VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ -
1 March 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
نگهداری ویتامین
ویتامین
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۲/۰۸ / سایت دلگرم
انقضا ویتامین ها چقدر است ؟ اهمیت تاریخ مصرف و تأثیرات آن
انقضا ویتامینها به تاریخ یا دورهای اشاره دارد که پس از آن مصرف آنها ممکن است ایمن یا مؤثر نباشد.
انقضا ویتامین
نگهداری ویتامین
انقضا ویتامین
نگهداری ویتامین
۱۴۰۳/۱۱/۲۷
/ سایت پارسینه
فواید نگهداری آب در کوزه سفالی/ آیا این روش علمی است؟
نگهداری آب در ظروف سفالی یک روش سنتی است که در گذشته پیش از ظهور دستگاههای تصفیه و فیلتر آب، برای ذخیره و خنک کردن آب استفاده میشد. ا
زباله
سازگار با محیط زیست
زباله
سازگار با محیط زیست
ظروف پلاستیکی
محیط زیست
۱۴۰۳/۱۱/۰۸
/ سایت اقتصادآنلاین
تخم مرغ را هرگز داخل درب یخچال قرار ندهید
تخم مرغ ماده غذایی سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی است و یک غذای سالم و سیر کننده و ارزان بوده که می توانید آن را در رژیم غذایی خود جای دهید؛ اما متخصصان هشدار می دهند که نگهداری غیر صحیح از تخم مرغ، نه تنها فایده ای به بدن شما نمی رساند، حتی ممکن است شما را در معرض بیماری های جدی قرار دهد.
تخم مرغ
تخم مرغ
۱۴۰۳/۱۱/۰۳
/ سایت خط سلامت
مولتیویتامین طبیعی در یک سبزی خوش عطر که نمیدانستید وجود دارد!
خط سلامت: نگهداری طولانیمدت اسفناج، چه تازه باشد و چه پخته، میتواند نیتراتهای آن را به نیتریت تبدیل کند که برای سلامتی خطرناک است. همچنین، اسفناج به دلیل داشتن اگزالات، با آهن ترکیب شده و مادهای به نام اگزالات آهن میسازد که مانع جذب آهن در بدن میشود. پس بهتر است اسفناج را تازه مصرف کنید تا از خواص …
ویتامین
کلسیم
ویتامین
کلسیم
اسفناج
۱۴۰۳/۱۱/۰۲
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
سبزی خوش عطری که مانند مولتیویتامین عمل میکند
نگهداری طولانیمدت اسفناج به صورت تازه یا پختهشده باعث تبدیل نیتراتهای موجود در آن به نیتریت میشود که برای بدن مضر است. در عین حال اسفناج حاوی مقدار زیادی اگزالات است که با آهن، تولید اگزالات آهن میکند و باعث جلوگیری از جذب آهن در بدن میشود.
سلامت
تغذیه سالم
سلامت
تغذیه سالم
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ سایت خط سلامت
بهترین روشهای پخت و نگهداری کدو حلوایی
خط سلامت: کدوحلوایی، با طعم شیرین و رنگ جذابش، نه تنها در آشپزی محبوب است، بلکه به عنوان یک سوپرغذا، مزایای فراوانی برای سلامت انسان دارد. این سبزی مغذی سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهاست که میتواند به تقویت سیستم ایمنی، بهبود هضم و حفظ سلامت قلب کمک کند. در ادامه، به بررسی مزایای متعدد …
کدو حلوایی
کدو حلوایی
۱۴۰۳/۱۰/۱۳
/ سایت پارسینه
نگهداری اصولی از وسایل چوبی عمر آنها را افزایش داده و زیبایی خانه را حفظ میکند
ویتامین C برای تقویت ایمنی بدن و کاهش سرماخوردگی در فصول سرد ضروری است و باعث کاهش ابتلا به بیماری های ویروسی نیز می شود
۱۴۰۳/۱۰/۰۹
/ سایت انصاف نیوز
ده ماده غذایی برای رشد خوب موها | انصاف نیوز
خبرآنلاین: برای داشتن موهای سالم نیاز داریم به در حفظ و نگهداری آنها دقت کنیم، اما عامل تغذیه هم در این میان نقش پررنگی دارد. اگر میخواهید موهایتان سالم بوده و رشد خوبی داشته باشند، مواد غذایی زیر را در رژیم غذاییتان بگنجانید: ۱. تخممرغ تخممرغ منبعی غنی از پروتئین و بیوتین (یکی از انواع ویتامین
آجیل
اسفناج
آجیل
اسفناج
انواع توت ها
تخم مرغ
۱۴۰۳/۱۰/۰۳
/ سایت پارسینه
خرمالو، میوهای شیرین با خواص فراوان و روشهای صحیح نگهداری
خرمالو یکی از میوههای خوشمزه و مقوی است که خواص زیادی برای سلامت بدن دارد. این میوه سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهاست.
