یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

ران مرغ با سس عسل و خردل


ران مرغ با سس عسل و خردل

● مواد لازم برای ۲ نفر:
▪ خرده نان : یک سوم پیمانه
▪ فلفل : یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ پودر پیاز : یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ نمک : یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ روغن کانولا : ۲ و نصف قاشق مرباخوری
▪ …

مواد لازم برای ۲ نفر:

خرده نان :

یک سوم پیمانه

فلفل :

یک چهارم قاشق مرباخوری

پودر پیاز :

یک چهارم قاشق مرباخوری

نمک :

یک چهارم قاشق مرباخوری

روغن کانولا :

۲ و نصف قاشق مرباخوری

تخم مرغ :

یک عدد درشت

ران مرغ بدون پوست :

۴ عدد

ماست چکیده :

۲ قاشق غذاخوری

سس خردل :

یک قاشق غذاخوری

عسل :

یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

سینی فر را چرب کنید. خرده نان، فلفل، پودر پیاز و نمک را درظرفی بریزید، کمی روغن اضافه و با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری تخم مرغ ها را هم بزنید. ران های مرغ را ابتدا در تخم مرغ و سپس در خرده نان بغلتانید و روی سینی سیمی قرار دهید و به مدت ۳۰دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود. برای تهیه سس، ماست، سس خردل و عسل را با هم مخلوط کنید و با ران مرغ آماده سرو کنید.