VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ -
11 March 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
بادمجان سنتی
آشپزی
کشک بادمجان
۵۵ دقیقه قبل / سایت پارسینه
دستور پخت آبگوشت بادمجان؛ یک ترکیب بینظیر
آبگوشت کشک یکی از غذاهای سنتی و مقوی همدان است.
همدان
آبگوشت بادمجان
همدان
آبگوشت بادمجان
کشک
۱۱ ساعت قبل / سایت آینه فردا
طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان سنتی+عکس - آینه فردا
طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان با یک دستور ساده و کاربردی را در این قسمت مطالعه می کنید.
بادمجان سنتی
خوراک گوشت و بادمجان
بادمجان سنتی
خوراک گوشت و بادمجان
۱۲ ساعت قبل / سایت فرآشپز
آموزش پخت آبگوشت بادمجان و کشک همدانی؛ یک ترکیب بینظیر - فراشپز
فراشپز- آبگوشت کشک یکی از غذاهای سنتی و مقوی همدان است که ترکیب خاص آن با کشک و نخود، طعمی منحصربهفرد ایجاد میکند. این غذا با نان سنگک و سبزی تازه سرو
۳۶ ساعت قبل / سایت عصرایران
طرز تهیه خورشت کاری با ماهی، بادمجان و گیاه چریش (فیلم)
در این ویدئو دو بانوی آشپز ساکن یکی از روستاهای کشور هند را خواهید دید که با بادمجان، ماهی و چریش یک غذای سنتی خوشمزه درست میکنند. چریش درختی زودرشد از تیرهٔ زیتون است. چریش یا نیم، بومی شبه قاره هند و میانمار است و در نواحی گرمسیری و نیمهگرمسیری میروید. همچنین این گیاه در جنوب شرق بلوچستان هم به …
طرز تهیه
ماهی
طرز تهیه
ماهی
بادمجان
۳۷ ساعت قبل / سایت آخرین خبر
آموزش پخت آبگوشت بادمجان و کشک همدانی
فرارو/ آبگوشت کشک یکی از غذاهای سنتی و مقوی همدان است که ترکیب خاص آن با کشک و نخود، طعمی منحصربهفرد ایجاد میکند. این غذا با نان سنگک و سبزی تازه سرو میشود و انتخابی عالی برای روزهای سرد سال است. در ادامه، طرز تهیه این آبگوشت لذیذ را خواهید آموخت. مواد لازم گوشت آبگوشتی ۵۰۰ گرم بادمجان ۴ عدد ع
گوشت
فوت
گوشت
فوت
آبگوشت
فلفل
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۲/۱۸ / سایت فرآشپز
(ویدیو) طرز تهیه مرغ و بادمجان به سبک آشپز هندی - فراشپز
فراشپز- در این ویدئو یک پدر و پسر هندی را در یکی از روستاهای زیبای این کشور میبینید که با مرغ و بادمجان یک غذای خوشمزه و سنتی پخت میکنند: منبع: فرادید
۱۴۰۳/۱۲/۱۵
/ سایت اقتصادآنلاین
۱۰ غذای نونی و مقوی برای ماه رمضان
حلیمبادمجان یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در ماه رمضان بهویژه برای افطار محبوب است. این غذا ترکیب گندم پختهشده، گوشت چرخکرده و بادمجان سرخشده است که علاوه بر طعم دلپذیر، ارزش غذایی بالایی دارد. بادمجانها سرشار از فیبر و آنتیاکسیدان هستند و میتوانند به هضم بهتر غذا کمک کنند.
روزه داری
رژیم غذایی
روزه داری
رژیم غذایی
۱۴۰۳/۱۲/۱۵
/ سایت فرآشپز
غذای نونی برای افطار؛ ۱۰ غذای سالم برای ماه رمضان - فراشپز
حلیمبادمجان یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در ماه رمضان بهویژه برای افطار محبوب است. این غذا ترکیب گندم پختهشده، گوشت چرخکرده و بادمجان سرخشده است که
۱۴۰۳/۱۲/۱۵
/ سایت فرآشپز
بادمجان پلو به روش قزوینی؛ سریعترین پلوی مخلوط رستورانی - فراشپز
فراشپز- بادمجان پلو یکی از انواع پلو مخلوط سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف ایران مثل قزوین و شیراز به شیوههای متنوع طبخ میشود.
۱۴۰۳/۱۲/۱۳
/ سایت سبک ایده آل
روش تهیه خورش بادمجان؛ از ادویه تا ترفندهای پخت - سبک ایده آل
خورش بادمجان، یکی از محبوبترین و لذیذترین غذاهای سنتی ایرانی است که با طعم و عطر بینظیرش، هر ذائقهای را مجذوب خود میکند.
