سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا

ریواس از لخته شدن خون پیشگیری می کند


ریواس از لخته شدن خون پیشگیری می کند

ریواس اگرچه نوعی سبزی است اما بیشتر مردم جهان از آن به عنوان میوه استفاده می کنند. این گیاه بومی غرب چین است و اغلب در آب و هوای سرد به عمل می آید.
- به گزارش «ehow» ویتامین و ماده مغذی موجود …

ریواس اگرچه نوعی سبزی است اما بیشتر مردم جهان از آن به عنوان میوه استفاده می کنند. این گیاه بومی غرب چین است و اغلب در آب و هوای سرد به عمل می آید.

- به گزارش «ehow» ویتامین و ماده مغذی موجود در آن مانع از بروز ترومبوز سیاهرگی می شود. این بیماری در صورت معالجه نشدن، باعث لخته شدن خون در کف پا می شود و به تدریج به ریه راه پیدا می کند.

- نتایج بررسی ها نشان می دهد، ریواس خاصیت ضدسرطانی دارد و خطر بروز سرطان را کاهش می دهد.

- ریواس برای افرادی که از سوءهاضمه رنج می برند، بسیار مفید است.

- خوردن یک تکه خام ساقه ریواس، ترشح اسید معده را متعادل می کند.

- مصرف ریواس تازه در کاهش فشارخون بسیار موثر است.

- مصرف منظم عصاره ریواس در کاهش گرگرفتگی بدن مفید است.

- خاصیت ضدباکتریایی دارد و در صورت مصرف موضعی روی زخم مانع از بروز عفونت های استافیلوکوکوس اورئوس (Staphylococcus oureus) می شود.

- ریواس کلسترول خون را کاهش می دهد.

- دارای خاصیت آنتی اکسیدان، ضدالتهابی و ضدآلرژی است.

- پزشکان در چین ریواس را به بیمارانی که از یبوست رنج می برند، تجویز می کنند.

- پتاسیم موجود در آن به سوخت و ساز بدن کمک می کند، در نتیجه باعث کاهش وزن می شود.