پنجشنبه, ۹ اسفند, ۱۴۰۳ / 27 February, 2025
طرز تهیه نیویورک چیز کیک
مواد لازم نیویورک چیز کیک
پنیر ماسکارپونه 400 گرم
پنیر خامه ای 400 گرم
بیسکویت گندمی ساده 250 گرم
کره 150 گرم
خامه 100 گرم
شکر 100 گرم
پودر قند 4 قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی 20 گرم
آرد ذرت 20 گرم
تخم مرغ 3 عدد
لیموترش 1 عدد
روغن به مقدار لازم
نمک کمی
طرز تهیهنیویورک چیز کیک
ابتدا بیسکویت ها را در میکسر پودر می کنیم.
150 گرم کره را آب می کنیم. بهتر است این کار را بر روی شعله خیلی کم گاز انجام دهید و مواظب باشید تا دود نکند.
بیسکویت پودرشده را با کره در ظرفی خوب مخلوط می کنیم تا کره کاملا به خورد بیسکویت ها برود.
قالب کمربندی (24 سانتی متری) را کمی چرب می کنیم.
بیسکویت ها را ابتدا با قاشق در کف قالب به طور یک نواخت پهن کنید و سپس کمی هم از کف دست کمک بگیرید تا بهتر کف قالب پهن شود. توجه داشته باشید که باید به قدری خرده بیسکوییت را فشار دهید که بافت منسجمی به خود بگیرد.
قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال می گزاریم.
پوست لیمو را ریز رنده کنید.
پنیرخامه ای و 200 گرم ماسکارپونه را با همزن برقی خوب می زنیم تا به یک کرم یک دست برسیم.
60 گرم خامه، 2 قاشق غذاخوری پودر قند و پوست لیمو رنده شده را اضافه می کنیم.
تخم مرغ ها را با شکر و نمک خوب هم می زنیم تا کاملاً شکر حل شود و خوب پف کند. (حدود 10 دقیقه)
پنیر و آرد ذرت را با تخم مرغ های زده شده خوب مخلوط می کنیم. (تا جایی که مایه یک دست تقریباً زرد رنگی به دست بیاید.)
قالب را از یخچال بیرون آورده و مایع را بر روی آن می ریزیم.
آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم.
بعد از پخت اول چیزکیک را از فر بیرون نمی آوریم،در فر خاموش به مدت تقریباً 20 تا 30 دقیقه رها می کنیم تا دمای آن پایین آید، سپس مجدداً فر را روشن کرده و آن را برای 25 دقیقه در دمای 150 درجه می پزیم. اگر دوست ندارید روی آن زیاد تیره شود روی قالب را با فویل بپوشانید.
بعد از پخت دوم مجدداً در فر را باز گذاشته تا دمای چیز کیک به آرامی پایین آید و چیزکیک را از فر خارج نکنید.
200 گرم پنیر ماسکارپونه را با 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش خوب هم می زنیم و آن را در جای گرم به مدت 30 دقیقه رها می کنیم تا ترش شود. آن را با 40 گرم خامه و 2 قاشق غذاخوری پودر قند خوب هم می زنیم.
شکلات 55 ٪ چیپسی را به آن اضافه می کنیم و به کمک لیسک آن را بر روی چیز کیک به صورت یک دست پهن می کنیم.
چیزکیک را به مدت 6 تا 8 دقیقه در فر گرم با دمای 170 درجه سانتی گراد بگذارید. سپس اجازه دهید در فر که در آن نیمه باز است سرد شود تا روی آن ترک برندارد.
بهتر است 12 تا 24 ساعت بعد از پخت داخل یخچال قرار دهید سپس سرو کنید.
نیویورک چیز کیک جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
نیویورک چیز کیک را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست