گزارش صد آنلاین ، سنگکلیه به دلیل رسوب نمک و مواد معدنی در کلیه ایجاد میشود. بررسیها بیانگر این است که شیوع این بیماری در مردان نسبت به زنان بیشتر است و اغلب در سنین ۳۰ تا …
۱۴۰۴/۰۴/۱۳
/ سایت اندیشه قرن
هضم غذا با چای؟ اشتباهی رایج که سلامت شما را تهدید میکند
بازدید:۳ صد آنلاین | دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اعلام کرد مصرف چای بعد از غذا نهتنها به هضم کمک نمیکند، بلکه اسید آن باعث سفت شدن پروتئین غذا و سختی هضم میشود. به گزارش صد آنلاین ، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا نوشیدن چای یا شیرچای بلافاصله بعداز غذا، به هضم بهتر کمک …
۱۴۰۴/۰۴/۱۲
/ سایت رکنا
فینگر فود فانتزی برای بچه ها + فیلم
خوراکی های کوچک و خوش دست که با تنوع طعم ها، رنگ ها و بافت ها، انتخابی عالی برای مهمانی ها و دورهمی های دوستانه به شمار
غذا
غذای فوری
غذا
غذای فوری
فینگرفود
۱۴۰۴/۰۴/۱۱
/ سایت فرتاک
خطرات استفاده از رنگهای مصنوعی !
این روزها استفاده از رنگهای مصنوعی برای تنوع در غذا در پای سفرههای ما باز شده اما کمتر کسی است که از آسیبهای آن برای بدن ما خبر داشته باشد. شاید این محصولات غذای شما را شیک کنند اما ممکن است به قیمت جان شما تمام شود.
رنگ غذا
رنگهای مصنوعی
رنگ غذا
رنگهای مصنوعی
۱۴۰۴/۰۴/۱۱
/ سایت آخرین خبر
آیین زنانه بوشهریها برای مردان امنیتآفرین در محرم
فارس/ زنان بوشهری هر ساله در امتداد تاریخ حماسهسازی خود، محرمها را به طبخ غذا میپردازند اما امسال، این سنت زنانه در تجاوزات رژیم صهیونیستی رنگ دیگری گرفته است. آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام : بازار
۱۴۰۴/۰۴/۱۰
/ شهرآرانیوز
آشنایی با عوارض مصرف رنگهای مصنوعی در غذاهای مختلف
استفاده از رنگهای مصنوعی برای تنوع در غذا در پای سفرههای ما باز شده، اما کمتر کسی است که از آسیبهای آن برای بدن ما خبر داشته باشد.
۱۴۰۴/۰۴/۱۰
/ شهرآرانیوز
آیا کمخونی فقط با خوردن غذا و مصرف دارو درمان میشود؟
کمخونی یعنی کاهش تعداد گلبولهای قرمز یا کمبود هموگلوبین در خون، و خستگی، ضعف، رنگپریدگی، سردی دستوپا، سرگیجه، تپش قلب و تنگی نفس مهمترین علائم آن هستند.
کم
خونی
کم
خونی
خون
۱۴۰۴/۰۴/۰۸
/ سایت عصرایران
استفاده بی رویه از رنگ غذا به قیمت جان تمام می شود
این روزها استفاده از رنگهای مصنوعی برای تنوع در غذا در پای سفرههای ما باز شده اما کمتر کسی است که از آسیبهای آن برای بدن ما خبر داشته باشد. شاید این محصولات غذای شما را شیک کنند اما ممکن است به قیمت جان شما تمام شود.
رنگ
غذا
رنگ
غذا
رنگ غذا
۱۴۰۴/۰۴/۰۴
/ سایت عصرایران
غذای روستایی در هند؛ تهیه پاکورای مرغ و میگو (فیلم)
پاکورا (Pakora) یک نوع غذای سرخشده و خوشمزهی هندی-پاکستانی است که در کشورهای آسیای جنوبی خیلی محبوب است. برای تهیهٔ آن، معمولاً انواع مواد مثل مرغ، میگو، سبزیجات (مثل سیبزمینی، پیاز، گلکلم، اسفناج) را در یک خمیر غلیظ از آرد نخود (gram flour یا besan) و ادویهجات میزنند و بعد در روغن داغ سرخ میکنند. …
هند
مرغ
هند
مرغ
میگو
۱۴۰۴/۰۳/۲۶
/ سایت آخرین خبر
این غذای شمالی را با انار بپزید
برترین ها/ خیلی از ما خورشت بادمجان را با لپه یا بدون آن میپزیم. اما اگر دلتان میخواهد تنوع غذای سفره خانوادهتان را بیشتر کنید بد نیست یک بار طعم بادمجان در کنار انار را امتحان کنید. این غذای خوش رنگ و طعم که خورشت انار بادمجان نام دارد یک غذای اصیل شمالی است که با دانههای انار تازه به صورت ترش
غذا
غذا
۱۴۰۴/۰۳/۲۲
/ سایت روزانه
چگونه غذاهای سنتی را با روش های سالم تر بپزیم؟ (روش های پخت غذا کاملا سالم)
در راستای پخت غذاهای سنتی سالم، باید نان را از حالت کالری خالی به بخش ارزشمند سفره تبدیل کرد. استفاده از نان های سبوس دار واقعی (نه صرفاً نان های قهوه ای رنگ
۱۴۰۴/۰۳/۲۰
/ سایت آخرین خبر
لواشک آلو، طعمی که ازش سیر نمیشی
آخرین خبر/ مواد لازم: آلو سیاه ۳ کیلو آب دو لیوان نمک یک قاشق غذا خوری نکات مهم: بازار آب کم بریزید تا زمان خشک شدن کوتاهتر باشه. کفگیری آلو باعث میشه لواشک خوشرنگتر و شفافتری داشته باشید. هر ۱۰ دقیقه آب قابلمه رو چک کنید تا نسوزه و بخار به درستی تولید بشه. اگر به دست نچسبید یعنی لواشک آماده
لواشک
میان وعده
لواشک
میان وعده
۱۴۰۴/۰۳/۱۹
/ سایت رکنا
15 مدل ست بشقاب رنگی برای چیدمانی شیک و متفاوت
رکنا: ست بشقاب رنگی و خاص با طراحی های مدرن و جذاب به یکی از ترندهای برتر دکوراسیون آشپزخانه تبدیل شده و با ترکیب رنگ های انرژی بخش، تجربه غذا خوردن را شیک و لذت بخش می کند.
دکوراسیون آشپزخانه
بشقاب رنگی
دکوراسیون آشپزخانه
بشقاب رنگی
۱۴۰۴/۰۳/۱۸
/ سایت اندیشه معاصر
درد سنگ کلیه را فراموش کنید! | روشهای نجاتبخش که معجزه میکنند | با تجربیات واقعی آشنا شوید
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، سنگکلیه به دلیل رسوب نمک و مواد معدنی در کلیه ایجاد میشود. بررسیها بیانگر این است که شیوع این بیماری در مردان نسبت به زنان بیشتر است و اغلب در سنین ۳۰ تا ۵۰ سالگی دیده میشود. این بیماری میتواند سبب درد شدید در پهلو، تهوع، ادرار خونی و در نهایت اختلال در …
۱۴۰۴/۰۳/۱۸
/ خبرگزاری ایلنا
خط تولید٢ واحد غذایی متخلف در شیراز متوقف شد
در پی بازرسیهای کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز، خط تولید یک واحد تولیدی خشکبار و یک واحد تولید نبات زعفرانی به دلیل استفاده از رنگهای غیرمجاز مصنوعی متوقف و پرونده تخلفات برای رسیدگی قضایی ارجاع شد.
علوم پزشکی
توقف
علوم پزشکی
توقف
شیراز
تولید
۱۴۰۴/۰۳/۱۸
/ سایت اندیشه قرن
حساسیت های حسی و غذا | روانشناسی امروز
بسیاری از اوتیستیک و سایر افراد عصبی که حساسیت های حسی را تجربه می کنند در غذا و غذا خوردن مشکل دارند. برخی تلاش می کنند تا احساس برخی از بافت های خاص در دهان خود را تحمل کنند ، برخی فقط می توانند طعم های خاصی را تحمل کنند ، و برخی از آنها طیف محدودی از غذاهای امن را دارند که احساس راحتی می کنند. متأسفانه …
۱۴۰۴/۰۳/۱۷
/ سایت رکنا
خطر بستنی های غیربهداشتی برای کودکان؛ هشدار جدی والدین
رکنا: هشدار درباره خطرات بستنی های غیربهداشتی: استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگ های مصنوعی در تولید بستنی می تواند با ایجاد آلودگی های خطرناک، سلامت کودکان را تهدید کند. رعایت اصول بهداشتی در تولید و خرید از مراکز معتبر توصیه می شود.
سازمان غذا و دارو
کودکان
سازمان غذا و دارو
کودکان
بستنی
مضرات بستنی
۱۴۰۴/۰۳/۱۵
/ سایت دلگرم
غذا درست کردن با تخم مرغ با زرده ی سفید !
آیا می دانید رنگ زرده تخم مرغ به چه عواملی بستگی دارد؟
تخم مرغ
عجیب
تخم مرغ
عجیب
۱۴۰۴/۰۳/۱۴
/ سایت آخرین خبر
مراقب ترکیبات پنهان در بستنیهای غیر مجاز باشید
مهر/ کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو گفت: استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگهای خوراکی مصنوعی مانند تارترازین و سانست یلو در بستنی میتواند سلامت مصرفکننده، بهویژه کودکان را تهدید کند. حسین ضیایی کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو بیان کرد: استفاده از شیر پاستوریزه در تولید بستنی ضروری است، چرا که شیر محیط م
بستنی
بستنی غیر مجاز
بستنی
بستنی غیر مجاز
۱۴۰۴/۰۳/۱۴
/ سایت اندیشه قرن
شش عادت تعجب آوری که عاقبتشان، دیابت است!
بازدید:۳۴ صد آنلاین | این شش عادت که به ظاهر بیضرر یا حتی مفید به نظر میرسند، میتوانند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش دهند. به گزارش صد آنلاین،بیایید هر کدام را دقیقتر بررسی کنیم: استفاده از ظروف پلاستیکی در مایکروویوها: مشکل: بسیاری از پلاستیکها حاوی مواد شیمیایی مختلکننده غدد درونریز مانند بیسفنول …
۱۴۰۴/۰۳/۱۴
/ سایت سلامت نیوز
هشدار سازمان غذا و دارو: مراقب بستنیهای غیرمجاز باشید
سازمان غذا و دارو هشدار داد در صورت نبود نظارت کافی، مصرف بستنی غیربهداشتی سلامت مصرفکنندگان، بهویژه کودکان را تهدید میکند. رنگهای مصنوعی در بستنیهای کودکان باید ممنوع شود؛ این مواد میتوانند سبب واکنشهای حساسیتی و بیشفعالی شوند.
۱۴۰۴/۰۳/۱۴
/ سایت اندیشه قرن
خطری که از مصرف چای بعد غذا نمیدانید!
تریبون اقتصاد_ دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مفید بودن مصرف چای بعد از غذا به منظور هضم بهتر، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و مصرف چای نه تنها به فرآیند هضم کمک نمیکند، بلکه اسید موجود در چای، پروتئین غذا را سفت و هضم آن را دشوار میکند. به گزارش ایسنا، …
۱۴۰۴/۰۳/۱۴
/ سایت تابناک
هرگز به این بستنیها لب نزنید!
کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو با شاره به وجود باکتریهای رودهای مانند اشرشیاکلی در بستنیهایی که به شکل غیربهداشتی تهیه میشود، گفت: این نوع آلودگیها میتواند موجب بروز اسهال و استفراغ شدید در کودکان شود
بستنی
شیر
بستنی
شیر
رعایت بهداشت
رنگ مصنوعی
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
/ سایت خبرفوری
هشدار درباره خطر بستنیهای غیربهداشتی برای کودکان
کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو گفت: استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگهای خوراکی مصنوعی مانند تارترازین و سانست یلو در بستنی میتواند سلامت مصرفکنندگان بهویژه کودکان را تهدید کند.
