سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
طرز تهیه نیویورک چیز کیک
مواد لازم نیویورک چیز کیک
پنیر ماسکارپونه 400 گرم
پنیر خامه ای 400 گرم
بیسکویت گندمی ساده 250 گرم
کره 150 گرم
خامه 100 گرم
شکر 100 گرم
پودر قند 4 قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی 20 گرم
آرد ذرت 20 گرم
تخم مرغ 3 عدد
لیموترش 1 عدد
روغن به مقدار لازم
نمک کمی
طرز تهیهنیویورک چیز کیک
ابتدا بیسکویت ها را در میکسر پودر می کنیم.
150 گرم کره را آب می کنیم. بهتر است این کار را بر روی شعله خیلی کم گاز انجام دهید و مواظب باشید تا دود نکند.
بیسکویت پودرشده را با کره در ظرفی خوب مخلوط می کنیم تا کره کاملا به خورد بیسکویت ها برود.
قالب کمربندی (24 سانتی متری) را کمی چرب می کنیم.
بیسکویت ها را ابتدا با قاشق در کف قالب به طور یک نواخت پهن کنید و سپس کمی هم از کف دست کمک بگیرید تا بهتر کف قالب پهن شود. توجه داشته باشید که باید به قدری خرده بیسکوییت را فشار دهید که بافت منسجمی به خود بگیرد.
قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال می گزاریم.
پوست لیمو را ریز رنده کنید.
پنیرخامه ای و 200 گرم ماسکارپونه را با همزن برقی خوب می زنیم تا به یک کرم یک دست برسیم.
60 گرم خامه، 2 قاشق غذاخوری پودر قند و پوست لیمو رنده شده را اضافه می کنیم.
تخم مرغ ها را با شکر و نمک خوب هم می زنیم تا کاملاً شکر حل شود و خوب پف کند. (حدود 10 دقیقه)
پنیر و آرد ذرت را با تخم مرغ های زده شده خوب مخلوط می کنیم. (تا جایی که مایه یک دست تقریباً زرد رنگی به دست بیاید.)
قالب را از یخچال بیرون آورده و مایع را بر روی آن می ریزیم.
آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم.
بعد از پخت اول چیزکیک را از فر بیرون نمی آوریم،در فر خاموش به مدت تقریباً 20 تا 30 دقیقه رها می کنیم تا دمای آن پایین آید، سپس مجدداً فر را روشن کرده و آن را برای 25 دقیقه در دمای 150 درجه می پزیم. اگر دوست ندارید روی آن زیاد تیره شود روی قالب را با فویل بپوشانید.
بعد از پخت دوم مجدداً در فر را باز گذاشته تا دمای چیز کیک به آرامی پایین آید و چیزکیک را از فر خارج نکنید.
200 گرم پنیر ماسکارپونه را با 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش خوب هم می زنیم و آن را در جای گرم به مدت 30 دقیقه رها می کنیم تا ترش شود. آن را با 40 گرم خامه و 2 قاشق غذاخوری پودر قند خوب هم می زنیم.
شکلات 55 ٪ چیپسی را به آن اضافه می کنیم و به کمک لیسک آن را بر روی چیز کیک به صورت یک دست پهن می کنیم.
چیزکیک را به مدت 6 تا 8 دقیقه در فر گرم با دمای 170 درجه سانتی گراد بگذارید. سپس اجازه دهید در فر که در آن نیمه باز است سرد شود تا روی آن ترک برندارد.
بهتر است 12 تا 24 ساعت بعد از پخت داخل یخچال قرار دهید سپس سرو کنید.
نیویورک چیز کیک جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
نیویورک چیز کیک را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم دولت مجلس رهبر انقلاب محمدجواد ظریف مجلس دوازدهم انتخابات
شورای شهر تهران شهرداری تهران اربعین تهران قوه قضاییه هواشناسی قتل سازمان هواشناسی پلیس سیاست تب دنگی وزارت بهداشت
قیمت خودرو قیمت دلار خودرو واردات خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو قیمت طلا سایپا برق مالیات دلار
سعید راد سینمای ایران وزارت ارشاد سینما بازیگر سینما دفاع مقدس فضای مجازی بازیگر عاشورا تلویزیون کربلا تئاتر
وزارت علوم دانش بنیان دانشگاه فناوری حوزه علمیه شرکت دانش بنیان دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی کامالا هریس جو بایدن غزه فلسطین دونالد ترامپ اسرائیل روسیه آمریکا یمن ترامپ چین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات المپیک 2024 پاریس لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال المپیک سپاهان
بازی تلگرام بیت کوین فیلترینگ ایلان ماسک آیفون سامسونگ سرعت اینترنت مایکروسافت ناسا وزارت ارتباطات
دیابت سرطان رژیم غذایی چاقی فشار خون بارداری ویتامین سازمان نظام پزشکی استرس افسردگی