VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
دوشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۴ -
24 March 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
طعم دار کردن
۱۷ ساعت قبل / سایت فرآشپز
طرز تهیه مرغ دودی؛ طعم بینظیر و فراموش نشدنی - فراشپز
فراشپز- مرغ دودی نوعی روش طبخ مرغ است که در آن برای طعمدار کردن مرغ از دود زغال گداخته استفاده میشود و به همین دلیل مرغ طعمی خاص و خوشمزه خواهد داشت.
۳۳ ساعت قبل / سایت دلگرم
نحوه مزه دار کردن سویا با طعم گوشت
بهترین روش گرفتن بوی سویا/ سویای خوش طعم و اقتصادی با طعم گوشت.
آشپزی
آشپزی
۱۴۰۳/۱۲/۲۸
/ سایت دلگرم
بهترین و خوشمزه دارترین روش های مزه دار کردن جوجه کباب
آموزش طعم دار و مزه دار کردن جوجه کباب یا ۴ طعم مختلف آشپزی ایرانی جدید یا مرغ
آشپزی
آشپزی
۱۴۰۳/۱۲/۲۷
/ سایت فرآشپز
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی قزلآلا برای شب عید؛ روش طعم دار کردن متفاوت ماهی - فراشپز
فراشپز- یکی از رسم های کهن شب عید پختن سبزی پلو با ماهی است که باعث می شود همه اعضای خانواده دور هم جمع شوند. لذا امروز دستور متفاوتی از این غذای خوشمزه
۱۴۰۳/۱۲/۱۵
/ سایت دلگرم
چگونه تن ماهی را در مایکروویو گرم کنیم ؟
هنگام گرم کردن ماهی تن با استفاده از مایکروفر، حتما باید آن را از قوطی فلزی خارج کنید. از طرفی پس از آن که تن ماهی را طعمدار کردید، آن را داخل یک ظرف کاملا گود گذاشته. سپس روی ظرف را به طور کامل با استفاده از سلفون بپوشانید.
مایکروویو
کنسرو ماهی
مایکروویو
کنسرو ماهی
۱۴۰۳/۱۲/۱۴
/ سایت برترینها
آموزش طرز تهیه سالاد سیب زمینی روسی
سیب زمینی آب پز ۳ عدد هویج پخته ۴ عدد تخم مرغ آب پز ۴ عدد ژامبون ۱۵۰ گرم نخود فرنگی کنسروی یک قوطی خیار شور ۱۰ عدد مایونز ۱ پیمانه ماست ۱/۲ پیمانه پیاز کوچک ۱ عدد شوید تازه به مقدار لازم برای طعم دار کردن در صورت تمایل نمک و فلفل به مقدار
۱۴۰۳/۱۱/۳۰
/ سایت دلگرم
دستور پخت لعاب دار کردن خوراک لوبیا چیتی
با این ویدیو، ترفندهای مهم از خیساندن لوبیا تا طعم دهی نهایی را برای پخت خوراک لوبیا چیتی بی نظیر خواهید آموخت.
خوراک
لوبیا
خوراک
لوبیا
لوبیا چیتی
آشپزی
۱۴۰۳/۱۱/۲۸
/ سایت خبرفوری
معرفی ۶ مدل سس مدرن بین المللی برای خوشمزه تر کردن غذا
سسها برای طعمدار کردن غذا، انواع کباب و سبزیجات گریل شده نوعی معجزه هستند که میتوانید خیلی راحت آنها را تهیه کنید.
سس انبه
سس لیمویی
سس انبه
سس لیمویی
۱۴۰۳/۱۱/۲۳
/ سایت پارسینه
آموزش درست کردن سالاد مدیترانه ای خوشمزه و عالی / برای مهمونی ها حتما این سالاد خوشمزه را درست کنید
به گزارش پارسینه پلاس، سالاد مدیترانهای رژیمییکی از محبوبترین سالادها در رژیم مدیترانهای است که شامل خیار، گوجهفرنگی، پیاز قرمز، زیتون، پنیر فتا، کاهو یا اسفناج و جعفری تازه است که با ترکیب روغن زیتون، آبلیمو تازه، سرکه بالزامیک و نمک و فلفل سیاه طعمدار شده میشود. مواد لازم: سینه مرغ مکعبی ریز …
۱۴۰۳/۱۱/۱۶
/ سایت فرادید
(ویدئو) غذای خیابانی در آمریکا؛ پخت پاسترامی در نیویورک
پاسترامی (Pastrami on Rye) یکی از ساندویچهای کلاسیک و محبوب در رستورانهای ساندویچی نیویورک است. این ساندویچ از گوشت پاسترامی (یک نوع گوشت گاو که با نمک، ادویهها و دودی کردن به روش خاصی آماده میشود) تشکیل شده و معمولاً روی نان رای (یک نوع نان سبوسدار تیره) قرار میگیرد. پاسترامی در این ساندویچ بسیار …
غذای خیابانی
غذای خیابانی
۱۴۰۳/۱۱/۱۲
/ سایت فرادید
(ویدئو) غذای روستایی در گیلان؛ فرآیند درست کردن پیتزا پپرونی کوهستانی
در این ویدئو یک بانوی آشپز ساکن روستاهای کشورمان را خواهید دید که با آرد، سوسیس و قارچ یک پیتزای پپرونی خوشمزه درست می کند. پپرونی (Pepperoni) یک نوع سوسیس خشک و تند است که معمولاً از گوشت گاو تهیه میشود و به طور معمول در پیتزاها استفاده میشود. این سوسیس به دلیل طعم تند و لذیذ خود بسیار محبوب است …
غذای روستایی در گیلان
غذای روستایی در گیلان
۱۴۰۳/۱۱/۱۲
/ سایت برترینها
معرفی ۶ مدل سس مدرن بینالمللی
سسها برای طعمدار کردن غذا، انواع کباب و سبزیجات گریل شده نوعی معجزه هستند که میتوانید خیلی راحت آنها را تهیه کنید.
سالاد
چاشنی
سالاد
چاشنی
انواع سس
۱۴۰۳/۱۱/۰۸
/ سایت پارسینه
ترفندهایی برای پخت خورش بادمجان خوشمزه و لعابدار
خورش بادمجان یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که میتوان آن را بهصورت ساده، بدون گوشت یا با گوشت قرمز و مرغ تهیه کرد. برای پخت یک خورش بادمجان خوشمزه و لعابدار، اضافه کردن ادویههای مناسب و رعایت چند نکته کلیدی ضروری است. در ادامه، بهترین ادویهها و ترفندهای طعمدهی و غلیظ کردن خورش بادمجان را بررسی …
خورش بادمجان
خورش بادمجان
۱۴۰۳/۱۱/۰۶
/ سایت فرادید
(ویدئو) غذای روستایی در گیلان؛ کباب کردن مرغ طعم دار در بشکه
در این ویدئو دو بانوی آشپز ساکن روستاهای کشورمان را خواهید دید که با مرغ طعم دار یک کباب خوشمزه درست می کنند.
غذای روستایی در گیلان
غذای روستایی در گیلان
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت اکالا
طرز تهیه آب نارنج خانگی بدون تلخی+ نکات و فوتوفن ها
آب نارنج خانگی یکی از خوشطعمترین چاشنیها برای مزه دار کردن غذاهای مختلف است. برای گرفتن آب نارنج در خانه بدون تلخی و گاز باید نارنجها...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۰/۰۸
/ سایت فرآشپز
فوت و فنهای درست کردن چلو مرغ مجلسی و رستورانی - فراشپز
فراشپز- مرغ را میشود متناسب با هر سلیقه و ذائقهای طعمدار کرد و روش پخت جدیدی برای آن در نظر گرفت. هم میشود آن را آبپز کرد هم میشود سرخ کرد هم میشود به
۱۴۰۳/۱۰/۰۳
/ سایت دلگرم
تا حالا با آبعلی بال و کتف پختی؟ بال و کتف رو از این به بعد اینجوری درست کن!!
تو این ویدیو به روش ساده و عالی برای طعم دار کردن بال و کتف بهتون یادم دادم. همچین یاد دادم که چجوری سیب زمینی رستورانی درست کنین.
دوغ آبعای
طرز تهیه
دوغ آبعای
طرز تهیه
بال مرغ
۱۴۰۳/۰۹/۲۷
/ سایت سبک ایده آل
4 روش مزه دار کردن جوجه+فیلم - سبک ایده آل
مزهدار کردن جوجه میتواند طعم و عطر آن را به طرز چشمگیری بهبود بخشد.
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت فرآشپز
۵ راهکار طلایی برای رفع تلخی خورشت قیمه - فراشپز
آیا چیزی در مورد از بین بردن تلخی خورشت قیمه میدانید؟ حقیقت این است که برای طعم دار کردن خورش قیمه از لیمو عمانی یا پودر آن استفاده میشود. زمانی که از مقدار
۱۴۰۳/۰۹/۱۰
/ سایت اکالا
2 طرز تهیه رب زرشک خانگی + نکات و فوت و فن
رب زرشک یکی از مفیدترین و خوشطعمترین چاشنیهای ترش مزه برای طعم دار کردن انواع غذا و سالاد است. در طرز تهیه رب زرشک خانگی باید ابتدا از...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۹/۰۳
/ سایت آرگا
برای لعابدار کردن انواع خورشت چه ترفندهایی وجود دارد؟
خورشتها از اجزای جداییناپذیر وعدههای غذایی ما ایرانیها بوده و هر کدام با عطر و طعم ویژه و دلپذیر خود، جذابیت زیادی به سفرههای ما میبخشند. در این
۱۴۰۳/۰۹/۰۲
/ سایت فرارو
(تصاویر) ماهی کبابی پرطرفدار در خوزستان
در روزهای جمعه، مردم عرب خوزستان علاقه زیادی به خوردن غذاهای دریایی دارند، به ویژه ماهی کبابی (سِمَچ شَوُی) که با حشو ، سبزی مخصوص ماهی با ادویههای خاص جنوب، طعمدار میشود. به همین دلیل، بازارهای ماهی در این روزها در شهرهای جنوبی استان بسیار پررونق است و کباب کردن ماهی در اشکال مختلف تبدیل به …
ماهی کبابی
خوزستان
ماهی کبابی
خوزستان
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
/ سایت اکالا
طرز تهیه جوجه کباب همانند رستورانها + نکات و فوت و فن
جوجه کباب رستورانی یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که برای مزه دار کردن آن میتوانید از ترکیبات متنوعی استفاده کنید. طعم این غذا...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۲۸
/ 55 آنلاین
طرز تهیه بال کبابی | بهترین روش مزه دار کردن بال + ویدیو
این دستور تهیه بال کبابی با طعم بینظیر و ادویهجات مختلف، برای کسانی که به دنبال طعمی متفاوت و خوشمزه هستند، انتخابی عالی است. ترکیب سسها و ادویهها باعث میشود که بالها هم نرم و لطیف باشند و هم طعم دار و لذیذ. با این دستور، میتوانید بالهای مرغی را که همیشه در کنار خانواده و دوستان لذت میبرید، …
غدا با مرغ
انواع کباب
غدا با مرغ
انواع کباب
۱۴۰۳/۰۸/۲۷
/ سایت دلگرم
بهترین ادویه برای پوره و سیب زمینی سرخ شده
اگر شما هم از طرفداران پر و پا قرص سیب زمینی سرخ کرده هستید، احتمالا برای خوشمزهتر شدن آن، دنبال ادویههای مخصوص گشتهاید رمز خوشمزه شدن این سیب زمینیهای تنوری ، سرخ شده و پوره ادویههایی است برای طعمدار کردن آنها استفاده شده است.
ادویه
سیب زمینی
ادویه
سیب زمینی
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ سایت دلگرم
نحوه و انواع روش های مزه دار کردن میگو
برای درست کردن انواع غذای دریایی از قبیل میگو و ماهی، همیشه بهتر است یکسری ترفندها به کار گرفته شوند تا علاوهبر بهبود طعم و مزه، عطر ناخوشایند آنها نیز از بین برود.
میگو
مزه دار کردن
میگو
مزه دار کردن
۱۴۰۳/۰۸/۱۹
/ سایت رکنا
خوشمزه ترین رسپی گوشت پخته + فیلم
رکنا: این آموزش طعم دار کردن گوشت را حتما یاد بگیرید که خیلی در آشپزی کمک حال تان است.
گوشت
طرز تهیه
گوشت
طرز تهیه
آبلیمو
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت فرادید
طرز تهیه جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی؛ مواد لازم برای جوجه کباب خانگی
جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی طعم بسیار خوبی دارد زیرا قرار دهید یک روش مزه دار کردن فوق العاده جوحه کباب را به شما یاد دهیم. در ادامه طرز تهیه جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۸/۱۲
/ سایت جوان آنلاین
چالشهای صادرات طعم زرشک را تلخ میکند
موانع رشد صادرات محصول مزیتدار زرشک خراسان جنوبی به عوامل متعددی بستگی دارد که یک مورد آن بارمیکروبی بالا در این محصول است، چراکه به صورت علمی خشک کردن و تمیز کردن این محصول انجام نمیگیرد
زرشک
اقتصاد
زرشک
اقتصاد
کشاورزی
۱۴۰۳/۰۸/۰۹
/ 55 آنلاین
راز و رمز مزه دار و کبابی کردن قارچ | دیگه قارچ و ساده طبخ نکن
قارچ یکی از مواد غذایی سالم و خوشمزه است که در انواع غذاها به کار میرود و بهتنهایی نیز بهعنوان یک میانوعده جذاب سرو میشود. این ماده غذایی بافتی لطیف و طعمی ملایم دارد که باعث میشود بهراحتی با انواع ادویهها و چاشنیها مزهدار شود و طعم متفاوتی به خود بگیرد. مزهدار کردن قارچ بهخصوص هنگام کباب …
آشپزی
قارچ
آشپزی
قارچ
ترفند خانه داری
۱۴۰۳/۰۸/۰۷
/ سایت نی نی بان
طرز بو دادن پسته در هواپز: ترفندهای حرفهای برای پستههای خوشمزه با پوست و بدون پوست
اگر به دنبال روشی سالم و خوشطعم برای برشته کردن پسته خام هستید، هواپز (ایرفرایر) یکی از بهترین گزینههاست. در این روش میتوانید پستهها را بهصورت با پوست یا بدون پوست در هواپز برشته کرده و از طعم دلچسب آنها لذت ببرید. در ادامه، روش دقیق بو دادن پسته در ایرفرایر و نکات مهم برای برشته کردن و طعمدار …
پوست
چای
پوست
چای
زعفران
سبزیجات
۱۴۰۳/۰۷/۲۷
/ سایت نمناک
بهترین طعم دهنده چای واسه مهمونی ها و مراسم
چای سیاه به تنهایی نوشیدنی دلنشینی است، اما با افزودن چند ماده طبیعی میتوانید طعم آن را چندین برابر کرده و تجربه چایخوری خود را غنیتر کنید.
طعم دهنده چای
طعم دهنده چای سیاه
طعم دهنده چای
طعم دهنده چای سیاه
ترکیبات طعم دهنده چای سیاه
پک طعم دهنده چای
۱۴۰۳/۰۷/۲۵
/ سایت فرادید
طرز تهیه بال مرغ با چاشنیهای متنوع و خوشمزه؛ ۳ روش ساده
در این طرز تهیه بال مرغ سرخ شده، قبل از سرخکردن بال مرغ آن را با ادویه دلخواه طعمدار کنید. در این روش برای بهتر سرخشدن بال مرغ، آن را در قابلمه با ادویههای نمک و فلفل سیاه آرام بپزید تا بال مرغ ترد و خوشمزه شود. شما میتوانید بال مرغ سرخ شده را با پودر پاپریکا یا سسهای مختلف تزیین کنید.
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۷/۲۵
/ سایت اکالا
طرز تهیه 9 مدل سس برای بلال؛ آسان، خوشمزه و سریع
اگر یک بار طعم بلال تنوری یا پخته شده را با سسهای مختلف امتحان کرده باشید، میتوانید که سس نقش مهمی در مزه دار کردن بلال دارد. در این مقاله میتوانید با روشهای مختلف طرز تهیه سس خوشمزه برای بلال آشنا شوید.
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۷/۲۴
/ سایت اکوایران
چه محصولات کشاورزی محکوم به پرداخت مالیات هستند؟
اکوایران: سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد که فرآوری محصولات کشاورزی از جمله طعمدار کردن با افزودنی، خرد کردن و پودر کردن مشمول پرداخت مالیات و عوارض میشود.
۱۴۰۳/۰۷/۲۴
/ خبرگزاری دانشجو
فرآوری محصولات کشاورزی مشمول پرداخت مالیات و عوارض است
سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: فرآوری محصولات کشاورزی از جمله طعمدار کردن با افزودنی، خرد کردن و پودر کردن، مشمول پرداخت مالیات و عوارض است.
۱۴۰۳/۰۷/۲۴
/ روزنامه صمت
فرآوری محصولات کشاورزی مالیات دارد
طعم دار کردن با افزودنی، خرد کردن و پودر کردن محصولات کشاورزی مالیات دارد.
۱۴۰۳/۰۷/۲۴
/ خبرگزاری میزان
مشمولیت مالیات و عوارض فروش برای خدمات فرآوری محصولات کشاورزی
بخشنامه سازمان امور مالیاتی در رابطه با مشمول مالیات و عوارض فروش تلقی شدن خدمات مربوط به فرآوری محصولات کشاورزی از قبیل طعم دار کردن با افزودنی، خرد کردن و پودر کردن ابلاغ شد.
قوانین و مقررات
محصولات کشاورزی
قوانین و مقررات
محصولات کشاورزی
سازمان امور مالیاتی
۱۴۰۳/۰۷/۲۲
/ سایت رکنا
فیلم آموزش طعم دار کردن جوجه در 5 مزه
جوجه
جوجه
۱۴۰۳/۰۷/۱۸
/ سایت شایا نیوز
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی با بهترین روش + نکات طعم دار کردن ماهی و ترکیب سبزی
نکته مهم در طبخ سبزی پلو با ماهی شیوه طعم دار کردن ماهی و ترکیب سبزی اون هست. در این مطلب بهترین روش درست کردن این غذا رو یاد میگیری.
سبزی پلو با ماهی
سبزی پلو با ماهی
۱۴۰۳/۰۷/۱۶
/ 55 آنلاین
راز طعم دار و لذیذ کردن جوجه کباب رستورانی | اگه دلت کباب میخواد برای ناهار فردا دست بکار شو
راز خوشمزه کردن جوجه کباب رستورانی در چند نکته ساده اما مهم نهفته است. در ادامه مراحل و نکات مهم برای تهیه یک جوجه کباب لذیذ را توضیح میدهم:
انواع کباب
انواع کباب
۱۴۰۳/۰۷/۱۱
/ سایت سیمرغ
گوجه خشک شده طعم دار، یک چاشنی عالی برای پاییز و زمستان
گوجه خشک شده طعم دار یکی از بهترین چاشنی هایی است که می توانید برای طعم دار کردن غذاهای تان در طول پاییز و زمستان از آن استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه گوجه خشک شده طعم دار را با یک دستور ساده به شما آموزش می دهیمر
۱۴۰۳/۰۷/۰۶
/ سایت فرارو
۱۴ کاربرد باورنکردنی تفاله لیمو ترش
تفاله لیمو ترش، درست مثل آبلیمو طعم ترشی دارد و از همین رو میتوانید از آن برای مزه دار کردن برخی از غذاها استفاده کنید.
لیموترش
سلامتی
لیموترش
سلامتی
۱۴۰۳/۰۷/۰۴
/ سایت گفتنی
خواص تفاله لیمو ترش: از بین بردن لک و روشن کردن پوست، مزه دار کردن دمنوش و...+ روش استفاده
خواص تفاله لیمو ترش: تفاله لیمو ترش، درست مثل آبلیمو طعم ترشی دارد و از همین رو میتوانید از آن برای مزه دار کردن برخی از غذاها استفاده کنید. از طرف دیگر این
۱۴۰۳/۰۷/۰۴
/ سایت دلگرم
آشنایی با مراحل مرینیت کردن مواد غذایی!
مرینیت یا مزه دار کردن فرآیندی است که در آن مواد غذایی، معمولاً انواع گوشت، ماهی یا مرغ، قبل از پختن در یک مایع چاشنیدار به نام مریناد خوابانده میشوند. این کار باعث میشود تا طعم مواد غذایی بهتر شده، نرمتر شوند و رنگ جذابتری پیدا کنند.
طعمدارکردن گوشت
طعمدارکردن مرغ
طعمدارکردن گوشت
طعمدارکردن مرغ
۱۴۰۳/۰۷/۰۳
/ سایت برترینها
روشهای جالب استفاده از تفاله لیموترش
تفاله لیمو ترش، درست مثل آبلیمو طعم ترشی دارد و از همین رو میتوانید از آن برای مزه دار کردن برخی از غذاها استفاده کنید.
پنبه
پوست و مو
پنبه
پوست و مو
بینی
نرمی و لطافت پوست
۱۴۰۳/۰۷/۰۱
/ سایت سبک ایده آل
روش تهیه بال کبابی با سس مخصوص تند و تیز+فیلم - سبک ایده آل
یکی از روش های مزه دار کردن بال مرغ است که می توانید با یک روش متفاوت یک طعم جدید در طعم دار کردن بال مرغ استفاده کنید.
۱۴۰۳/۰۶/۳۰
/ سایت دلگرم
ماریناد کردن گوشت و مرغ به چه معناست و چه مزایایی دارد؟
ماریناد کردن گوشت و مرغ: رازی برای طعمدار کردن و نرمتر شدن گوشت. ماریناد کردن به فرایندی گفته میشود که در آن گوشت یا مرغ را قبل از پختن در مخلوطی از مواد طعمدهنده و اسیدی قرار میدهیم.
گوشت
مرغ
گوشت
مرغ
طعم دار کردن مرغ
۱۴۰۳/۰۶/۳۰
/ سایت دلگرم
بو دادن و طعم دار کردن تخمه آفتابگردان / تخمه آفتابگردان دو آتیشه
یکی از میان وعده های مورد علاقه ما تخمه آفتابگردان است. این محصول در نقاط مختلف کشور از کیفیت خوبی برخوردار بوده و ویژگی های بسیاری دارد.
تخمه آفتابگردان
طرز تهیه
تخمه آفتابگردان
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۶/۲۵
/ سایت اکالا
راحتترین طرز تهیه مرغ بدون سرخ کردن و طعمدار کردن
مرغ یکی از گوشتهای پرمصرف در آشپزی است که طبخ آن به روشهای مختلف و متنوعی صورت میگیرد. اما پخت مرغ بدون سرخ کردن و بدون اضافه کردن...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۶/۲۵
/ سایت آرگا
معرفی چاشنی مناسب هر غذا و سس های ایده آل با غذاهای مختلف
چاشنی مناسب هر غذا که چاشنی های مناسب بوده و به عطر و طعم دار کردن غذاها کمک می کنند، شامل چاشنی های سس و ادویه بوده که می تواند برای غذاهای مختلف مناسب باشد.
۱۴۰۳/۰۶/۲۴
/ 55 آنلاین
هنوز ماهی رو با آبلیمو و سرکه مزه داری میکنی؟ | ترکیب طلایی برای مزه دار کردن ماهی +ویدئو
مزه دار کردن ماهی به معنای آغشته کردن ماهی به ترکیبی از ادویهها، گیاهان معطر، روغنها و سایر مواد طعمدهنده قبل از پخت است.
روغن زیتون
ماهی
روغن زیتون
ماهی
ادویه
۱۴۰۳/۰۶/۲۳
/ سایت شایا نیوز
طرز تهیه جوجه کباب خونگی لذیذ و خوشمزه / همراه با بهترین روش طعم دار کردن مرغ
در این مطلب جوجه کباب خونگی رو با بهترین روش مزه دار کردن مرغ بهتون آموزش میدیم.
جوجه کباب خونگی
مزه دار کردن مرغ
جوجه کباب خونگی
مزه دار کردن مرغ
۱۴۰۳/۰۶/۲۱
/ سایت سبک زندگی
بال مرغ کبابی؛ شام عالی برای مهمانی های دوستانه + طرز تهیه
بال مرغ کبابی زعفرانی یکی از روش های مزه دار کردن بال مرغ می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و برای کسانی که طعم های ساده را دوست دارند گزینه خوبی می باشد.
۱۴۰۳/۰۶/۱۵
/ خبرگزاری ایرنا
برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت
سماق سردشت در مناطق شیبدار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماقهای بسیار مرغوب در کشور است. مردم منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) به صورت گروهی که به آن «هەرەوەز» می گویند خوشههای خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار …
سردشت
کشاورزی
سردشت
کشاورزی
جنگل
۱۴۰۳/۰۶/۱۳
/ سایت فرادید
(ویدئو) راز گرفتن بوی سویا؛ فرایند مزه دار کردن سویا
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: سویا خشک ۲۵۰ گرم، پیاز ۲ عدد، زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری، پودر پیاز ۱/۲ قاشق چایخوری، پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری، پاپریکا ۱/۴ قاشق چایخوری و شیر یک پیمانه سویا را طعم دار می کند.
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۶/۱۱
/ سایت خط سلامت
روش طعم دار کردن ماهی با فرمول سلامتی بخش + فیلم
آشپزی
ماهی
آشپزی
ماهی
۱۴۰۳/۰۶/۰۴
/ سایت رکنا
طعم دار کردن ماهی به روش ساده + فیلم
رکنا: دوست داری بوی زهم ماهی رو با یه ترفند بی نظیر از بین ببری؟
ماهی
روش طعم دار کردن ماهی
ماهی
روش طعم دار کردن ماهی
۱۴۰۳/۰۶/۰۱
/ سایت دلگرم
بهترین ادویه برای سوپ، راز طعم دلنشین سوپ ها
ادویه سوپ مخلوطی از چندین نوع ادویه است که برای طعمدار کردن انواع سوپ استفاده میشود. این ترکیب جادویی، به سوپ شما عطر و طعم بینظیری میبخشد و آن را به یک غذای دلچسب و گرم تبدیل میکند.
ادویه
چاشنی
ادویه
چاشنی
سوپ
۱۴۰۳/۰۶/۰۱
/ سایت شایا نیوز
غذای هندوانه ای؛ بعد از اینکه جوجه رو کلی طعم دار کردن تو هندوانه بریان می کنن
در این ویدیو می بینید که چطور با یک روش خلاقانه جوجه های طعم دار شده رو تو هندوانه کباب و بریان می کنند
غذای هندوانه ای
غذای هندوانه ای
۱۴۰۳/۰۶/۰۱
/ سایت شایا نیوز
مزه دار کردن ماهی با بهترین روش ها / اینجوری بوی بدش رو میگیری و طعم بهشتی بهش میدی
اینجا بهترین روش مرینیت کردن ماهی برای کباب کردن، سرخ کردن و مزه دار کردن سریع رو یاد میگیری.
مرینیت کردن ماهی
مزه دار کردن ماهی
مرینیت کردن ماهی
مزه دار کردن ماهی
۱۴۰۳/۰۵/۳۱
/ سایت دلگرم
روش تهیه سس بوفالو: سس تند و خوشمزه آمریکایی
سس بوفالو یک سس تند و خوشمزه است که اصالتاً آمریکایی بوده و معمولاً از آن برای طعمدار کردن انواع غذاهای سرخ شده، به خصوص بال مرغ، استفاده میشود. این سس طعم شیرین و تندی دارد که ترکیبی جذاب و دلپذیر را ایجاد میکند.
سس ها
چاشنی
سس ها
چاشنی
۱۴۰۳/۰۵/۲۸
/ سایت فرادید
طرز تهیه جوجه کباب خانگی؛ نحوه مزهدار کردن جوجه با 2 طعم ترش و زعفرانی
جوجه کباب یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که با ترکیب بینظیری از ادویهها، ماست و زعفران تهیه میشود. این غذای خوشطعم، یک جورایی پای ثابت تمام مهمانیها، دورهمیها و تفریحات ما ایرانیهاست. اگر تصمیم دارید همین الان در خانه این غذای خوشمزه را درست کنید در این مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه جوجه …
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۵/۲۶
/ سایت فرادید
(ویدئو) نحوه مزه دار کردن جوجه کباب به 6 روش و طعم مختلف
در این ویدئو یک آشپز ماهر با 3 قاشق سوپ خوری سس کچاپ، پاپریکا ۱ قاشق چایخوری، فلفل سبز تند ۲ عدد، فلفل دلمه قرمز ۱ عدد، پیاز ۱ عدد، روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری، کنجد ۱ قاشق سوپخوری، مرغ بی استخوان ۵۰۰ گرم و نمک ۱/۲ قاشق چای خوری یک جوجه مکزیکی درست می کند. همچنین در ادامه نحوه درست کردن جوجه ماستی، …
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۵/۲۳
/ 55 آنلاین
همینطوری مرغ رو ننداز توی آبجوش تا بپزه! | روش پخت مرغ آبپز ترد و لذیذ +ویدئو
خیلی از افراد اطلاع ندارند ازینکه برای آبپز کردن مرغ بهتر است اول مرغ را تفت بدهیم و بعد آن را آبپز کنیم. به این شکل مرغ بهتر طعم دار میشود و بافت آن نیز هم تردتر میشود.
مرغ
ادویه
مرغ
ادویه
غذای ایرانی
۱۴۰۳/۰۵/۲۲
/ سایت سبک ایده آل
نحوه درست کردن یخ طعم دار و خوش رنگ+فیلم - سبک ایده آل
در ادامه طرز تهیه ۳ مدل یخ طعمدار را به شما آموزش میدهیم که به سادگی و در زمانی کم میتوانید آنها را تهیه کنید.
۱۴۰۳/۰۵/۱۵
/ سایت شایا نیوز
غذای چندش؛ بوی خرچنگ و با پیاز میگیره تو روغن و رب سرخش میکنه کنار برنج میکشه
در این ویدیو نحوه تمیز کردن و شیوه طعم دار کردن و پخت خرچنگ را مشاهده کنید؛ این جاندار غذای محبوبی میان مردم چین است.
غذای چندش
غذای چندش
۱۴۰۳/۰۵/۰۵
/ سایت ترفندباز
طرز تهیه رب فلفل دلمه ای | یک چاشنی فوق العاده جذاب برای غذاهای ایرانی
رب فلفل دلمهای یک چاشنی جذاب و خوش رنگ است که برای پخت انواع غذاها مانند ماکارونی، مرغ، خورش قیمه، طعم دار کردن جوجه کباب و یا درست کردن یک املت خوشمزه بسیار
قیمت طلای 18 عیار گران شد
سکه
قیمت طلای 18 عیار گران شد
سکه
خانه
ترفند آشپزی
۱۴۰۳/۰۵/۰۳
/ سایت شایا نیوز
غذای چندش؛ خوک سیاه و به سیخ میکشن کز میدن تا گوشتش بریونی شه اسلایسش میکنن
این ویدیو طرز تهیه و رازهای طعم دار کردن گوشت خوک را معرفی می کند؛ ببینید که چگونه این حیوان حرام را میپزند.
غذای چندش
غذای چندش
۱۴۰۳/۰۴/۱۹
/ سایت دلگرم
گرد غوره بهترین ادویه برای لاغری و مزه دار کردن غذاها !
غوره میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی می باشد. غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست. همچنین اگر با سالاد میل شود ، برای لاغر کردن سودمند است.
گرد غوره
غوره
گرد غوره
غوره
ادویه
۱۴۰۳/۰۴/۱۸
/ سایت آرگا
انواع مزه های جوجه کباب و روش های طعم دار کردن جوجه کباب
جوجه کباب از غذاهای خوشمزه و سنتی کشور ایران محسوب می شوند که به راحت می توان تهیه کرد.. انواع مزه های جوجه کباب در این مطلب قرار دارد.
۱۴۰۳/۰۳/۲۸
/ سایت فرتاک
مهارت آشپزی خود را به رخ بکشید: طرز تهیه جوجه کباب با سه طعم متفاوت!
اگر از طعم تکراری و همیشگی جوجه کباب زعفرانی خسته شده اید در این مطلب چند روش جدید و بسیار خوشمزه برای مزه دار کردن جوجه کباب برایتان آماده کرده ایم.
جوجه کباب زعفرانی
جوجه کباب زعفرانی
۱۴۰۳/۰۳/۱۴
/ سایت شایا نیوز
غذاهای محلی؛ شترمرغ پرطلارو از باسن با پابریکا مرینیت کرد فویل پیچ گذاشت تو تنور
در این ویدیو دستور پخت و شیوه مزه دار کردن شتر مرغ را خواهید دید.آشپز پس از طعم دار کردن شترمرغ را درسته درون آتش میندازد.
غذاهای دلچسب
غذاهای دلچسب
۱۴۰۳/۰۳/۰۶
/ سایت عصرایران
پخت گوسفند کامل در تنور خاکی به سبک عمو روستایی، آشپز چینی (فیلم)
در این ویدئو عمو روستایی آشپز معروف چینی را میبینید که یک گوسفند کامل را بعد از طعم دار کردن در یک تنور خاکی کباب میکند.
پخت
گوسفند
پخت
گوسفند
۱۴۰۳/۰۳/۰۱
/ سایت گفتنی
رمز و راز مزه دار کردن جوجه کباب با 3 طعم مختلف
مزه دار کردن جوجه کباب: جوجهکباب، یکی از معروفترین خوراکهای ایرانی و از رده کبابهای سنتی ایران است که به تازگی به عنوان بهترین غذای فراوری شده با مرغ در
۱۴۰۳/۰۲/۳۱
/ سایت نمناک
مزه دار کردن جوجه با 3 طعم خوشمزه جدید + آموزش
اگر از طعم تکراری و همیشگی جوجه کباب زعفرانی خسته شده اید در این مطلب چند روش جدید و بسیار خوشمزه برای مزه دار کردن جوجه کباب برایتان آماده کرده ایم.
مزه دار کردن جوجه
مزه دار کردن جوجه با ماست
مزه دار کردن جوجه
مزه دار کردن جوجه با ماست
مزه دار کردن جوجه کبابی
چگونه مرغ را طعم دار کنیم
۱۴۰۳/۰۲/۱۳
/ سایت عصرایران
نکات کلیدی برای مزه دار کردن جوجه کباب خانگی (فیلم)
یک پیج مشهور آشپزی در فضای مجازی بهترین روش طعم دادن به جوجه کباب را در این ویدئو به شما آموزش میدهد.
جوجه کباب
نکات کلیدی
جوجه کباب
نکات کلیدی
۱۴۰۳/۰۲/۰۸
/ سایت خبرفوری
یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی/ از کاهش وزن تا پوست سالم
استفاده از خیار یک راه آسان و سریع برای طعم دار کردن آب و نوشیدن و لذت بردن از آن است.
کاهش وزن
خیار
کاهش وزن
خیار
پوست سالم
۱۴۰۳/۰۲/۰۶
/ سایت فرتاک
بوقلمونی لذیذ و آبدار: دستور پخت بهترین ترکیب ادویه برای طعم دادن به گوشت
مزه دار کردن گوشت سینه و ران بوقلمون یکی از مراحل بسیار مهم در طرز تهیه گوشت بوقلمون و طبخ خوشمزه و لذیذ این خوراکی پرطرفدار است.
گوشت بوقلمون
گوشت بوقلمون
۱۴۰۳/۰۲/۰۳
/ سایت جماران
جوجه کباب رستورانی را با این مواد در 5 مرحله درست کن!
جوجه کباب زعفرانی زمانی خوشمزه تر می شود که موادی که تکه های مرغ را به آن آغشته می کنید، درست انتخاب شده باشد. حتما متوجه شده اید که جوجه های رستورانی بافت و طعم متفاوتی دارند، بافت و طعمی که راز اصلی آن در مرینیت جوجه سرآشپزهای حرفه ای پنهان است.
جوجه کباب رستورانی
طرز تهیه جوجه کباب رستورانی
جوجه کباب رستورانی
طرز تهیه جوجه کباب رستورانی
طرز پخت جوجه کباب رستورانی
روش پخت جوجه کباب رستورانی
۱۴۰۳/۰۱/۲۸
/ سایت فرتاک
تلخی قهوه را با نمک متعادل کنید نه با شکر + فیلم
آیا از تلخی بیش از حد قهوه خود خسته شدهاید؟ آیا به دنبال راهی برای طعمدار کردن قهوه خود بدون استفاده از شکر هستید؟ در این ویدئو، راز تعادل تلخی قهوه با استفاده از نمک را به شما آموزش میدهیم. با این روش، میتوانید از قهوهای با تلخی مطبوع و طعمی دلنشین لذت ببرید
قهوه
قهوه
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۱/۲۸ - ۱۷:۵۲:۲۴
اخبار گوشی موبایل
کلینیک زیبایی
خرید سرور مجازی
دوشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۴ -
24 March 2025
دریافت اخبار بیشتر
اخبار گوشی موبایل
کلینیک زیبایی
خرید سرور مجازی
VIST
A
سیاسی
ایران
ترامپ
مسعود پزشکیان
ایران و آمریکا
عباس عراقچی
ارومیه
سید عباس عراقچی
مجلس شورای اسلامی
پزشکیان
رهبر انقلاب
سال نو
دیدار نوروزی
ورزشی
فوتبال
تیم ملی فوتبال ایران
استقلال
پرسپولیس
تیم ملی ایران
تیم ملی
بارسلونا
ورزشگاه آزادی
رئال مادرید
مهدی طارمی
علیرضا بیرانوند
مقدماتی جام جهانی 2026
اقتصادی
خودرو
سهام عدالت
قیمت خودرو
قیمت طلا
بنزین
حقوق کارمندان
قیمت دلار
طلا
قیمت سکه
کالابرگ
تورم
قیمت
فرهنگی
عید نوروز
داریوش ارجمند
تلویزیون
سریال پایتخت
فیلم سینمایی
شهادت امام علی
صداوسیما
سینمای ایران
هنرمندان
پایتخت
پروانه اعتمادی
اجتماعی
نوروز
تصادف
تهران
هواشناسی
اصفهان
نوروز 1404
بارش باران
جاده چالوس
ترافیک
زلزله
پلیس راهور
پلیس