تغذیه کودکان
بستنی غیر قابل مصرف
تغذیه کودکان
بستنی غیر قابل مصرف
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
/ سایت ایران آنلاین
استفاده از برخی رنگهای مصنوعی در بستنیها ممنوع است
حسین ضیایی با بیان این که استفاده از شیر پاستوریزه در تولید بستنی ضروری است، گفت: استفاده از برخی رنگها در محصولاتی مانند بستنی که مصرف عمده آن توسط کودکان است، ممنوع است.
سازمان غذا و دارو
آزمایشگاه
سازمان غذا و دارو
آزمایشگاه
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
/ سایت جهان صنعت نیوز
بستنیهای غیرمجاز سلامت کودکان را تهدید میکند
کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو گفت: استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگهای خوراکی مصنوعی مانند تارترازین و سانست یلو در بستنی میتواند سلامت مصرفکنندگان بهویژه کودکان را تهدید کند.
سازمان غذا و دارو
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
/ سایت اقتصادآنلاین
هشدار درباره بستنیهای غیربهداشتی: خطر اسهال و استفراغ برای کودکان
کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو هشدار داد که استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگهای خوراکی مصنوعی در تولید بستنی، سلامت مصرفکنندگان، به ویژه کودکان را تهدید میکند.
قیمت بستنی
شیر
قیمت بستنی
شیر
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
/ سایت آخرین خبر
مراقب بستنیهای غیرمجاز باشید؛ از شیر ناسالم تا رنگهای مصنوعی ممنوعه
ایرنا/کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو گفت: استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگهای خوراکی مصنوعی مانند تارترازین و سانست یلو در بستنی میتواند سلامت مصرفکنندگان بهویژه کودکان را تهدید کند. به گزارش سازمان غذا و دارو، حسین ضیایی روز سهشنبه هشدار داد: استفاده از شیر پاستوریزه در تولید بستنی ضروری است زیرا
بستنی
شیر
بستنی
شیر
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
/ سایت خبرآنلاین
استفاده از برخی رنگها ممنوع شد
کارشناس آزمایشگاه سازمان غذا و دارو با بیان این که استفاده از شیر پاستوریزه در تولید بستنی ضروری است، گفت: استفاده از برخی رنگها در محصولاتی مانند بستنی که مصرف عمده آن توسط کودکان است، ممنوع است.
مواد غذایی
تغذیه
مواد غذایی
تغذیه
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
/ سایت باشگاه خبرنگاران
هشدار درباره شیر ناسالم و رنگهای مصنوعی بستنیهای غیرمجاز
کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو گفت: استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگهای خوراکی مصنوعی مانند تارترازین و سانست یلو در بستنی میتواند سلامت مصرفکنندگان بهویژه کودکان را تهدید کند.
سازمان غذا و دارو
بستنی
سازمان غذا و دارو
بستنی
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
/ روزنامه دنیای اقتصاد
هشدار؛ این بستنیها قابل خوردن نیستند
کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو گفت: استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگهای خوراکی مصنوعی مانند تارترازین و سانست یلو در بستنی میتواند سلامت مصرفکنندگان بهویژه کودکان را تهدید کند.
سلامتی
بستنی
سلامتی
بستنی
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
/ سایت اقتصادنیوز
مراقب بستنیهای غیرمجاز باشید
اقتصادنیوز: کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو گفت: استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگهای خوراکی مصنوعی مانند تارترازین و سانست یلو در بستنی میتواند سلامت مصرفکنندگان بهویژه کودکان را تهدید کند.
دارو
بستنی
دارو
بستنی
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
/ سایت جعبه
چالش غذا خوری اسمر| چالش غذایی
چالش غذا خوری اسمر/ چالش غذایی/ چالش خوراکی/ چالش غذای موکاچو/ چالش رنگ آمیزی
کودک
اسمر
کودک
اسمر
موکاچو
موکبانگ
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
/ خبرگزاری برنا
شیر غیربهداشتی و رنگهای خوراکی مصنوعی در بستنیها تهدیدی برای سلامت
برنا - گروه اجتماعی؛ کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو گفت: استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگهای خوراکی مصنوعی مانند تارترازین و سانست یلو در بستنی میتواند سلامت مصرفکننده، بهویژه کودکان را تهدید کند.
