پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

پیشگیری از سرطان رحم، موادغذایی موثر


وقتی درباره پیش‌بینی از سرطان صحبت می‌شود؛ مواد غذایی در اولویت نخست قرار می‌گیرند. بیشتر سرطان‌ها به‌ویژه سرطان‌های زنانه از غذاهای مختلف نشئت می‌گیرد.
به حداکثر رساندن مقاومت بدن در برابر ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) که پیشرو در انواع سرطان‌های رحم است، بهترین راه حل برای جلوگیری از بروز سرطان خواهد بود.
غذا خوردن سالم بی‌شک برای سلامتی بسیار مهم است. جامعه سرطان آمریکا خوردن حداقل ۵ وعده میوه و سبزیجات روزانه را به زنان توصیه می‌کند. البته یک دلیل بیولوژیکی نیز در غذاها وجود دارد آن هم وجود آنتی اکسیدان‌هاست که به طور طبیعی سبب جلوگیری از تغییر سلول ها می‌شود.
 
هویج
هویج فقط برای تقویت چشم نیست بلکه بتاکاروتن و کاروتنوئیدهای ان به طور مستقیم در برابر جذب مواد سرطان‌زا به سلول‌های بدن کمک می‌کند. خام یا پخته آن در غذا و سالاد آن را لذیذ می‌کند.
 
چای سبز
 چای سبز خواص درمانی متعددی دارد. حضور آنتی اکسیدان‌های قوی پلی فنول در آن سبب جلوگیری از تقسیم و تکثیر سلول‌های سرطانی می‌شود. هر زمان از روز که بخواهید با یک فنجان چای سبز می‌توانید سلامت باشید.
 
لوبیا
لوبیا جزء سبزیجات سبزی است که برای پیشگیری از سرطان مناسب است. لوبیا دارای فیبر و پروتئین بالا بوده و به طور کلی غذایی سالم برای جلوگیری از آسیب سلول‌هاست. لوبیا را می‌توان به جای گوشت قرمز نیز استفاده کرد.
 
سالاد سبز
سالاد به همراه کاهو حاولی فلاونوئیدهاست که به عنوان منبع عمده مواد مغذی در برابر سرطان عمل می‌کند. کاهی برای کنترل وزن و حفاظت در برابر سرطان بسیار مناسب است.
 
نان گندم سبوس
نان گندم کامل پر از کربوهیدرات است. حاوی ویتامین B6 بوده که برای تنظیم سیستم ایمنی بدن مفید است. حفظ سوخت و ساز سلول‌های قرمز خون و سلامت سیستم عصبی به عهده این ویتامین است.
در نهایت، از خوردن غذاهای مکمل آغشته به قند و مواد افزودنی یا نگهدارنده به شدت خودداری کنید.