دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

مخلوط میوه‌های گرمسیری


مخلوط میوه‌های گرمسیری

▪ مواد لازم:
- هندوانه هشت پیمانه (هسته‌های آن جدا شود)،
- موز سه عدد،
- یک عدد آب آناناس بدون شیرینی،
- یک پیمانه آب پرتقال بدون شیرینی،
- یک پیمانه توت فرنگی بزرگ،
- شش عدد قطعات کنسروشده …

مواد لازم:

- هندوانه هشت پیمانه (هسته‌های آن جدا شود)،

- موز سه عدد،

- یک عدد آب آناناس بدون شیرینی،

- یک پیمانه آب پرتقال بدون شیرینی،

- یک پیمانه توت فرنگی بزرگ،

- شش عدد قطعات کنسروشده آناناس

طرز تهیه:

ابتدا هندوانه را به دو نیم تقسیم کرده سپس آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید. دوتا از موزها را پوست کرده و به قطعات ریز تقسیم کنید. قطعات موز و هندوانه را درون دستگاه همزن ریخته و آنها را به صورت پوره درآورید و درون یک پارچ بزرگ بریزید. آب آناناس و آب پرتقال را به درون پارچ اضافه کنید و هم بزنید. توت فرنگی‌ها را با آب سرد شسته و سر آنها را جدا کنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. آخرین موز را نیز پوست کرده و به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. در قوطی کنسرو آناناس را باز کرده و تکه‌های آناناس را از آب بیرون آورید. در این قسمت از کار می‌توانید از آناناس تازه نیز استفاده کنید. تکه‌های توت فرنگی و آناناس و موز را به مخلوط درون پارچ اضافه کنید و درب پارچ را بگذارید و حدود دو ساعت آن را درون یخچال قرار دهید با این کار آبمیوه خنک شده و تکه‌های میوه درون آن نرم می‌شوند. آبمیوه را درون لیوان‌های بلند بریزید و با نی آنها را بنوشید. فراموش نکنید برای خوردن تکه‌های میوه درون آبمیوه، درون هر لیوان یک قاشق شربت خوری قرار دهید.