سازمان غذا و دارو
بستنی
سازمان غذا و دارو
بستنی
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
/ خبرگزاری ایسنا
چرا باید «رنگهای خوراکی» را از آشپزخانهتان حذف کنید؟
مدیر غذا، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به عوارض استفاده از رنگهای خوراکی در آشپزی، بر استفاده از مواد دارای رنگهای طبیعی مانند گوجه فرنگی یا پاپریکا تاکید کرد.
تغذیه
رنگ خوراکی
تغذیه
رنگ خوراکی
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
/ سایت نی نی بان
کودکتان عاشق بستنی است؟/ این هشدار را جدی بگیرید
کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو گفت: استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگهای خوراکی مصنوعی مانند تارترازین و سانست یلو در بستنی میتواند سلامت مصرفکننده، بهویژه کودکان را تهدید کند.
بستنی
شیر غیربهداشتی
بستنی
شیر غیربهداشتی
تارترازین
سانست بلو
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
/ سایت اندیشه قرن
هر روز پیرتر! این غذاها پوستتان را نابود میکنند
بازدید:۳ بنابر نتایج یک مطالعه در مقیاس بزرگ، افرادی که مقادیر زیادی از غذاهای فوق فرآوری شده مصرف میکنند، سن بیولوژیکی بیشتری دارند و این موضوع به این معنی است که بدن آنها از سالهای واقعی، پیرتر است. به گزارش صد آنلاین؛ نتایج یک مطالعه جدید، غذاهای فوق فرآوری شده را با تسریع پیری بیولوژیکی مرتبط …
۱۴۰۴/۰۳/۰۸
/ سایت برترینها
طرز نگهداری گوجه سبز به مدت طولانی
گوجه سبز میوه ای خوشمزه و پرخاصیت است که در بهار و تابستان می رسد. این میوه کوچک سبز رنگ، ویتامین C زیادی دارد و برای تقویت بدن و کمک به هضم غذا خیلی مفید است. این میوه خوشمزه و آبدار میوه بسیار پر طرفدار است و شاید شما هم دوست داشته باشید آن را در همه فصل ها داشته باشید تا هر موقع دلتان هوس گوجه سبز …
گوجه سبز
نگهداری
گوجه سبز
نگهداری
دلتان
۱۴۰۴/۰۳/۰۸
/ سایت روزنو
ضرر قیمت زعفران برای جیب و فواید دم کرده آن برای سلامتی! کدام مهم است؟
زعفران یکی از ادویههای بسیار پر کاربرد و پر خاصیت بوده که به طلای سرخ نیز معروف است. خواص زعفران دمکرده برای سلامتی بدن سبب شده این ادویه جایگاه ویژهای در طب سنتی داشته باشد. در آشپزخانه همه ایرانیها زعفران برای خوشعطر و رنگ کردن غذاها و دسر و شیرینی و حتی شربت به کار میرود. جالب است بدانید که …
۱۴۰۴/۰۳/۰۷
/ سایت اندیشه قرن
ساخت خانهای با 10 هزار لوله بامبو؛ اقامتگاهی لوکس با معماری آفریقایی- سوئیسی
تریبون اقتصاد_ در این اقامتگاه خصوصی که توسط کارگردان خلاق، نَکسون میمران در همکاری با معمار برنده جایزه پریتزکر، دیئهبِدو فرانسیس کِره طراحی شده، یک اسپای مجهز به سقفی از بامبو را میبینید. این مجتمع مسکونی که در گشتادِ سوئیس واقع شده، حاصل همکاری این دو نفر است و هدف آن ایجاد پیوندهایی میان آفریقا …
۱۴۰۴/۰۳/۰۶
/ سایت اندیشه قرن
میل چیست؟ | روانشناسی امروز
چه می خواهید؟ هر روز افراد فراوانی از خواسته ها ، خواسته ها و هوس ها ، در مورد غذا ، نوشیدنی ، رابطه جنسی ، خواب ، موفقیت ، قدرت ، ثروت ، آزادی ، خوشبختی ، عشق ، روابط ، امنیت ، معنا ، الکل ، مواد مخدر و غیره دارند. روانشناسان ، فیلسوفان و دانشمندان علوم اعصاب نظریه های میل را ارائه داده اند ، اما آنها …
۱۴۰۴/۰۳/۰۶
/ سایت اندیشه معاصر
نارنج،ترش و شیرین سلامتی یک بمب ویتامین طبیعی!/ مرهم جسم و جلادهنده روح چه می باشد؟
نارنج با عطر دلانگیز و رنگ دلپذیر خود در بسیاری از مناطق کشور بهویژه شمال ایران به چشم میخورد. این میوهی ترشمزه نهتنها چاشنی بسیاری از غذاهای ایرانیست، بلکه در طب سنتی نیز جایگاه ویژهای دارد. نارنج سرشار از ویتامینها و ترکیبات مؤثر در بهبود عملکرد بدن است و میتواند در پیشگیری و درمان برخی …
۱۴۰۴/۰۳/۰۴
/ سایت اقتصادآنلاین
راز تیره و سیاه شدن قرمه سبزی رستورانی/ فوت و فن خورشت قرمه سبزی خوشمزه! + فیلم
یکی از تفاوتهای اصلی قرمهسبزی خانگی با نوع رستورانی، رنگ تیره و جذاب آن است که اشتها را چند برابر میکند. اما این تیرگی فقط به مدت زمان پخت مربوط نمیشود. این معجون، راز خوش عطر و طعم شدن و جا افتادن قرمه سبزی است. ویدیو را تا انتها ببینید!
قرمه سبزی
پخت غذا
قرمه سبزی
پخت غذا
غذا
خورشت
۱۴۰۴/۰۳/۰۴
/ سایت دلگرم
روش طبیعی درست کردن یخمک بدون رنگ مصنوعی
درخواستی ترین دستور غذا در تابستان. آن را در خانه بدون رنگ و طعم مصنوعی تهیه کنید
یخمک
یخمک
۱۴۰۴/۰۳/۰۳
/ سایت اندیشه قرن
رونمایی از ثبت و تولید عصاره طبیعی پابریکا توسط گوشتیران در ۱۰۰ سالگی
به گزارش روابط عمومی گوشتیران، این محصول که نتیجه همکاری پژوهشی با پژوهشکده گیاهان دارویی دانشگاه شهید بهشتی است، نهتنها جایگزینی سالم برای رنگهای مصنوعی در فرآوردههای گوشتی بهشمار میآید، بلکه با خواص آنتیاکسیدانی طبیعی، گامی مهم در جهت ارتقاء سلامت مصرفکنندگان و ارتقای استانداردهای ایمنی غذایی …
۱۴۰۴/۰۳/۰۳
/ سایت آفتاب نیوز
با این غذاها دندان هایتان را سفید کنید
لکهدار شدن دندان اتفاقی معمول است. این شرایط زمانی رخ میدهد که لایه بیرونی دندان که به نام مینای دندان شناخته میشود، تغییر رنگ میدهد.
دندان
دندان
۱۴۰۴/۰۳/۰۲
/ سایت اندیشه قرن
این غذاهای پر طرفدار شما را زودتر پیر میکند!
بازدید:۳ تحقیقات جدید نشان میدهد غذاهای فوقفرآوری شده نه تنها برای سلامتی مضر هستند، بلکه ساعت بیولوژیکی بدن را نیز به جلو میکشند! مطالعهای گسترده روی ۲۲ هزار نفر ثابت کرده افرادی که به طور منظم از این محصولات استفاده میکنند، از نظر سن سلولی مسنتر از سن واقعی خود هستند. نانهای صنعتی، ماستهای …
۱۴۰۴/۰۳/۰۱
/ روزنامه دنیای اقتصاد
بهشت گیاهخواران
دنیای اقتصاد: «رشت»،شهر غذا، شعر و رنگ؛ این توصیف هر آن کسی است که به رشت سفر کرده و گشتی در دل بازارهای رشت و میدان شهرداری آن زده و به گفتوگو با مردمان خونگرمش پرداخته باشد.
