سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

تاثیر ویتامین ها در کاهش سرطان


تاثیر ویتامین ها در کاهش سرطان

آیا شما هم برای جلوگیری از خطر ابتلا به سرطان در رژیم غذایی خود تغییر داده اید؟ به گزارش «MSN» برای کاهش خطر ابتلا به سرطان تنها مصرف مولتی ویتامین کافی نیست بلکه مصرف مواد مغذی …

آیا شما هم برای جلوگیری از خطر ابتلا به سرطان در رژیم غذایی خود تغییر داده اید؟ به گزارش «MSN» برای کاهش خطر ابتلا به سرطان تنها مصرف مولتی ویتامین کافی نیست بلکه مصرف مواد مغذی و پرهیز از مواد مضر نیز جزو ضروریات این برنامه است. در این مطلب به فهرستی از ویتامین‌های ضدسرطانی اشاره می کنیم.

۱) ویتامین C؛ رژیم غذایی غنی از ویتامین C در کاهش سرطان نقش دارد.

۲) ویتامین E؛ این ویتامین در میوه های مغزدار، تخمه آفتاب گردان، بادام، زیتون و... موجود و در کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات موثر است.

۳) بتاکاروتن؛ مصرف بیش از حد مکمل های بتاکاروتن خطر ابتلا را به سرطان افزایش می دهد. بتاکاروتن در میوه ها و سبزی هایی با رنگ های متنوع مانند هویج، سبزی هایی با برگ های سبز پررنگ، طالبی و کلم بروکلی وجود دارد.

۴) لیکوپن؛ که در گوجه فرنگی، گریپ فروت، هندوانه، زردآلو و... موجود است .

۵) فولات؛ این ماده نوعی ویتامین B است، و برای جلوگیری از بروز نارسایی های مادرزادی ضروری است. کمبود فولات خطر ابتلا را به سرطان سینه و روده افزایش می دهد. فولات در سبزی، غلات سبوس دار، میوه و حبوبات موجود است.

۶) ویتامین D؛ این ویتامین نقش موثری در کاهش سرطان روده، پروستات و سینه دارد.