خرمالو
خرمالو
۱۴۰۳/۰۹/۲۸
/ سایت دلگرم
روش تهیه و نگهداری چیپس پرتقال در منزل
چیپس پرتقال یک تنقلۀ سالم و خوشمزه است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این چیپس سرشار از ویتامین C و آنتیاکسیدان است و میتواند جایگزین مناسبی برای چیپسهای صنعتی باشد.
چیپس میوه
چیپس پرتقال
چیپس میوه
چیپس پرتقال
پرتقال
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
/ سایت دلگرم
نگهداری طولانی مدت انار، راهکاری برای حفظ طراوت و طعم آن
انار میوهای فصل پاییز و زمستان است که سرشار از ویتامینها و آنتیاکسیدانها میباشد. برای اینکه بتوانید تا مدتها از طراوت و طعم این میوه خوشمزه لذت ببرید، چند روش نگهداری وجود دارد.
انار
نگهداری انار
انار
نگهداری انار
نگهداری میوه
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
/ سایت خبرنامه
نحوه نگهداری شیر مادر: راهنمای جامع و کامل برای مادران - خبرنامه
نگهداری شیر مادر چگونه است؟ شیر مادر منبعی بینظیر از مواد مغذی، ویتامینها، و آنتیبادیهاست که نقش کلیدی در رشد و تقویت سیستم ایمنی نوزاد دارد. در شرایطی که
۱۴۰۳/۰۸/۱۲
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
بهترین روش نگهداری از سوشی ؛ این افراد سوشی و ماهی خام نخورند | علائم مسمومیت با سوشی را بشناسید
اجزاء تشکیل دهنده سوشی همه مغذی هستند، ماهی که سرشار از پروتئین، امگا۳، ویتامینها و موادمعدنی است. این غذا همراه با سس سویای شور یا زنجبیل ورقهای خورده میشود. اما آیا این غذا به دلیل دارا بودن ماهی خام می تواند برای سلامتی مشکل زا باشد؟
مواد غذایی
ماهی
مواد غذایی
ماهی
۱۴۰۳/۰۸/۰۸
/ سایت فرارو
راهنمای جامع خرید و نگهداری سبزیجات پاییزی
سبزیجات فصلی معمولاً در زمان برداشت به اوج رسیدگی خود میرسند و در نتیجه، ارزش تغذیهای بالاتری دارند. این موضوع به خصوص در مورد ویتامینها و آنتیاکسیدانها صادق است که میتوانند به تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل سرما کمک کنند.
۱۴۰۳/۰۸/۰۵
/ سایت دلگرم
علت وزن نگرفتن بره به همراه عوامل موثر بر رشد دام
در این مطلب به بررسی روشهای مؤثر پرواربندی بره، مکملها و ویتامینهای ضروری برای رشد برهها، داروهای تقویتی مؤثر و میانگین وزنی که برهها در روز میتوانند به دست آورند، میپردازیم.