گردشگری
سفر
گردشگری
سفر
گیلان
رشت
۱۴۰۴/۰۲/۳۰
/ سایت اندیشه قرن
جوانه ماش؛ بمب ویتامین و پروتئین
جوانه ماش امروزه به عنوان یکی از غذاهای گیاهی مفید محسوب میشود که حاوی ترکیبات مورد نیاز برای بدن است. در واقع، این جوانهها، عطر و طعم ملایمی دارند و سرشار از ویتامینها و مزایا برای سلامتی بدن هستند. جوانههای ماش به دلیل وجود مواد مغذی مختلف، مانند ویتامینها، مواد معدنی، آنتی اکسیدانها، مواد مغذی، …
۱۴۰۴/۰۲/۲۷
/ روزنامه توسعه ایرانی
ورود پلیس فتا به تبلیغ عمل تغییر رنگ چشم و آمپولهای لاغری
رئیس پلیس فتا از ورود این پلیس به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول های لاغری در فضای مجازی خبر داد. به گزارش تسنیم، وحید مجید رئیس اظهار کرد:
سازمان غذا و دارو
فتا
سازمان غذا و دارو
فتا
فضای مجازی
لاغری
۱۴۰۴/۰۲/۲۷
/ سایت اندیشه قرن
شادی های پشتکار | روانشناسی امروز
چند سال پیش ، یکی از دوستان یک ارکیده زیبا به من داد. در کاغذ صورتی نرم پیچیده شده است ، گلهای آن ترکیبی ظریف از سفید و سرخ شده با رگه های زرد در مرکز است. هفته ها روی ویندوز من نشسته بود ، نور صبح را جلب می کرد و هر بار که می رفتم توجهم را جلب می کردم. من قبلاً هرگز متعلق به ارکیده نبوده ام و از اینکه …
۱۴۰۴/۰۲/۲۷
/ سایت مشرق
ورود پلیس فتا به تبلیغ عمل جراحی عجیب
رئیس پلیس فتا از ورود این پلیس به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپولهای لاغری در فضای مجازی خبر داد.
اینستاگرام
پلیس فتا
اینستاگرام
پلیس فتا
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۴/۰۲/۲۶
/ سایت اندیشه قرن
با این چهار اشتباه غذایتان را نابود میکنید!
تریبون اقتصاد_ وعدههای غذایی هم باید خوشمزه و قابل خوردن بوده و هم سرشار از مواد مغذی باشند. اما اگر مواد مغذی و فیبر در این فرآیند از بین بروند، این غذا دیگر سالم نخواهد بود و خوردن آن فایدهای ندارد. به گزارش همشهری آنلاین، این اتفاق لزوما آگاهانه رخ نمیدهد و ممکن است ناآگاهانه مرتکب اشتباهات رایج …
۱۴۰۴/۰۲/۲۱
/ سایت خبرفوری
ادویه های مفید برای مغز
ادویهها، مثل جادوگران کوچک آشپزخانه، مغز را بیدار و خلاق نگه میدارند. با افزودن زردچوبه، دارچین و سایر ادویههای خوشبو و خوشرنگ به بشقاب غذا، میتوان حافظه و تمرکز را تقویت کرد و ذهن را برای هر چالشی آماده ساخت.
ادویه
عملکرد مغز
ادویه
عملکرد مغز
زردچوبه
۱۴۰۴/۰۲/۲۰
/ سایت آخرین خبر
طرز تهیه رب فلفل، چاشنی مناسب غذا
آخرین خبر/ مواد لازم: ۳ کیلو فلفل کاپی قرمز یا فلفل دلمه قرمز (طعم و رنگ فلفل کاپی بهتر هست) نصف قاشق غذاخوری نمک یک و نیم قاشق غذاخوری سرکه حتما اجازه بدید رب کاملا خنک بشه، چند ساعت داخل یخچال بمونه بعد به ظرف اصلی انتقال بدید تا رب خودشو بگیره و سفت تر و خوش رنگ تر بشه. بازار به پیج اینستاگرام
ترفند آشپزی
رب
ترفند آشپزی
رب
۱۴۰۴/۰۲/۲۰
/ سایت آفتاب نیوز
به این غذاها لب نزنید
یک مطالعه علمی جدید نشان داده است که مواد مورد استفاده در غذاهایفوقفرآوریشده برای افزودن طعم و رنگ ممکن است با یکدیگر تداخل داشته باشند و باعث ابتلای افراد به دیابت نوع۲ شوند.
دیابت
دیابت
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۴/۰۲/۲۰ - ۱۲:۱۲:۰۲
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ -
27 September 2025
دریافت اخبار بیشتر
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی