دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
موادغذایی جایگزین برای تامین امگا۳ بدن
![موادغذایی جایگزین برای تامین امگا۳ بدن](/web/imgs/16/18/8fu5y1.jpeg)
ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نشده مورد نیاز بدن است. اما برخی از افراد، ممکن است طعم ماهی را دوست نداشته باشند. اما سوال اینجاست که این افراد چگونه امگا۳ مورد نیاز بدنشان را تامین کنند؟
در یک مطالعه در انگلستان مشخص شده که بدن انسان پس از مصرف برخی خوراک های گیاهی که حاوی آلفالینولنیک اسید هستند، آن را به امگا۳ تبدیل می کند. نتایج به دست آمده از آزمایش خون زنانی که در این تحقیق شرکت کرده اند نشان داده که زنانی که به جای ماهی، موادغذایی جایگزین را برای دریافت امگا۳ مصرف کرده اند، به مراتب از سلامت بیشتری برخوردارند.
گردو، روغن کتان، توفو، روغن کانولا و روغن سویا، از جمله این موادغذایی هستند. میزان امگا۳ در آنها، تنها ده درصد کمتر از ماهی است.
اگر شما علاقه چندانی به بو و طعم ماهی ندارید، می توانید از این موادغذایی به عنوان جایگزین ماهی در تامین امگا۳ استفاده کنید.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی پزشکیان دولت رهبر انقلاب مجلس محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات
قتل تهران هواشناسی شهرداری تهران شورای شهر تهران اربعین تب دنگی پشه آئدس سازمان هواشناسی وزارت بهداشت پلیس گرمای هوا
قیمت خودرو قیمت دلار خودرو واردات خودرو بازار خودرو مالیات حقوق بازنشستگان چین قیمت طلا برق ایران خودرو سایپا
سعید راد بازی بازیگر سینمای ایران فضای مجازی تلویزیون عاشورا کربلا دفاع مقدس محرم سینما تئاتر
دانش بنیان فناوری دانشگاه تهران دانشگاه حوزه علمیه شیر دانشگاه آزاد اسلامی اختلال جهانی
جو بایدن رژیم صهیونیستی کامالا هریس یمن دونالد ترامپ اسرائیل فلسطین روسیه غزه ترامپ جنگ غزه ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر المپیک 2024 پاریس باشگاه استقلال المپیک سپاهان
همستر کامبت سرعت اینترنت ایلان ماسک مایکروسافت فیلترینگ گوگل ویندوز سامسونگ تلفن همراه
گرمازدگی تغذیه رژیم غذایی خواب دیابت فشار خون استرس افسردگی چای بیماری تب دنگی