نگهداری بره
نگهداری بره
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
/ سایت نی نی بان
راهنمای کامل نگهداری از خرمالو: از نارس تا رسیده
خرمالو میوهای خوشمزه و شیرین است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. این میوه مملو از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است. از جمله خواص خرمالو میتوان به ویتامین C اشاره کرد که به تقویت سیستم ایمنی و افزایش مقاومت بدن در برابر عفونتها کمک میکند.
نگهداری خرمالو
خرمالو
نگهداری خرمالو
خرمالو
۱۴۰۳/۰۷/۲۹
/ سایت نمناک
دلیل مهم فاسد شدن آبلیمو و راه حلش
آبلیمو، یکی از چاشنیهای پرکاربرد و مفید در آشپزی است که سرشار از ویتامین C و آنتیاکسیدان است. برای حفظ طراوت و خواص آبلیمو، نگهداری صحیح آن بسیار مهم است.
۱۴۰۳/۰۷/۲۸
/ سایت آفتاب نیوز
بدترین مکان برای نگهداری تخم مرغ
تخم مرغ ماده غذایی سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی است و یک غذای سالم و سیر کننده و ارزان بوده که می توانید آن را در رژیم غذایی خود جای دهید؛ اما متخصصان هشدار می دهند که نگهداری غیر صحیح از تخم مرغ، نه تنها فایده ای به بدن شما نمی رساند، حتی ممکن است شما را در معرض بیماری های جدی قرار دهد.
تخم مرغ
رژیم غذایی
تخم مرغ
رژیم غذایی
۱۴۰۳/۰۷/۰۵
/ سایت گسترش نیوز
اهمیت تشویقیها در نگهداری از حیوانات خانگی
حیوانات خانگی به تغذیه روزانه ای نیاز دارند که شامل پروتئین، کربوهیدرات، ویتامین ها، چربی های مفید و مواد معدنی باشد تا انرژی لازم را تأمین کند.
حیوان خانگی
حیوان خانگی
۱۴۰۳/۰۵/۲۱
/ سایت آفتاب نیوز
نحو ه نگهداری و توزیع ویتامین A را این عضو در بدن تعیین میکند
در یک مطالعه جدید، دانشمندان دانشگاه آبردین به بررسی ویتامین A و نحوه واکنش مغز به آن پرداختند. ویتامین A برای زندگی ضروری است، اما تا به حال نحوه نگهداری آن در بدن مشخص نبود.
ویتامین a
مغز
ویتامین a
مغز
۱۴۰۳/۰۵/۲۰
/ سایت برترینها
بهترین روش نگهداری لیمو تازه به مدت طولانی
لیمو یکی از مرکبات پرخاصیت و مفید و مورد علاقه است که می تواند خواص درمانی شگفت انگیزی داشته باشد. این میوه سرشار از ویتامین C و فلاونوئیدها بوده و می تواند به جذب مواد غذایی کمک کند.
سیب زمینی
گوجه فرنگی
سیب زمینی
گوجه فرنگی
مرکبات
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۵/۱۹
/ سایت تابناک
عضوی در بدن که تعادل بخشی به ویتامین ها را بر عهده دارد
در یک مطالعه جدید، دانشمندان دانشگاه آبردین به بررسی ویتامین A و نحوه واکنش مغز به آن پرداختند. ویتامین A برای زندگی ضروری است، اما تا به حال نحوه نگهداری آن در بدن مشخص نبود.
ویتامین A
عملکرد ذهن
ویتامین A
عملکرد ذهن
ویتامین ها
۱۴۰۳/۰۵/۱۹
/ سایت خبرآنلاین
کدام عضو تعادل ویتامین را در بدن کنترل میکند؟
در یک مطالعه جدید، دانشمندان دانشگاه آبردین به بررسی ویتامین A و نحوه واکنش مغز به آن پرداختند. ویتامین A برای زندگی ضروری است، اما تا به حال نحوه نگهداری آن در بدن مشخص نبود.
