یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

بادمجان شکم پاره |طرز تهیه بادمجان شکم پاره گیاهی ترکیه


مواد لازم برای بادمجان شکم پاره گیاهی ترکیه
 
بادمجان به اندازه تعداد نفرات
برنج 1 لیوان شسته و آبکش کرده
پیاز 1عدد ریز خرد شده
فلفل سبز 1عدد ریز خرد شده
 رب گوجه فرنگی
جعفری
سیر
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا
 

بادمجان شکم پاره |طرز تهیه بادمجان شکم پاره گیاهی ترکیه
 
طرز تهیه بادمجان شکم پاره گیاهی ترکیه
ابتدا بادمجانها را یک در میان پوست می گیریم و در آب نمک قرار می دهیم.
پیاز زا در تابه ریخته و تفت می دهیم سپس رب را می ریزیم فلفل سبز را ریخته. سپس برنج را ریخته و نمک و ادویه جات را ریخته و نصف لیوان  آب می ریزیم درب ظرف را گذاشته تا بپزد و آبش را بکشد باید برنج کاملا بپزد.
بادمجانها را شسته و خشک می کنیم وسطش را می بریم و در روغن گرم شده ریخته و کمی تفت می دهیم تا نرم سود و رنگش عوض شود سپس روی دستمال روغن گیر قرار داده تا روغن اضافی آن برود سپس در ظرف چیده بطوریکه قسمت برش داده شده رو بماند و داخلش را با مواد داخلی پر کرده و زیاد فشار نمی دهیم رویش را با  سیر , گوجه فرنگی و فلفل سبز تزیین میکنیم. دو قاشق رب  را در 1 لیوان آب گرم حل کرده و می ریزیم زیاد روی برنج نیاید با فویل رویش را بسته تا برنجها خشک نماند و نرم بماند در فر 200 درجه قرار داده نیم ساعت بعد فویل را بر می داریم تا رویش طلایی شود.
 

بادمجان شکم پاره |طرز تهیه بادمجان شکم پاره گیاهی ترکیه
نکات تکمیلی در مورد بادمجان شکم پاره

بادمجان شکم پاره جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
بادمجان شکم پاره را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بادمجان شکم پاره ، طرز تهیه بادمجان شکم پاره گیاهی ترکیه