سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

پودینگ برنج و خرما


پودینگ برنج و خرما

● مواد لازم برای ۶ نفر
▪ دو فنجان برنج پخته
▪ دو فنجان شیر با چربی دو درصد
▪ سه قاشق غذاخوری شکر
▪ ۱۵ عدد خرما (بدون هسته و خرده شده)
● طرز تهیه
برنج را در مخلوط کن ریخته و آن را خرد کنید …

مواد لازم برای ۶ نفر

دو فنجان برنج پخته

دو فنجان شیر با چربی دو درصد

سه قاشق غذاخوری شکر

۱۵ عدد خرما (بدون هسته و خرده شده)

طرز تهیه

برنج را در مخلوط کن ریخته و آن را خرد کنید (مراقب باشید به شکل پوره در نیاید)‎. سپس آن را در قابلمه ریخته، شیر، شکر و خرما را به آن بیفزایید.

قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و صبر کند (حدود ۲۰ دقیقه) تا خرماها پخته شوند.

(هر از گاهی آن را هم بزنید)

زمان مورد نیاز ۳۰ دقیقه

این پودینگ می تواند به صورت سرد یا گرم مصرف شود.

[فرشته علیزاده ]