بدن انسان
ویتامین دی
بدن انسان
ویتامین دی
ویتامین ب
۱۴۰۳/۰۵/۱۴
/ سایت شمانیوز
ویتامینهای ضروری برای بدن و فواید هر کدام: چرا باید هر روز مصرف شوند؟
ویتامینها بخش حیاتی از رژیم غذایی ما هستند که برای حفظ سلامت عمومی و عملکرد بهینه بدن ضروریاند. هر ویتامین نقش خاصی در بهبود و نگهداری سلامت دارد و کمبود آن میتواند منجر به مشکلات مختلف سلامتی شود. در این مقاله، به بررسی ویتامینهای مهمی که باید هر روز مصرف شوند و فواید خاص هر کدام خواهیم پرداخت.
ویتامین
ویتامین D
ویتامین
ویتامین D
ویتامینهای گروه B
۱۴۰۳/۰۴/۲۷
/ سایت تابناک
آیا ویتامینها هم تاریخشان میگذرد؟
برای نگهداری از مکملهای ویتامین آنها در جای خشک و خنک و دور از نور نگهداری کنید. طبق مطالعات، داروهایی که در مکانهای خشک، خنک، تاریک و بهدرستی نگهداری میشوند، تا پنج سال یا بیشتر پس از تاریخ انقضا ۹۰ درصد اثربخشی دارند.
گیاهان دارویی
دارو
گیاهان دارویی
دارو
تاریخ انقضا
تاریخ مصرف دارو
۱۴۰۳/۰۴/۱۳
/ خبرگزاری ایسنا
حفظ ویتامین C در خیار گلخانهای با پوشش نعناع فلفلی
محققان ایرانی با بررسی تأثیر پوشش های خوراکی مختلف و زمان نگهداری، به راهکاری برای کاهش تخریب ویتامین C و افزایش ماندگاری خیار گلخانهای دست یافته اند.
ویتامین C
ویتامین سی
ویتامین C
ویتامین سی
خیار گلخانهای
نعناع فلفلی
۱۴۰۳/۰۴/۱۲
/ سایت عرشه آنلاین
ویتامین تاریخ انقضا دارد؟/ شرایط نگهداری ویتامینها را یاد بگیریم
تمام ویتامینها به مرور زمان، قدرت و کاراییشان را از دست میدهند اما برخی محیطهای خاص این روند را تسریع میکند.
ویتامین
ویتامین
۱۴۰۳/۰۳/۱۹
/ سایت حیات
برای سالمندان در خانههای بهداشت برنامه ویژه تغذیه داریم/ توزیع شیر در بین مدارس در سال آینده
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از توزیع مکملهای کلسیم و ویتامین دی در بین سالمندان در مراکز نگهداری سالمند و خانههای بهداشت خبر داد.
وزارت بهداشت
درمان و آموزش پزشکی
وزارت بهداشت
درمان و آموزش پزشکی
اسماعیلزاده
سالمندان
۱۴۰۳/۰۳/۱۲
/ سایت عصرایران
این فلفل ۳ برابر پرتقال ویتامین C دارد/ روشهای نگهداری پوست
تحقیقات ثابت کردهاند که کاروتنوئیدها به محافظت از پوست، بافت پوست و سلولهای پوستی در برابر آلودگیهایم محیطی کمک میکنند و از آسیبهای ناشی از افزایش استرس اکسیداتیو برای پوست جلوگیری خواهند کرد.
فلفل
ویتامین
فلفل
ویتامین
۱۴۰۳/۰۲/۲۶
/ سایت نی نی بان
هشدار: این مواد غذایی را هرگز فریز نکنید
فریز کردن مواد غذایی با توجه به نوع ماده ی غذایی بایستی انجام شود. برخی از مواد غذایی با نگهداری در فریزر علاوه بر از دست دادن خواص تبدیل به سمی می شوند که ما وارد بدنمان می کنیم.
سرما
سیب زمینی
سرما
سیب زمینی
گوجه فرنگی
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۲/۲۵
/ سایت دلگرم
آیا نگهداری نان در فریزر مضر است؟
یکی از مهم ترین و اصلیترین مضرات نان فریزر شده، از بین رفتن ارزش غذایی آن است. نان سرشار از انواع ویتامین ها و مواد مغذی برای بدن است که مصرف آن می تواند از ابتلا به برخی بیماری های گوارشی یا کمبود ویتامین ها جلوگیری کند.
فریز کردن نان
فریز کردن نان
۱۴۰۳/۰۲/۲۵
/ خبرگزاری برنا
فریز کردن این مواد غذایی باعث تولید سم می شود!
فریز کردن مواد غذایی با توجه به نوع ماده ی غذایی بایستی انجام شود. برخی از مواد غذایی با نگهداری در فریزر علاوه بر از دست دادن خواص تبدیل به سمی می شوند که ما وارد بدنمان می کنیم.
سرما
سیب زمینی
سرما
سیب زمینی
گوجه فرنگی
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۱/۱۵
/ سایت جماران
از بین بردن تلخی کاهو در سه سوت با 5 نکته کلیدی!
کاهو یک منبع عالی از ویتامینها و مواد معدنی است. این سبزی سرشار از ویتامینهای A، C، K و B9 (فولات) است. همچنین، کاهو منبع خوبی از فیبر، پتاسیم و منگنز است. پس با نگهداری صحیح از این سبزی پرخاصیت به حفظ طعم و خواص آن نیز کمک کنید.
کاهو
از بین بردن تلخی کاهو
کاهو
از بین بردن تلخی کاهو
نگهداری از کاهو
۱۴۰۳/۰۱/۱۳
/ خبرگزاری ایلنا
از بین بردن تلخی کاهو در سه سوت
کاهو یک سبزی محبوب و مغذی است که در انواع سالادها، ساندویچها و غذاهای دیگر استفاده میشود. با این حال، کاهو به سرعت پژمرده میشود و طعم خود را از دست میدهد، به همین دلیل نگهداری صحیح آن بسیار مهم است.
مواد معدنی
کاهو
مواد معدنی
کاهو
ویتامینها
از بین بردن تلخی کاهو
۱۴۰۲/۱۲/۱۹
/ خبرگزاری ایسنا
ماستهای پروبیوتیک بهتر با روش جدید غنیسازی با ویتامین E
پژوهشگران کشورمان در یک تحقیق دانشگاهی، موادی را برای وارد کردن مناسب ویتامین E در ماستهای پروبیوتیک و نگهداری بهتر میکروارگانیسمهای این نوع از ماستها در کنار بهبود خواص بافتی آنها معرفی کردهاند.
ویتامین E
ماست پروبیوتیک
ویتامین E
ماست پروبیوتیک
تقویت سیستم ایمنی
پروبیوتیک
۱۴۰۲/۱۱/۰۷
/ خبرگزاری برنا
روش صحیح فریز کردن مواد غذایی با حفظ مواد مغذی
انجماد مواد غذایی درصورتیکه بهدرستی انجام شود در مقایسه با دیگر روشهای نگهداری مواد غذایی میتواند مواد مغذی آنها را حفظ کند. فرایند انجماد میتواند با کُند کردن روند ازبینرفتن ویتامینها، مواد مغذی موجود در غذا را تا حدودی حفظ کند.
۱۴۰۲/۱۱/۰۴
/ سایت فرارو
روش صحیح فریز کردن مواد غذایی که مواد مغذی آنها حفظ شود
انجماد مواد غذایی درصورتیکه بهدرستی انجام شود در مقایسه با دیگر روشهای نگهداری مواد غذایی میتواند مواد مغذی آنها را حفظ کند. فرایند انجماد میتواند با کُند کردن روند ازبینرفتن ویتامینها، مواد مغذی موجود در غذا را تا حدودی حفظ کند.
موادغذایی
فریزکردن
موادغذایی
فریزکردن
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۱/۰۴ - ۱۴:۲۲:۱۵
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ -
1 March 2025
دریافت اخبار بیشتر
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی