پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

گردو، سرشار از اسید چرب امگا ۳


گردو، سرشار از اسید چرب امگا ۳

در میان مغزها، گردو ارزش غذایی بالاتری از بادام ، پسته، فندق و... دارد. مقدار آنتی اکسیدان یک مشت گردو، ۲ برابر انواع مغزهای دیگر است. در این مطلب از «ehow» ، به خواص این مغز اشاره شده …

در میان مغزها، گردو ارزش غذایی بالاتری از بادام ، پسته، فندق و... دارد. مقدار آنتی اکسیدان یک مشت گردو، ۲ برابر انواع مغزهای دیگر است. در این مطلب از «ehow» ، به خواص این مغز اشاره شده است.

مصرف گردو همراه با غذای چرب، احتمال آسیب دیدن سرخرگ ها را کاهش می دهد.

منبع عالی منیزیم، مواد معدنی و اسید چرب امگا ۳ است.

با کاهش بروز التهاب، بدن را در برابر بیماری عروقی مقاوم می کند.

امگا ۳ موجود در گردو برای عملکرد مناسب سلول های مغزی لازم است.

امگا ۳ علاوه بر کاهش خطر بیماری قلبی ـ عروقی میزان فشار خون را نیز کاهش می دهد.

آنتی اکسیدان موجود در آن ۲ تا ۱۵ برابر قوی تر از آنتی اکسیدان موجود در ویتامین E است.

مصرف منظم گردو خطر بروز آلزایمر را کاهش می دهد.

منبع عالی اسید آمینه است.

ویتامین B موجود در آن، تولید انرژی را افزایش می دهد و به هضم غذا کمک می کند.

برای حفظ سلامت استخوان مفید است.