جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا

دانه های قرمز شفابخش


دانه های قرمز شفابخش

انار سرشار از ویتامین است و به علت داشتن آهن و دیگر عناصر دیگر، دیر هضم می شود.خوردن دانه های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب انار است. این میوه خون ساز است و بهترین زمان برای مصرف …

انار سرشار از ویتامین است و به علت داشتن آهن و دیگر عناصر دیگر، دیر هضم می شود.خوردن دانه های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب انار است. این میوه خون ساز است و بهترین زمان برای مصرف آن صبح و قبل از خوردن صبحانه می باشد.انار مقوی قلب، مفرح، دفع کننده چربی، دفع کننده سموم و حرارت است، خوردن انار با پرده های سفید آن شکم را صاف می کند. رب انار و برگ انار برای ضعف معده، کمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون و رفع میگرن بسیار مفید است. دانه های میوه جنگلی انار که به (ناردان) شهرت دارد در معالجه اسهال بسیار موثر است. همچنین آب انار شیرین با شکر و نشاسته برای درد سینه و سرفه توصیه می شود. رب انار نیز برای رفع خماری موثر است.

مضرات انار

انار برای افرادی که یبوست دارند مضر است، سرد مزاج ها هم پس از خوردن آن، باید مقداری آب جوش با نبات بخورند. انار برای کسانی که دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد، زیاده روی در مصرف انار ترش ایجاد زخم معده می کند، جوشانده پوست درخت و پوست ریشه آن که برای رفع کرم به کار می رود ممکن است ایجاد سرگیجه و تهوع کند.

خواص قسمت های دیگر انار

جوشانده پوست انار برای گلو درد و زخم گلو ودرمان بواسیر مفید است، جوشانده گل انار برای از بین بردن زخم های دهان و اسهال مزمن و به همراه کنجد برای بهبود سوختگی مفید می باشد، جوشانده ریشه انار نیز درد دندان را از بین می برد.