یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا
کاهش ویار حاملگی، چند نکته
یکی از مشکلات دوران بارداری که می تواند سبب بروز سوءتغذیه و اخلال در روند صحیح بارداری شود حالت تهوع است که معمولاً در اوایل ماه دوم شروع می شود. و تقریباً سه چهارم زنان حامله در سه ماهه اول حاملگی خود از تهوع (و بعضی اوقات استفراغ) رنج می برند.
حدود نیمی از زنان مبتلا به بیماری صبحگاهی در حدود هفته ۱۴ کاملاً بهبود می یابند. در باقی موارد، این مشکل در اکثر زنان یک ماه دیگر یا کمی بیشتر نیز طول می کشد، هر چند ممکن است در ادامه حاملگی دوباره بروز کرده و تا آخر حاملگی ادامه یابد.
نکاتی که برای کاهش علائم ویار حاملگی باید رعایت شود:
۱- تکرار در دفعات تغذیه و استفاده از مواد غذایی کم حجم و کم چرب.
۲- استفاده از نان های برشته و شور و خوردن نخودچی قبل از برخواستن از رختخواب.
۳- اجتناب از مصرف غذاهای سرخ شده ٬ پرچرب و پر ادویه مانند آش ٬ آبگوشت.
۴- عدم استفاده از مایعات یک ساعت قبل و بعد از غذا.
۵- از غذاهای خشک مانند تخم مرغ پخته٬ نان برشته٬ سیب زمینی پخته٬ گوشت های بدون چربی٬ حبوبات پخته شده کم آب٬ مربا٬ شیرینی های خشک و کم چربی بیشتر استفاده کنید.
۶- کمی استراحت بعد از صرف غذا و استفاده از حوله خنک و یا کمپرس یخ روی معده (در صورت داشتن حالت تهوع شدید) گاها موثر می باشد.
۷- استفاده از غذاهای انرژی زا مانند ژله و کرم کارامل توصیه می شود.
۸- استفاده از غذاهای سرد که بوی غذا از بین رفته است و تحریک کننده نیست توصیه می شود.
۹- استفاده از لیمو ترش تازه همراه غذا نیز در کم کردن تهوع موثر می باشد.
۱۰- برای به حد اقل رساندن حالت تهوع در صبح ناگهان از جا بلند نشوید و قبل از خروج از بستر از مواد غذایی مانند تست یا سوخاری ٬ بیسکوئیت استفاده نمایید.
حدود نیمی از زنان مبتلا به بیماری صبحگاهی در حدود هفته ۱۴ کاملاً بهبود می یابند. در باقی موارد، این مشکل در اکثر زنان یک ماه دیگر یا کمی بیشتر نیز طول می کشد، هر چند ممکن است در ادامه حاملگی دوباره بروز کرده و تا آخر حاملگی ادامه یابد.
نکاتی که برای کاهش علائم ویار حاملگی باید رعایت شود:
۱- تکرار در دفعات تغذیه و استفاده از مواد غذایی کم حجم و کم چرب.
۲- استفاده از نان های برشته و شور و خوردن نخودچی قبل از برخواستن از رختخواب.
۳- اجتناب از مصرف غذاهای سرخ شده ٬ پرچرب و پر ادویه مانند آش ٬ آبگوشت.
۴- عدم استفاده از مایعات یک ساعت قبل و بعد از غذا.
۵- از غذاهای خشک مانند تخم مرغ پخته٬ نان برشته٬ سیب زمینی پخته٬ گوشت های بدون چربی٬ حبوبات پخته شده کم آب٬ مربا٬ شیرینی های خشک و کم چربی بیشتر استفاده کنید.
۶- کمی استراحت بعد از صرف غذا و استفاده از حوله خنک و یا کمپرس یخ روی معده (در صورت داشتن حالت تهوع شدید) گاها موثر می باشد.
۷- استفاده از غذاهای انرژی زا مانند ژله و کرم کارامل توصیه می شود.
۸- استفاده از غذاهای سرد که بوی غذا از بین رفته است و تحریک کننده نیست توصیه می شود.
۹- استفاده از لیمو ترش تازه همراه غذا نیز در کم کردن تهوع موثر می باشد.
۱۰- برای به حد اقل رساندن حالت تهوع در صبح ناگهان از جا بلند نشوید و قبل از خروج از بستر از مواد غذایی مانند تست یا سوخاری ٬ بیسکوئیت استفاده نمایید.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان دولت سیزدهم محمدجواد ظریف دولت رئیس جمهور انتخابات مجلس شورای اسلامی ظریف انتخابات ریاست جمهوری
تهران پشه آئدس هواشناسی سازمان هواشناسی شهرداری تهران قتل وزارت بهداشت گرمای هوا پلیس گرما سلامت شهر تهران
واردات خودرو خودرو مالیات قیمت خودرو برق حقوق بازنشستگان مایکروسافت قیمت دلار قیمت طلا بازنشستگان بازار خودرو مسکن
تلویزیون عاشورا موسیقی محرم سینمای ایران رسانه ملی کربلا امام حسین (ع) امام حسین سینما اوشین مهران مدیری
فناوری اختلال جهانی ورزشکاران
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه دونالد ترامپ آمریکا روسیه تل آویو جو بایدن ترامپ چین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر ایران نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ برتر باشگاه استقلال علی علیپور تراکتور سپاهان
فیلترینگ امنیت سایبری ناسا سامسونگ ویندوز مغز گوگل موبایل تبلیغات عیسی زارع پور
دیابت افسردگی گرمازدگی کاهش وزن بارداری