شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
آنزیم های عسل چیست؟
آنزیم ها مواد پیچیده ای هستند که در سلولهای زنده تشکیل شده و در فعل و انفعالات حیاتی موجود نقش مهمی را بازی می کنند . عسل حاوی آنزیم های متفاوتی بوده که می تواند هر نوع قند دیگر را به قندهای مفید برای بدن تبدیل کند.
مهمترین آنزیم های عسل عبارتند از :
۱- آنورتاز : این آنزیم از غده بزاقی زنبور ترشح و ساکارز موجود در شهد گل را به گلوکز و لوولوز تبدیل می نماید . فعالیت آنورتاز و دیاستازها که موجب تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال ( HMF ) در عسل می شود بیانگر میزان حرارت دادن بیش از حد عسل خواهد بود .
۲- آلفا و بتا آمیلاز : منشا و عمل این آنزیم مشخص نیست ولی (آمون ۱۹۴۶)معتقد است که این آنزیم توسط زنبور عسل تهیه می شود.
۳- گلوکز اکسیداز: این آنزیم از غده شیری زنبور عسل ترشح و باعث اکسید شدن گلوکز و تبدیل آن به اسید گلوکونیک و پراکسید ئیدروژن (۲O۲H) می شود.
۴– آنزیم های دیگر: مانند فسفاتاز و اینهیبین(inhibine) در عسل وجود دارند. اینهیبین خاصیت باکتری کشی دارد و از رشد باکتری در عسل جلوگیری می کند. آنزیم های عسل به مرور زمان و با درجه حرارت کاهش می یابد و ممکن است از بین بروند.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران پزشکیان دولت چهاردهم دولت نماز جمعه محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات ظریف مجلس شورای اسلامی علیرضا زاکانی
هواشناسی شهرداری تهران آلودگی هوا تهران گرمای هوا گرما سازمان هواشناسی پلیس وزارت بهداشت قتل پشه آئدس سلامت
قیمت طلا دولت سیزدهم قیمت خودرو مایکروسافت برق خودرو واردات خودرو حقوق بازنشستگان بازنشستگان قیمت دلار بازار خودرو مسکن
محرم عاشورا سینمای ایران کربلا دفاع مقدس سینما تلویزیون امام حسین (ع) اوشین امام حسین بازیگر تئاتر
فناوری دانشگاه تهران
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ غزه یمن اسرائیل فلسطین آمریکا جو بایدن ترامپ روسیه چین جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات تراکتور باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر علی علیپور لیگ برتر لیگ برتر ایران سپاهان علیرضا بیرانوند
ویندوز مغز هوش مصنوعی ناسا گوگل موبایل اینترنت عیسی زارع پور سرعت اینترنت
رژیم غذایی پوست سلامت روان گرمازدگی چاقی کاهش وزن