پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

بررسی خواص دو صیفی پرطرفدار تابستان


بررسی خواص دو صیفی پرطرفدار تابستان

در فصل تابستان، سبد میوه رنگ و لعابی خاص پیدا می‌کند. شاید بتوان گفت تابستان بهترین فصل برای نوبرانه‌هاست. نوبرانه‌هایی که رنگارنگی آنها ولع و اشتها را چندین برابر می‌کند. …

در فصل تابستان، سبد میوه رنگ و لعابی خاص پیدا می‌کند. شاید بتوان گفت تابستان بهترین فصل برای نوبرانه‌هاست. نوبرانه‌هایی که رنگارنگی آنها ولع و اشتها را چندین برابر می‌کند. در میان این نوبرانه‌ها، صیفی‌جات هم برای خودشان حرفی دارند. طالبی، خربزه، هندوانه و گرمک جزو صیفی‌جات نوبرانه‌ای هستند که خوردن آنها در تابستان و گرمای هوا می‌چسبد. اما فقط مزه آنها نیست که آنها را دلپذیر می‌کند. خواص درمانی و تغذیه‌ای آنها نیز شگفت انگیز است.

طالبی، چه میوه جالبی!

طالبی یکی از پرطرفدارترین میوه‌های فصل تابستان حتی در کشورهای خارجی است و از جهت شیرینی با قند رقابت می‌کند.

سرشار از ویتامین A و بتاکاروتن است.

یک فنجان آب طالبی فقط ۵۶کالری انرژی دارد ولی ۱۲۹درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین A را تامین می‌کند.

عطر مطبوعی دارد، تقویت کننده قلب و بازکننده عروق است

ملین و ادرارآور است و یکی از بهترین درمان‌ها برای بیماران مبتلا به نقرس و رماتیسم است. علاوه بر این برطرف‌کننده یبوست و بواسیر است.

سرشار از ویتامین C و B۶ و پتاسیم است.

مالیدن گوشت و آب طالبی روی پوست سبب نرمی و لطافت پوست می‌شود و می‌تواند یکی از بهترین اکسیرهای جوانی باشد.

یک طالبی خوب و رسیده بوی ملایم و شیرینی دارد و رنگ آن کرم یا مایل به زرد است.

هندوانه؛ شاهکار تابستانی

هندوانه میوه‌ای آبدار و شیرین است که نه تنها باعث رفع تشنگی در هوای گرم می‌شود، بلکه خواص دارویی فراوانی دارد.

هندوانه سرشار از ویتامین A، B۱، B۶ و B۵ است. دارای آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است که این آنتی اکسیدان رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کند و از اثرات مخرب آن روی بافت‌های بدن جلوگیری می‌کند.

یک لیوان آب هندوانه ۲۰درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین C و ۱۴درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین A را تامین می‌کند.

هندوانه دشمن فشار خون است و مصرف آن با سکنجبین برطرف‌کننده یرقان است.

مربای پوستش مبارز سرسخت نفخ معده است، مسکن انواع التهاب‌ها و ضد مشکلات صفراست.

تخمه آن بسیار مغذی است و باعث برطرف کردن مشکلات کمبود ویتامین‌های محلول در چربی AD، K و E است.

چون دارای فیبر بالایی است، لاغر می‌کند اما نوع شیرین آن به دلیل اینکه قند بالایی دارد، مانع سوختن چربی می‌شود و چاق‌کننده است.

پردیس زندگی من

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir