یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
اهمیت تغذیه در جلوگیری از بیماریها چیست؟
یکی از مباحث مهم پیشگیری از سرطان بحث تغذیه قبل، بعد و در حین سرطان است و سوال اصلی این است که چگونه روشهای غذایی را تصحیح کنیم تا بیشتر سرطانها بخصوص سرطانهای شایع را کنترل کنیم؟
مهمترین مسأله، کنترل تغذیه از دوران کودکی است، زیرا کنترل خطر این بیماری مهلک نیاز به زمان دارد. عادات غذایی انسانها از بچگی شکل می گیرد، پس الگوی تغذیهای باید از کودکی شروع شود.
سرطان، دیابت، فشارخون و بیماریهای قلبی ـ عروقی زمینه ارثی مشترک دارد، اما برخی عوامل مثل سیگار، چربیها و گوشت قرمز زمینهساز این بیماریها هستند.
اضافهکردن میوهجات و سبزیجات خام به سبد غذایی و استفادهنکردن از فستفودها که دومین عامل ایجاد مرگ و میر بشر هستند، میتواند از بسیاری عوامل تهدید سلامتی جلوگیری کند.
توصیه میکنیم تا جایی که امکان دارد بچهها را از خوردن فستفود منع کنید، اگر کودکانمان را دوست داریم باید با ترویج تغذیه درست و تاکید بر پخت غذا به روش سنتی تغذیه، الگوی تغذیه آنها را اصلاح کنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی مجلس شورای اسلامی ابراهیم رئیسی مجلس دولت سیزدهم دولت رسانه بالگرد
سیل هواشناسی تهران مشهد سیلاب آموزش و پرورش سیل مشهد سلامت بارش باران خراسان رضوی سازمان هواشناسی پلیس
قیمت دلار خودرو یارانه دلار حقوق بازنشستگان بازار خودرو قیمت خودرو ایران خودرو قیمت طلا مالیات بورس مسکن
سینمای ایران نمایشگاه کتاب سینما لیلا حاتمی جشنواره کن زری خوشکام علی حاتمی کتاب تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران سریال دفاع مقدس
قرآن ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا حماس چین اوکراین نوار غزه ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر فدراسیون فوتبال بازی تراکتور باشگاه پرسپولیس مهدی تاج بارسلونا لیگ برتر انگلیس اشکان دژاگه
هوش مصنوعی هواپیما گوگل آیفون سامسونگ ناسا موبایل اپل مغز انسان اینترنت اینستاگرام ربات
سازمان غذا و دارو استرس آلزایمر تجهیزات پزشکی رژیم غذایی پزشک کاهش وزن سلامت روان مسواک ویتامین