۱۴۰۳/۱۲/۰۷
/ سایت پارسینه
دستور تهیه یتیمچه/ یک غذای سنتی ایرانی با طعم فوقالعاده+ فیلم
یتیمچه یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که با ترکیب مواد ساده و ارزان، طعمی بینظیر و دلپذیر ایجاد میکند. این غذا با بادمجان، سیبزمینی، گوجهفرنگی و انواع سبزیجات تهیه میشود و میتواند گزینهای عالی برای وعدههای ناهار یا شام باشد.
۱۴۰۳/۱۲/۰۶
/ سایت درلحظه
همه نکات طلایی برای درست کردن کشک بادمجان خوشمزه و سالم
به گزارش سرویس مهارت زندگی درلحظه، کشک و بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که طرفدارن زیادی دارد و یکی از منوهای اصلی رستورانهای سنتی و پایه ثابت مهمانیها محسوب میشود. طبخ کشک و بادمجان چندان سخت و زمانبر نیست؛ اما نکات مهمی برای پخت این غذای سنتی و خوشمزه وجود
غذای سالم
کشک بادمجان
غذای سالم
کشک بادمجان
۱۴۰۳/۱۲/۰۳
/ سایت فرتاک
خورشت بادمجان: دستور پخت خورشتی سنتی با بادمجان دودی و گوشت
آموزش تهیه خورشت بادمجان با دستور پخت گام به گام و نکات کلیدی؛ راهنمای جامع برای داشتن یک خورشت سنتی با طعم بادمجان دودی و گوشت خوشمزه.
خورشت بادمجان
خورشت بادمجان
۱۴۰۳/۱۲/۰۲
/ سایت فرتاک
بادمجان پلو: دستور پخت غذای سنتی با ترکیب بادمجان و برنج معطر
آموزش تهیه بادمجان پلو با دستور پخت گام به گام و نکات تخصصی؛ راهنمای جامع برای داشتن یک غذای سنتی با طعم بادمجان و برنج معطر.
بادمجان پلو
بادمجان پلو
۱۴۰۳/۱۲/۰۲
/ خبرگزاری ایسکانیوز
آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش بز قورمه کرمانی بدون بادمجان
“بز قورمه” یک از غذاهای اصیل و سنتی استان کرمان است که به دلیل داشتن گوشت و نخود و سیب زمینی بسیار مقوی و سرشار از پروتئین می باشد.
آموزش آشپزی
آموزش آشپزی
۱۴۰۳/۱۱/۲۸
/ سایت اندیشه معاصر
کشک بادمجان را اینبار با این روش متفاوت درست کنید اندیشه معاصر
کشک بادمجان یکی از غذاهای سنتی، اصیل و محبوب ایرانی است که با روشهای متفاوتی طبخ میشود.
۱۴۰۳/۱۱/۲۷
/ سایت سلام نو
طرز تهیه کشک بادمجان به شیوه متفاوت + آموزش قدم به قدم
در این مطلب آموزش تهیه کشک بادمجان یکی از غذاهای سنتی، اصیل و محبوب ایرانی با روشی متفاوت را به شما آموزش داده ایم که در ادامه خواهید خواند.
کشک بادمجان
طرز تهیه
کشک بادمجان
طرز تهیه
دستور پخت
۱۴۰۳/۱۱/۲۷
/ سایت عصرایران
غذای روستایی در ایران؛ پخت خوراک سنتی با گوجه، بادمجان و گوشت (فیلم)
در این ویدئو یک بانوی آشپز ساکن یک روستای کشورمان را خواهید دید که با گوشت، گوجه فرنگی و بادمجان یک خوراک سنتی طبخ می کند.
بادمجان
پخت
بادمجان
پخت
۱۴۰۳/۱۱/۲۵
/ سایت درلحظه
کشک بادمجان را اینبار متفاوت درست کنید
کشک بادمجان یکی از غذاهای سنتی، اصیل و محبوب ایرانی است که با روشهای متفاوتی طبخ میشود.
آشپزی
کشک بادمجان
آشپزی
کشک بادمجان
۱۴۰۳/۱۱/۲۴
/ سایت پارسینه
مصرف کشک را جدی بگیرید+تصویر
کشک یکی از مواد غذایی بسیار مفید است که در بسیاری از غذاهای سنتی مانند آش و کشک بادمجان میل کرده اید. اما شاید نمی دانید همین کشک چه فوایدی برای بدن شما دارد.
۱۴۰۳/۱۱/۲۲
/ خبرگزاری ایسکانیوز
آموزش آشپزی / طرز تهیه دلمه بادمجان با رب انار ؛ مجلسی و محبوب همه
دلمه بادمجان با رب انار یک غذای سنتی و محبوب ایرانی، با طعم ترش و شیرین رب انار و عطر سبزیهای معطر، نه تنها یک وعده غذایی کامل و مغذی است که میتواند یک مهمانی مجلسی و خاطرهانگیز را برای شما رقم بزند.
آموزش آشپزی
آموزش آشپزی
۱۴۰۳/۱۱/۲۱
/ سایت دلگرم
طرز تهیه یخنی بادمجان خوشمزه و مجلسی به سبک سنتی
بهترین دستور پخت یخنی بادمجان را در اینجا پیدا کنید!
بادمجان
یخنی
بادمجان
یخنی
خوراک
آشپزی
۱۴۰۳/۱۱/۲۰
/ سایت فرتاک
آموزش تهیه بادمجان شکم پر: غذای گیاهی با طعمی دلچسب
آموزش تهیه بادمجان شکمپر با نکات کلیدی برای رسیدن به طعمی دلنشین؛ راهنمای جامع آشپزی سنتی برای غذاهای گیاهی.
بادمجان شکم پر
بادمجان شکم پر
۱۴۰۳/۱۱/۱۸
/ سایت پاتوق آنلاین
یه فرمول عالی برای درست کردن کشک و بادمجان متفاوت و خوشمزه /کشک و بادمجان رو بکبار هم با این روش درست کن تا خودتون ببینید چقدر خوش طعم و عالی میشه
کشک و بادمجان که یه غذای سنتی و خوشمزه همه ما ایزانیان محسوب میشود و طرز درست کردن این غذا در هر جا متفاوت است اما در این مطلب طرز تهیه کشک و بادمجانی را براتون توضیح میدهیم که بسیار خوشمزه هست
کشک و بادمجان
طرز تهیه کشک و بادمجان
کشک و بادمجان
طرز تهیه کشک و بادمجان
۱۴۰۳/۱۱/۱۵
/ سایت ترفندباز
دستور پخت خورشت ریحان با بادمجان| خورشتی خوشمزه تر از قورمه سبزی برای شام یا ناهار
خورش ریحان یکی از انواع خورشتهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که سبزی ریحان از اجزای اصلی تشکیلدهنده آن است و شباهت زیادی به قرمه سبزی دارد.
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
الهام خلیلی
دستور پخت
۱۴۰۳/۱۱/۱۲
/ سایت فرآشپز
طرز تهیه میرزا قاسمی سنتی؛ رشت را به خانه بیاورید - فراشپز
فراشپز- میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خوشمزه و خاصی که به خاطر بادمجان کباب شده دارد در تمام شهرهای ایران از
۱۴۰۳/۱۱/۰۸
/ سایت فرآشپز
طرز تهیه تهچین گوشت و بادمجان خوشمزه به روش رستورانی - فراشپز
فراشپز- ته چین گوشت یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود.
۱۴۰۳/۱۱/۰۷
/ سایت فرادید
(ویدئو) غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت راتاتویی با گوجه و بادمجان
راتاتویی (Ratatouille) یک غذای سنتی فرانسوی است که با سبزیجات مختلف مانند گوجهفرنگی، بادمجان، کدو، پیاز و فلفل دلمهای تهیه میشود. این غذا ریشه ایتالیایی دارد و اولین بار در شهر پرگاس از توابع تورین طبخ شده است. در روش پخت مدرن، سبزیجات با گیاهان معطر مانند آویشن و سیر همراه شده و به صورت خورشتی لذیذ …
غذای روستایی در آذربایجان
غذای روستایی در آذربایجان
۱۴۰۳/۱۱/۰۷
/ سایت ترفندباز
طرز تهیه ترشی انبه بندری به سبک بازاری| راز خوشمزگی و لعابدار شدن ترشی انبه
ترشی انبه یک چاشنی سنتی و محبوب در بسیاری از کشورها مثل هند، پاکستان و ایران است که در کنار وعدههای غذایی میل میکنند.
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
الهام خلیلی
طرز تهیه ترشی لیته
۱۴۰۳/۱۱/۰۶
/ سایت اکالا
22 ایده تزیین کشک بادمجان؛ برای مهمانیهای خاص
کشک بادمجان، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبی از بادمجان کبابی، کشک، سیر و نعناع طبخ میشود. برای تزیین کشک بادمجان...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۱/۰۴
/ سایت فرآشپز
فوت و فن جادویی برای خوشمزهتر شدن خورش قیمه - فراشپز
خورش قیمه یکی از خورشتهای سنتی ایرانی میباشد که شما میتوانید از گوشت یا مرغ برای تهیه آن استفاده کنید و به دلخواه میتوانید سیب زمینی سرخ کرده یا بادمجان
۱۴۰۳/۱۱/۰۳
/ سایت پارسینه
طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی
خورشت قیمه بادمجان یکی دیگر از غذاهای سنتی ایرانی است که منشأ اصلی آن شهر اصفهان است.
خورش
قیمه بادمجان
خورش
قیمه بادمجان
۱۴۰۳/۱۰/۳۰
/ سایت درلحظه
بورانی بادمجان کردی؛ یک غذای سنتی ساده و لذیذ / + دستور تهیه
اگر به هر نقطه از ایران سفر کنید، قطعا با غذاهای بسیار خوشمزه و محلی آشنا میشوید که برخی از آنها را تابهحال نخوردهاید.
بادمجان
بورانی
بادمجان
بورانی
بورانی بادمجان
۱۴۰۳/۱۰/۲۷
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - طرز تهیه بورانی بادمجان کردی؛ یک غذای سنتی ساده و لذیذ! اندیشه معاصر
بورانی بادمجان کردی یا بورانی سنندجی نوعی غذای اصیل کردی است که از ترکیب گوجه با گوشت و بادمجان تهیه میشود.
۱۴۰۳/۱۰/۲۶
/ سایت فرادید
(ویدئو) طرز تهیه بادمجان وابیج و دختر لوس؛ دو غذای گیاهی خوشمزه گیلانی
در این ویدئو، یک آشپز ماهر بادمجان وابیج و دختر لوس گیلان، دو غذای گیاهی و خوشمزه از گیلان را آموزش میدهد. این غذاهای سنتی با طعمهای بینظیر خود، در میان طرفداران غذاهای سالم و گیاهی بسیار محبوب هستند و به راحتی میتوانند جایگزین مناسبی برای غذاهای گوشتی باشند.
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۱۰/۲۵
/ سایت فرتاک
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان سنتی و اصیل در منزل
در این ویدئو، آشپز ماهر طرز تهیه ترشی لیته بادمجان را به شما آموزش میدهد که با مواد اولیه شامل: بادمجان یک کیلو، خیار سه عدد، هویج سه عدد، گوجه فرنگی سه عدد، فلفل دلمه یک عدد، فلفل سبز تند سه عدد و فلفل سبز شیرین سه عدد (بسته به ذائقه)، نمک و زردچوبه به مقدار لازم، دو لیوان سرکه، یک لیوان آب و یک بوته …
ترشی لیته بادمجان
ترشی لیته بادمجان
۱۴۰۳/۱۰/۲۵
/ سایت فرادید
(ویدئو) نحوه درست کردن «ترشی لیته بادمجان» سنتی و اصیل در خانه
در این ویدئو، آشپز ماهر طرز تهیه ترشی لیته بادمجان را به شما آموزش میدهد که با مواد اولیه شامل: بادمجان یک کیلو، خیار سه عدد، هویج سه عدد، گوجه فرنگی سه عدد، فلفل دلمه یک عدد، فلفل سبز تند سه عدد و فلفل سبز شیرین سه عدد (بسته به ذائقه)، نمک و زردچوبه به مقدار لازم، دو لیوان سرکه، یک لیوان آب و یک بوته …
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۱۰/۲۴
/ سایت پارسینه
روش تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی و رب گوجه / تلخی بادمجان را چگونه بگیریم ؟
میرزاقاسمی که به عنوان یکی از خوراکهای محلی شمال ایران شناخته میشود، به شدت مورد توجه قرار دارد و مشابه کشک بادمجان، در بسیاری از نقاط کشور به عنوان پیش غذا سرو میشود و در منوی رستورانهای سنتی نیز موجود است. تهیه میرزاقاسمی بسیار آسان است و طعمی بینظیر دارد.
شمال
میرزا قاسمی
شمال
میرزا قاسمی
رب گوجه
بادمجان کبابی
۱۴۰۳/۱۰/۲۳
/ سایت فرادید
(ویدئو) غذای عشایری در ایران؛ از پخت فلافل تا خوراک بادمجان و گوجه
در این ویدئو با یک بانوی مسن عشایر ایرانی را خواهید دید که طرز تهیه فلافل سنتی و خوراک بادمجان گوجه به سبک عشایری را به نمایش می گذارد.
غذای روستایی
غذای روستایی
۱۴۰۳/۱۰/۲۳
/ سایت عصرایران
خواص بادمجان از نظر طب سنتی
بادمجان یکی از صیفیجات پرخاصیت و کمکالری است که میتوان از آن در طبخ بسیاری از غذاهای ایرانی و بینالمللی استفاده کرد. این گیاه به دلیل ترکیبات مغذی و آنتیاکسیدانی فواید زیادی برای سلامت بدن دارد و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
بادمجان
خواص
بادمجان
خواص
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ سایت فرادید
(ویدئو) غذای روستایی در آلمان؛ پخت یک غذای متفاوت با گوشت و بادمجان
در این ویدئو، یک آشپز آلمانی با استفاده از مواد تازه و محلی، در دل طبیعت آلمان، رول بادمجان و گوشت آماده میکند. این غذای خوشمزه که با طعمهای غنی و طبیعی همراه است، با تکنیکهای سنتی آشپزی در فضای باز تهیه میشود و تجربهای منحصر به فرد از آشپزی در دل طبیعت به شما میدهد.
غذای روستایی
غذای روستایی
۱۴۰۳/۱۰/۱۸
/ سایت ترفندباز
دستور پخت کوفته عربی با بادمجان | این کوفته خوشمزه به سبک آشپز اماراتی درست کن+فیلم
در ویدئو زیر دستور پخت کوفته بادمجان به سبک عربی آموزش داده شده است.
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
الهام خلیلی
دستور پخت غذاهای سنتی
۱۴۰۳/۱۰/۱۷
/ سایت ترفندباز
دستور پخت کتلت لاهیجانی به سبک بانوی اصیل لاهیجان| طعم بی نظیر کتلت سیب زمینی سوخاری
دستور پخت کتلت معروف و سنتی شهر لاهیجان که بسیار لذیذ است و به روش ساده درست می شود.
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
الهام خلیلی
دستور پخت کتلت
۱۴۰۳/۱۰/۱۰
/ سایت اکالا
طرز تهیه آش بادمجان برای ناهار + نکات و فوتوفن ها
آش بادمجان یکی از خوشمزهترین آشهای سنتی ایرانی است که در هر شهر به روش متفاوتی طبخ میشود. برای درست کردن این آش باید حبوبات و بلغور را...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۰/۰۸
/ سایت فرادید
(ویدئو) غذای روستایی در آذریجان؛ پخت یک غذای سنتی با بادمجان وگوشت
در این ویدئو یک زوج مسن ساکن روستاهای کشور آذربایجان را خواهید دید که با گوشت گاو و بادمجان یک غذای سنتی درست می کند.
غذای روستایی
غذای روستایی
۱۴۰۳/۱۰/۰۳
/ خبرگزاری ایسنا
آش زمستانی شلمین؛ هنر دست زنان کرمانشاهی
آشها از سنتیترین غذاهای ایرانی هستند که برخی از آنها مختص به یک منطقه و با مواد اولویه متفاوت و بومی پخت میشود اما آنچه در تهیه همه آشها مشترک است استفاده متناسب از تمام گروههای اصلی غذایی در طبخ آنها است. در گذشته مصرف آش بیشتر در الگوی غذایی و سفره ایرانیها جای داشت. شاید برای همین است که …
استان کرمانشاه
شهر خلاق خوراک
استان کرمانشاه
شهر خلاق خوراک
آش شلمین
غذاهای محلی ایرانی
۱۴۰۳/۱۰/۰۲
/ سایت دلگرم
هر چقدر ازش بخوری سیر نمیشی انقدر که لذیذه / یک غذای فوری و ساده
کشک و بادمجان دامغانی که با نام کشکو دامغانی هم شناخته میشه یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانیه که به خاطر طعم بی نظیر و تهیه سریعش خیلیا عاشقشن.
کشک بادمجان
دامغانی
کشک بادمجان
دامغانی
طرز تهیه
۱۴۰۳/۱۰/۰۲
/ سایت اکالا
طرز تهیه کال کباب+ نکات و فوتوفن ها
کال کباب یکی از قدیمیترین و سنتیترین غذاهای شمالی است که اصالت آن به استان گیلان برمیگردد. در طرز تهیه این غذا میتوانید بادمجان را به...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۰/۰۱
/ سایت فرتاک
طرز تهیه خورش بادمجان با طعمی بهیادماندنی
یک خورش سنتی با نکاتی که مزه آن را بینظیر میکند.
خورش بادمجان
خورش بادمجان
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
/ سایت آرگا
طرز تهیه خورش انار بادمجان سنتی و خوش طعم
اگر علاقه مند به خورش های سنتی و اصیل هستید در این بخش با طرز تهیه خورش انار بادمجان همراه ما باشید. این خورش با دانش انار جنگلی نیز تهیه می شود.
انواع خورشت
انواع خورشت
۱۴۰۳/۰۹/۲۵
/ سایت فرتاک
طرز تهیه قیمه بادمجان رژیمی با طعمی متفاوت
غذایی سنتی و خوشمزه، اما با کالری کمتر.
قیمه بادمجان
قیمه بادمجان
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ سایت پرشین وی
حلیم بادمجون مجلسی / طرز تهیه حلیم بادمجون مجلسی یه خوراک خوشمزه و اصیل
حلیم بادمجون مجلسی و طرز تهیه حلیم بادمجون مجلسی یه خوراک خوشمزه و اصیل و غذاهای سنتی ایرانی و غذا با بادمجان
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت امروز
طعم اصیل حلیم بادمجان کرمانی را در خانه تجربه کنید
حلیم بادمجان، یک غذای سنتی ایرانی است که با این دستور، طعمی خاص و دلپذیر خواهد داشت.
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت پارسینه
طرز تهیه آش بادمجان لذیذ نهاوندی
آش بادمجان یکی از آش های خوشمزه و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با مواد و روش های متنوعی طبخ می شود.
طرز تهیه آش بادمجان
طرز تهیه آش بادمجان
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
/ سایت ترفندباز
صبحانه مقوی ، سالم و سیرکننده فردا | طرز تهیه اسکرامبل توفو و سبزیجات
طرز تهیه صبحانهای خوشمزه و سالم با اسکرامبل توفو و سبزیجات، راهی عالی برای شروع روز است. این دستور پخت ساده، بسیار مقوی و در عین حال مناسب افرادی که رژیم دارند
رول هایی از عشق
خانه
رول هایی از عشق
خانه
ترفند آشپزی
بهناز باقری
۱۴۰۳/۰۹/۱۰
/ سایت فرتاک
طرز تهیه یتیمک بادمجان، غذایی ساده اما مغذی از جنوب ایران
یتیمک، یکی از غذاهای سنتی جنوبی است که با استفاده از بادمجان و گوجه فرنگی طعمی خاص دارد و گزینهای عالی برای وعدههای سبک محسوب میشود.
یتیمک بادمجان
یتیمک بادمجان
۱۴۰۳/۰۹/۰۹
/ سایت فرتاک
طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی به روش رستورانی
کشک بادمجان یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که میتوانید به راحتی آن را در خانه درست کنید و از طعم عالیاش لذت ببرید.
کشک بادمجان
کشک بادمجان
۱۴۰۳/۰۹/۰۹
/ سایت امروز
آموزش تزئین کشک بادمجان به شکل گل | کشک بادمجان: غذایی خوشمزه با تزئینی زیبا برای پذیرایی از مهمانها!
کشک بادمجان یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که به دلیل طعم لذیذ و سادهاش جایگاه ویژهای در سفرههای ایرانی دارد.
۱۴۰۳/۰۹/۰۷
/ سایت فرتاک
طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان؛ راز خوشمزگی آشپزی سنتی
این دلمههای پر شده با مواد تازه و سبزیجات معطر، تجربهای خوشمزه از آشپزی ایرانی را به شما هدیه میدهند.
دلمه فلفل و بادمجان
دلمه فلفل و بادمجان
۱۴۰۳/۰۹/۰۷
/ سایت پاتوق آنلاین
طرز تهیه یه کشک و بادمجان براتون آوردم که از خوشمزگیش انگشت هاتون رو هم باهاش بخورید
کشک و بادمجان یک غذای سنتی ایرانی است که بسیار خوشمزه و خوش طعم بوده و طرفداران زیادی دارد. از آن جا که این غذا بدون گوشت است، کم هزینه و مناسب در می آید. می توان کشک و بادمجان را به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و در کنار غذای اصلی سرو نمود. همچنین می توان این غذا را درون تارت های نمکی آماده ریخت و به …
آشپزی
آموزش آشپزی
آشپزی
آموزش آشپزی
فوت و فن آشپزی
نکات ریز آشپزی و خانه داری
۱۴۰۳/۰۹/۰۴
/ سایت دلگرم
آش بادمجان نهاوند طعمی که تا حالا نچشیده اید !
دوستان و همراهان همیشگی امروز آموزش آش بادمجان رو داریم که از غذاهای معروف و بسیار لذیذ نهاوند است.
آش بادمجان
غذای سنتی
آش بادمجان
غذای سنتی
بادمجان
۱۴۰۳/۰۹/۰۳
/ سایت فرتاک
طرز تهیه دلمه بادمجان ترکی؛ یک پیشغذای محبوب و لذیذ
دلمه بادمجان ترکی با ترکیب مواد خوشمزه و ادویههای خاص، یک انتخاب عالی برای علاقهمندان به غذاهای سنتی و خوشطعم است.
دلمه بادمجان ترکی
دلمه بادمجان ترکی
۱۴۰۳/۰۹/۰۲
/ سایت فرتاک
طرز تهیه خورش غوره بادمجان؛ طعمی ملس و دلپذیر
خورش غوره بادمجان یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با ترکیب طعم ملس غوره و بادمجان، غذایی متفاوت و خوشمزه به سفره شما میآورد.
خورش غوره بادمجان
خورش غوره بادمجان
۱۴۰۳/۰۸/۲۹
/ سایت فرتاک
طرز تهیه خورش غوره بادمجان؛ یک غذای ترش و اصیل برای مهمانیهای خانوادگی
خورش غوره بادمجان با طعمی ترش و ملایم، انتخابی ایدهآل برای دوستداران غذاهای سنتی و متفاوت است.
خورش غوره بادمجان
طرز تهیه خورش غوره بادمجان
خورش غوره بادمجان
طرز تهیه خورش غوره بادمجان
۱۴۰۳/۰۸/۲۸
/ سایت فرادید
آبگوشت کشک یا آبگوشت دود دار؛ غذای سنتی اراک و لرستان
آبگوشت کشک یا آبگوشت دود دار یکی از غذاهای محلی و اصیل ایرانی است که برای پخت آن از کشک، بادمجان، گوشت و... استفاده میشود.
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۸/۲۷
/ سایت فرادید
(ویدئو) طرز تهیه آبگوشت کشک لرستانی؛ یک غذای سنتی و پرخاصیت
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: 500 گرم گوشت، 4 عدد بادمجان، 200 گرم کشک، 100 گرم نعناخشک، 2 عدد سیب زمینی، 2 عدد پیاز، نصف پیمانه لوبیا سفید، نصف پیمانه نخود، 3 قاشق غذاخوری روغن، 3 پیمانه آب، یک قاشق غذاخوری زردچوبه، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه، یک قاشق چایخوری پودر سیر این آبگوشت را درست …
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۸/۲۶
/ سایت فرتاک
طرز تهیه دلمه بادمجان؛ یک غذای مجلسی و خوشطعم برای دورهمیها
دستور کامل پخت دلمه بادمجان به سبک سنتی با نکاتی کاربردی.
دلمه بادمجان
دلمه بادمجان
۱۴۰۳/۰۸/۲۶
/ سایت فالچی
یتیمک بادمجان جنوبی تا حالا خوردی؟ | دستور پخت یتیمک بادمجان خوشمزه برای شام
یتیمک بادمجان، یکی از غذاهای محبوب و سنتی جنوب ایران است که با طعم دلپذیر و روش پخت سادهاش، جایگاه ویژهای در سفرههای ایرانی دارد.
۱۴۰۳/۰۸/۲۵
/ سایت فرادید
طرز تهیه مرغ در سس بادمجان: از سیر تا پیاز به سبک نجف دریابندی
مرغ در سس بادمجان یکی از غذاهای لذیذ و خوشطعم است که با ترکیب بادمجان، فلفل و ادویههای معطر، طعم خاصی به مرغ میبخشد.این غذا که به سبک خاص خود پخته میشود، طعمی دلپذیر و عطر و بویی اشتهابرانگیز دارد. در کتاب آشپزی از سیر تا پیاز اثر نجف دریابندری، دستور پخت این غذا به شیوهای سنتی ارائه شده است.
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۸/۲۴
/ سایت فرادید
یتیمک بادمجان؛ غذای خوشمزه جنوبی که همه عاشق طعم آن میشوند
یتیمک بادمجان، یکی از غذاهای محبوب و سنتی جنوب ایران است که با طعم دلپذیر و روش پخت سادهاش، جایگاه ویژهای در سفرههای ایرانی دارد.
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۸/۲۴
/ سایت فرتاک
طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت؛ یک غذای اصیل ایرانی برای مجالس
آموزش پخت خورش بادمجان با گوشت به سبک سنتی و مناسب برای پذیرایی مجلسی.
خورشت بادمجان
خورش بادمجان با گوشت
خورشت بادمجان
خورش بادمجان با گوشت
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ سایت ترفندباز
طرز تهیه ترشی با سیر | روش جالب و سنتی برای تهیه سیر ترشی
سیر ترشی یکی از ترشیهای معروف و محبوب ایرانی است که هر چه کهنه تر باشد، خوشمزه تره میشود.
