پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024


مجله ویستا

بال مرغ کباب شده با سس ماست و لیمو


بال مرغ کباب شده با سس ماست و لیمو

● مواد لازم برای تهیه بال کباب شده:
- بال مرغ- ۹۰۰گرم
- نمک و فلفل- به میزان کافی
- روغن زیتون- ۲قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی- ۲قاشق غذاخوری
- مرزنگوش خشک- یک قاشق غذاخوری
- شکر (ترجیحا قهوه …

مواد لازم برای تهیه بال کباب شده:

- بال مرغ- ۹۰۰گرم

- نمک و فلفل- به میزان کافی

- روغن زیتون- ۲قاشق غذاخوری

- رب گوجه فرنگی- ۲قاشق غذاخوری

- مرزنگوش خشک- یک قاشق غذاخوری

- شکر (ترجیحا قهوه ای)- ۲قاشق مرباخوری

- پیاز ریز خردشده- یک عدد

- سیر له شده- یک حبه

- سس قرمز تند- نصف قاشق مرباخوری

مواد لازم برای تهیه سس:

- ماست سفت- ۳پیمانه

- خیار رنده شده بدون دانه- ۲عدد

- آب و پوست لیمو- یک عدد

- روغن زیتون- یک قاشق غذاخوری

- شوید تازه خرد شده- یک قاشق غذاخوری

- نمک- به میزان کافی

طرز تهیه:

بال ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید. روغن زیتون، مرزنگوش، رب گوجه فرنگی، شکر، پیاز و سس تند را در همزن مخلوط کنید تا یکدست شود. بال ها را به مواد آغشته کنید و برای یک ساعت کنار بگذارید. فر را روی ۱۹۰درجه سلسیوس روشن و تنظیم کنید. روی سینی مناسب کاغذ روغنی چرب شده قرار دهید و بال ها را بچینید. سینی را به مدت ۲۰دقیقه در فر قرار دهید، بال ها را برگردانید و پخت را به مدت ۱۵دقیقه ادامه دهید. برای تهیه سس زاتزیکی، آب خیار رنده شده را کاملا بگیرید و با تمامی مواد ذکر شده مخلوط کنید. بال مرغ آماده شده را با سس سرو کنید.