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
طرز تهیه ترشی
طرز تهیه ترشی آلبالو
۱۴۰۳/۰۸/۲۱
/ سایت پارسینه
طرز تهیه آبگوشت کشک غذای سنتی اراک و لرستان
آبگوشت کشک یا آبگوشت دود دار یکی از غذاهای محلی و اصیل ایرانی است که برای پخت آن از کشک، بادمجان، گوشت و... استفاده میشود.
طرز تهیه آبگوشت کشک
طرز تهیه آبگوشت کشک
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ سایت ترفندباز
دستور پخت آبگوشت کشک و بادمجان اراکی| ساده ترین روش پخت این آبگوشت سنتی و محلی
اگر دوست دارید این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه آبگوشت کشک همراه ما باشید.
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
الهام خلیلی
دستور پخت آبگوشت
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ سایت فرادید
(ویدئو) پخت میرزا قاسمی جنگلی به روش آشپز روستایی مازندرانی
در این ویدئو یک آشپز روستایی را خواهید دید که در دل جنگل های آب پری مازندران میرزا قاسمی درست می کند. میرزا قاسمی یک غذای سنتی ایرانی است که با بادمجان کبابی، گوجهفرنگی، سیر و تخممرغ، به همراه ادویههایی مانند زردچوبه تهیه میشود.
غذای روستایی
غذای روستایی
۱۴۰۳/۰۸/۱۸
/ سایت فرتاک
طرز تهیه بابا غنوش؛ پیشغذای لذیذ و سالم با طعمی عربی
راهکاری ساده برای درست کردن بابا غنوش با بادمجان و طعمدهندههای سنتی که به سفره شما رنگ و بوی مدیترانهای میبخشد.
بابا غنوش
بابا غنوش
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت فرتاک
طرز تهیه کاپوناتا بادمجان به سبک اصیل ایتالیایی؛ طعمی سنتی و لذیذ
کاپوناتای بادمجان، یک خوراک گیاهی خوشمزه و رنگارنگ از سیسیل ایتالیا است که معمولاً به عنوان پیش غذا یا همراه با پاستا سرو میشود.
کاپوناتا بادمجان
کاپوناتا بادمجان
۱۴۰۳/۰۸/۱۳
/ سایت دلگرم
دستور پخت کاپوناتای بادمجان (به روش سنتی ایتالیایی)
کاپوناتای بادمجان، یک خوراک گیاهی خوشمزه و رنگارنگ از سیسیل ایتالیا است که معمولاً به عنوان پیش غذا یا همراه با پاستا سرو میشود.
بادمجان
غذای ایتالیایی
بادمجان
غذای ایتالیایی
۱۴۰۳/۰۸/۰۹
/ 55 آنلاین
ترفند خالی کردن بادمجون | دیگه راحت میتونی بادمجون شکم پر درست کنی +ویدئو
خالی کردن بادمجان با وردنه، یک روش سنتی و کارآمد برای آماده کردن بادمجان برای غذاهایی مثل دلمه یا شکم پر است. این روش باعث میشود گوشت داخل بادمجان نرم شده و دانههای آن جدا شود که باعث خوشمزهتر شدن غذای شما میشود.
آشپزی
آشپزی
۱۴۰۳/۰۸/۰۶
/ سایت سرگرمی روز
خواص بینظیر دمنوش پوست بادمجان که تا به حال نشنیدهاید
پوست بادمجان درست مثل سایر بخشهای آن خواص زیادی دارد و برای پیشگیری و کنترل دیابت استفاده میشود. از پوست بادمجان معمولا به صورت دمنوش استفاده میشود و برخی افراد نیز آن را خشک و به صورت پودر شده مصرف میکنند.
طب سنتی
طب سنتی
۱۴۰۳/۰۸/۰۵
/ سایت عصرایران
نحوه پخت «پخالی» خوشمزه گرجستانی توسط مادربزرگ آذربایجانی (فیلم)
پخالی یک غذای سنتی گرجستانی است که مخلوطی از سبزیجات خرد شده، ساختهشده از کلم، بادمجان، اسفناج، لوبیا، چغندر و همراه با گردو چرخشده، سرکه، پیاز، سیر و سبزی است. پخالی را مخالی نیز مینامند. ماده اصلی تولید پخالی، سس گردوی خرد شده است. در رستورانهای گرجی، پخالی معمولاً در سه نوع پخالی اسفناج، پخالی …
پخت
گرجستان
پخت
گرجستان
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۸/۰۵ - ۱۴:۲۷:۲۱
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ -
11 March 2025
دریافت اخبار بیشتر
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی