VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ -
14 February 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
بهبود طعم غذا
ادویه
۴ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۲۲ / سایت خط سلامت
طرز تهیه زرشک پلو با گوشت قلقلی با خواص ضدالتهابی و تقویت سیستم ایمنی
خط سلامت: زرشک پلو با گوشت قلقلی یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که ترکیبی از برنج، زرشک، گوشت و ادویهجات خوشطعم میباشد. این غذا نه تنها طعمی بینظیر دارد بلکه با خواص بسیاری همچون تقویت سیستم ایمنی، بهبود هضم، کاهش التهاب و حمایت از سلامت قلب نیز همراه است.
برنج
سیستم ایمنی
برنج
سیستم ایمنی
زرشک پلو
۱۴۰۳/۱۱/۲۱
/ سایت خط سلامت
طرز تهیه پاستای سبزیجات با سس پسته و آووکادو؛ غذایی خوشمزه برای افزایش شادی
خط سلامت: اگر به دنبال یک وعده غذایی هستید که علاوه بر طعم لذیذ، به بهبود خلقوخو و افزایش حس شادی کمک کند، پاستای سبزیجات با سس پسته و آووکادو انتخابی عالی است. این غذا سرشار از ویتامینهای گروه B، اسید فولیک، چربیهای سالم و آنتیاکسیدانها است که به تنظیم سیستم عصبی و تولید سروتونین، هورمون خوشحالی، …
سروتونین
پاستا با سس پستو
سروتونین
پاستا با سس پستو
ویتامین B6
بهبود خلق و خو
۱۴۰۳/۱۱/۰۱
/ سایت خط سلامت
پنج راهکار شگفتانگیز برای لذت بردن از غذا خوردن با آرامش
خط سلامت: آرامش و تمرکز در هنگام غذا خوردن نه تنها به بهبود کیفیت تجربه غذایی کمک میکند، بلکه میتواند به مدیریت بهتر وزن و کاهش کالری مصرفی نیز منجر شود. بسیاری از متخصصان بر این باورند که کاهش عوامل حواسپرتی و افزایش ذهنآگاهی هنگام خوردن باعث میشود افراد پیام سیری را بهتر درک کرده و از طعم و لذت …
تلفن همراه
ذهن
تلفن همراه
ذهن
مغز
وزن
۱۴۰۳/۱۰/۲۹
/ سایت خط سلامت
قلق هایی که طعم آبگوشت را شگفتی ساز می کند!
خط سلامت: آبگوشت، یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که با طعم بینظیر و مواد مغذی خود، جایگاهی ویژه در سفرههای ایرانی دارد. این غذا که ترکیبی از گوشت، حبوبات، سبزیجات و ادویههاست، علاوه بر لذتبخش بودن، خواص فراوانی برای سلامتی دارد. از تقویت سیستم ایمنی بدن گرفته تا بهبود هضم و تقویت پوست و مو، …
آبگوشت
آبگوشت
۱۴۰۳/۱۰/۲۵
/ سایت آفتاب نیوز
بعد از مصرف سماق این اتفاقات برایتان میافتد
سماق یکی از گیاهان دارویی با ارزش است که دارای خواص متعددی است که این گیاه میتواند به بهبود سلامت عمومی بدن، تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهابات، کنترل قند خون و بهبود سلامت پوست و قلب کمک کند، همچنین سماق به عنوان یک چاشنی محبوب در آشپزی استفاده میشود و میتواند به بهبود طعم غذاها کمک کند و مصرف آن …
سماق
سماق
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت خط سلامت
طرز تهیه فلافل سوری + سرشار از فیبر و طعمی که شما را شگفتزده خواهد کرد!
خط سلامت: فلافل سوری علاوه بر طعم دلپذیر و خوشمزهای که دارد، سرشار از مواد مغذی است که برای سلامت بدن مفید هستند. از تقویت سیستم ایمنی و سلامت قلب گرفته تا بهبود گوارش و کاهش التهاب، این غذا میتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل باشد.
لوبیا چیتی
فلافل
لوبیا چیتی
فلافل
فلافل عربی
نخود
۱۴۰۳/۱۰/۰۴
/ سایت پارسینه
زیره سبز؛ درمانی طبیعی برای مشکلات گوارشی، دیابت و کاهش وزن
زیره سبز نهتنها به عنوان یک ادویه خوشطعم در آشپزی استفاده میشود، بلکه خواص درمانی فوقالعادهای نیز دارد که میتواند در بهبود وضعیت سلامتی بدن مؤثر باشد. از کمک به هضم غذا و کاهش وزن گرفته تا درمان کبد چرب و تقویت سیستم ایمنی، این گیاه پرخاصیت توانسته خود را در لیست گیاهان دارویی پرطرفدار قرار دهد. …
زیره سبز
زیره سبز
۱۴۰۳/۰۹/۲۴
/ سایت خط سلامت
آشپزی لوکس با زرشک؛ چگونه غذاهای تان را خاص کنید!
خط سلامت: زرشک، میوهای با طعم ترش و خواص درمانی بینظیر، از جمله میوههایی است که میتواند تأثیرات زیادی بر سلامت بدن داشته باشد. این میوه غنی از ویتامینها، آنتیاکسیدانها و مواد معدنی است که به تقویت سیستم ایمنی، بهبود هضم غذا و کنترل قند خون کمک میکند.
کاهش فشار خون
ویتامین C
کاهش فشار خون
ویتامین C
زرشک
سیستم گوارش
۱۴۰۳/۰۹/۲۲
/ سایت تابناک
روغن زیتون چگونه به عمر شما میافزاید؟
چه در حال تزیین سوپ باشید یا یک سالاد، روغن زیتون یکی از موادی است که طعم هر غذا را بهبود میبخشد. به شرطی که از روغن زیتون با کیفیت بالا استفاده کنید، حتی برای پختوپز نیز گزینهای سالم و مفید است.
فواید روغن زیتون
روغن زیتون
فواید روغن زیتون
روغن زیتون
سلامتی
تغذیه سالم
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
/ سایت خط سلامت
بهترین ناهار برای تقویت حافظه به سبک آفریقایی
خط سلامت: تغذیه مناسب نقش بسزایی در تقویت حافظه و عملکرد مغز دارد. غذاهای سنتی آفریقایی با ترکیب مواد مغذی و طعمهای متنوع، میتوانند به بهبود عملکرد شناختی کمک کنند.
تغذیه
تقویت حافظه
تغذیه
تقویت حافظه
ناهار
غذا
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت اقتصادنیوز
توصیههای حیاتی تغذیهای برای مبتلایان به ایدز/ این طعمدهندهها را کمتر بخورید
اقتصادنیوز: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تغذیه صحیح را در افزایش توانایی سیستم دفاعی بدن برای پاسخگویی به عفونتها در بیماران مبتلا به ایدز موثر دانست و به ارائه توصیههای تغذیهای برای این بیماران پرداخت.
ایدز
غذا
ایدز
غذا
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ سایت خط سلامت
برای داشتن یک رابطه جنسی بهتر از کدام ادویه ها استفاده کنیم؟
خط سلامت: در دنیای مدرن، افراد به دنبال راههای طبیعی برای افزایش کیفیت زندگی جنسی خود هستند. یکی از روشهای اثربخش، استفاده از ادویههای طبیعی است که نه تنها طعم و بوی غذا را بهبود میبخشند بلکه میتوانند به تقویت میل جنسی و بهبود عملکرد در روابط زناشویی کمک کنند. در این گزارش، به بررسی انواع ادویههایی …
رابطه جنسی
افزایش میل جنسی
رابطه جنسی
افزایش میل جنسی
تقویت سیستم ایمنی
ادویه
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ سایت خط سلامت
10 ترفند موثر آشپزی برای از بین بردن طعم تلخ غذا
خط سلامت: آیا تا به حال غذای تلخی درست کردهاید که تمام تلاشهای شما برای بهبود طعم آن بینتیجه مانده باشد؟ خوشبختانه، برای کاهش تلخی غذا و بهبود طعم آن، چندین روش ساده و موثر وجود دارد.
آب لیمو
سرکه
آب لیمو
سرکه
۱۴۰۳/۰۸/۱۰
/ سایت فرادید
نسخه شفابخش برای سرفه و سرماخوردگی
نه تنها درمانی برای سرفه و سرماخوردگی است، بلکه در مقابله با سوء هاضمه و مشکلات معده نیز موثر عمل می کند. خوشمزه و مغذی است و می تواند طعم غذا را بهبود ببخشد، از سلامت کلی پشتیبانی کند و شرایط سلامتی را ارتقا دهد...
سلامت
سلامت
۱۴۰۳/۰۸/۰۵
/ سایت فرتاک
فواید شگفت انگیز سیر را بدانید!
سیر نه تنها طعم غذا را بهتر میکند بلکه میتواند به بهبود سلامت شما کمک کند! با فواید شگفتانگیز روزانه مصرف شش حبه سیر آشنا شوید.
سیر
سیر
۱۴۰۳/۰۷/۲۱
/ سایت فرتاک
زیادهروی در مصرف نمک چه با ما می کند؟
سدیم کلرید یا نمک به عنوان یک چاشنی، به بهبود طعم غذا کمک میکند. سدیم یکی از الکترولیتهای ضروری است که بدن برای انجام هرکاری، از هضم غذا گرفته تا انقباض عضلات و حتی پلک زدن به آن نیاز دارد، اما امروزه مصرف سدیم بیشتر از مقداری است که بدن در حالت معمول بدان نیاز دارد.
نمک
مصرف نمک
نمک
مصرف نمک
۱۴۰۳/۰۷/۰۸
/ 55 آنلاین
پیاز؛ مکملی طبیعی برای کاهش قند خون و بهبود وضعیت بیماران دیابت نوع ۲ | تاثیرات پیاز بر روی بدن
پیاز یکی از سبزیجات پرمصرف و محبوب است که علاوه بر طعمدهی به غذا، به دلیل خواص داروییاش در بسیاری از فرهنگها مورد استفاده قرار میگیرد. مطالعات اخیر نشان دادهاند که پیاز میتواند تأثیرات قابلتوجهی در کاهش قند خون و بهبود وضعیت سلامت بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ داشته باشد.
سبزیجات
سبزیجات
۱۴۰۳/۰۷/۰۴
/ سایت خط سلامت
طرز تهیه خوراک لوبیا لعابدار سالم و خوشمزه برای هر ذائقه / برای بهبود سطح انرژی و تقویت عضلات
خط سلامت: خوراک لوبیا یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که به دلیل تنوع در روشهای پخت، در مناطق مختلف ایران به شکلهای متفاوتی طبخ میشود. این غذا که اغلب با لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز تهیه میشود، علاوه بر طعم دلچسب و لذیذ، خواص زیادی نیز دارد. لوبیا سرشار از فیبر، پروتئین و مواد معدنی است و میتواند …
لوبیا
خوراک لوبیا خوشمزه
لوبیا
خوراک لوبیا خوشمزه
۱۴۰۳/۰۶/۲۰
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
مصرف زیاد نمک با سلامتیمان چه میکند؟
سدیم کلرید یا نمک به عنوان یک چاشنی، به بهبود طعم غذا کمک میکند. سدیم یکی از الکترولیتهای ضروری است که بدن برای انجام هرکاری، از هضم غذا گرفته تا انقباض عضلات و حتی پلک زدن به آن نیاز دارد، اما امروزه مصرف سدیم بیشتر از مقداری است که بدن در حالت معمول بدان نیاز دارد.
سلامت
نمک
سلامت
نمک
۱۴۰۳/۰۶/۱۹
/ سایت فرارو
خوردن نمک زیاد چه بلایی سرتان میآورد
سدیم کلرید یا نمک به عنوان یک چاشنی، به بهبود طعم غذا کمک میکند. سدیم یکی از الکترولیتهای ضروری است که بدن برای انجام هرکاری، از هضم غذا گرفته تا انقباض عضلات و حتی پلک زدن به آن نیاز دارد، اما امروزه مصرف سدیم بیشتر از مقداری است که بدن در حالت معمول بدان نیاز دارد.
۱۴۰۳/۰۶/۰۵
/ خبرگزاری برنا
طرز تهیه پنیر پیتزا کش دار خانگی
پنیر پیتزا، یکی از اصلیترین مواد مورد استفاده در تهیه پیتزا و بسیاری از غذاهای دیگر است. با توجه به اینکه کیفیت پنیر پیتزا تاثیر زیادی بر طعم و ظاهر غذا دارد، تهیه آن در خانه میتواند به بهبود کیفیت و تازگی غذا کمک کند. در این مقاله به طرز تهیه پنیر پیتزا کش دار خانگی خواهیم پرداخت و نکاتی درباره خرید …
پیتزا
پنیر پیتزا
پیتزا
پنیر پیتزا
پیتزا خانگی
تبلیغات
۱۴۰۳/۰۶/۰۴
/ سایت دیدبان ایران
خواص بینظیر این ۷ ادویه برای روزهای تابستان
ادویهها نه تنها طعم غذا را بهبود میبخشند، بلکه دارای مزایای سلامتی مختلف همچون خاصیت خنککنندگی نیز هستند که میتواند به بهبود عملکرد بدن در طول ماههای گرم سال کمک کند.
مشکلات
ادویه
مشکلات
ادویه
خنک
۱۴۰۳/۰۵/۳۱
/ 55 آنلاین
خواص شگفتانگیز ادویهها در انواع غذا | چگونه ادویههای رایج میتوانند به بهبود سلامت بدن کمک کنند؟
ادویهها تنها طعمدهندههای خوشمزه برای غذاها نیستند، بلکه هرکدام خواص منحصر به فردی دارند که میتواند به بهبود سلامت کمک کند.
ادویه
ادویه
۱۴۰۳/۰۵/۲۸
/ سایت فرارو
طرز تهیه پودر پیاز خانگی
پودر پیاز یکی از چاشنیهای پرکاربرد و محبوب در آشپزی است که عطر و طعمی بینظیر به غذاها میبخشد. این ادویه بدون تغییر در ظاهر غذا، به بهبود طعم و عطر انواع خوراکها، سوپها، سسها و پلوهای مخلوط کمک میکند. در این مقاله، به آموزش کامل تهیه پودر خوراکی با کیفیت پیاز خانگی پرداختهایم تا بتوانید از این …
۱۴۰۳/۰۵/۲۰
/ سایت عصرایران
خواص بی شمار گیاه شنبلیله (فیلم)
شنبلیله، گیاهی بومی در مدیترانه، غرب آسیا و اروپاست که مردم عموماً به خاطر خواص دارویی و طعم دلنشینی که به غذاهای مختلف میدهد، از آن استفاده میکنند. خواص شنبلیله به حدی زیاد است که میتواند در افزایش تولید شیر مادر، افزایش سطح تستسترون و کنترل قند خون نیز نقش داشته باشد. شنبلیله به واسطه مواد معدنی، …
خواص
گیاه
خواص
گیاه
شنبلیله
۱۴۰۳/۰۵/۱۷
/ سایت افکارنیوز
فکر میکنید ترکیب خرما و چای مفید است؟
ترکیب خرما و چای در بسیاری از فرهنگها به عنوان یک میانوعده یا نوشیدنی محبوب شناخته شده است. این ترکیب طعم دلپذیری دارد.
فشار خون
افزایش قند خون
فشار خون
افزایش قند خون
خرما و چای
قندهای طبیعی
۱۴۰۳/۰۵/۱۲
/ سایت شمانیوز
خواص و مزایای خوردن غذا در ظروف مسی: تاثیرات مثبت بر سلامت و طعم غذا
استفاده از ظروف مسی برای پخت و سرو غذا، به دلیل خواص ویژه و مزایای بهداشتی آن، در بسیاری از فرهنگها مورد توجه قرار گرفته است. در این مقاله، به بررسی خواص و تاثیرات مثبت خوردن غذا در ظروف مسی بر سلامت و طعم غذا پرداخته و دلایل علمی و فرهنگی این انتخاب را تحلیل میکنیم.
ظروف مسی
خواص ظروف مسی
ظروف مسی
خواص ظروف مسی
مزایای ظروف مسی
بهبود طعم غذا
۱۴۰۳/۰۵/۰۴
/ سایت اقتصادنیوز
با دست غذا خوردن این فایده پزشکی را دارد
اقتصادنیوز :کارشناسان شرقی معتقدند غذاخوردن با دست میتواند به هضم غذا کمک کرده و طعم غذا را بهبود بخشد.
سلامت بدن
سبک غذا خوردن
سلامت بدن
سبک غذا خوردن
۱۴۰۳/۰۵/۰۳
/ سایت اطلاعات آنلاین
چرا برخی کارشناسان غذاخوردن با دست را توصیه میکنند؟
کارشناسان شرقی معتقدند غذاخوردن با دست میتواند به هضم غذا کمک کرده و طعم غذا را بهبود بخشد.
۱۴۰۳/۰۳/۲۱
/ سایت جهان صنعت نیوز
مواد افزودنی پیتزای صنعتی چیست؟
مواد افزودنی در پیتزای صنعتی نقش بسیار مهمی در بهبود کیفیت، طعم، رنگ و ماندگاری محصول نهایی ایفا میکنند. پیشگامان شیمی به عنوان واردکننده معتبر رنگهای غذایی و دیگر مواد افزودنی، نقش مهمی در تأمین نیازهای صنعت غذا ایفا میکند. با بهرهگیری از مواد با کیفیت و استانداردهای بالا، این شرکت توانسته است به …
۱۴۰۳/۰۳/۱۴
/ سایت فرتاک
برای خنک کردن بدن این ادویه ها را بخورید!
ادویهها نه تنها طعم غذا را بهبود میبخشند، بلکه دارای مزایای سلامتی مختلف همچون خاصیت خنککنندگی نیز هستند که میتواند به بهبود عملکرد بدن در طول ماههای گرم سال کمک کند.
ادویهها
ادویهها
۱۴۰۳/۰۳/۱۴
/ سایت خبرفوری
۷ ادویه خنککننده بدن را بشناسید
ادویهها نه تنها طعم غذا را بهبود میبخشند، بلکه دارای مزایای سلامتی مختلف همچون خاصیت خنککنندگی نیز هستند که میتواند به بهبود عملکرد بدن در طول ماههای گرم سال کمک کند.
ادویه
سلامتی بدن
ادویه
سلامتی بدن
۱۴۰۳/۰۳/۱۴
/ سایت افکارنیوز
تابستان گرم را با این ادویهها خنک شوید!
ادویهها نه تنها طعم غذا را بهبود میبخشند، بلکه دارای مزایای سلامتی مختلف همچون خاصیت خنککنندگی نیز هستند که میتواند به بهبود عملکرد بدن در طول ماههای گرم سال کمک کند.
رازیانه
تابستان
رازیانه
تابستان
نعناع
تخم گشنیز
۱۴۰۳/۰۳/۱۳
/ سایت پارسینه
از خاصیت خنککنندگی این ادویه ها غافل نشوید
ادویهها نه تنها طعم غذا را بهبود میبخشند، بلکه خاصیت خنککنندگی هم دارند و مصرف آنها در فصل گرما توصیه میشود.
۱۴۰۳/۰۳/۱۳
/ سایت نی نی بان
این 7 ادویه بدن را خنک می کنند
ادویهها نه تنها طعم غذا را بهبود میبخشند، بلکه دارای مزایای سلامتی مختلف همچون خاصیت خنککنندگی نیز هستند که میتواند به بهبود عملکرد بدن در طول ماههای گرم سال کمک کند،
هل
بارداری
هل
بارداری
مشکلات
خنک
۱۴۰۳/۰۳/۱۳
/ سایت فرتاک
ادویه ای جادویی برای خنک کردن بدن
ادویهها نه تنها طعم غذا را بهبود میبخشند، بلکه دارای مزایای سلامتی مختلف همچون خاصیت خنککنندگی نیز هستند که میتواند به بهبود عملکرد بدن در طول ماههای گرم سال کمک کند.
ادویه
نعناع
ادویه
نعناع
۱۴۰۳/۰۳/۱۳
/ روزنامه دنیای اقتصاد
این ادویه ها نقش کولر را در تابستان دارند
ادویهها نه تنها طعم غذا را بهبود میبخشند، بلکه دارای مزایای سلامتی مختلف همچون خاصیت خنککنندگی نیز هستند که میتواند به بهبود عملکرد بدن در طول ماههای گرم سال کمک کند .
ادویه
خاصیت خنک کنی
ادویه
خاصیت خنک کنی
۱۴۰۳/۰۳/۱۲
/ سایت آرمان ملی
۷ ادویه خنک کننده بدن
ادویهها نه تنها طعم غذا را بهبود میبخشند، بلکه دارای مزایای سلامتی مختلف همچون خاصیت خنککنندگی نیز هستند که میتواند به بهبود عملکرد بدن در طول ماههای گرم سال کمک کند.
ادویه
ادویه
۱۴۰۳/۰۳/۰۵
/ سایت خط سلامت
طرز تهیه ۵ نوشیدنی ساده و پرخاصیت با دارچین
خط سلامت: دارچین علاوه بر اینکه ادویهای خوشبو و طعمدهنده است تاثیر بسیار زیادی بر سلامت بدن میگذارد. این ادویه دارای خواص متعددی برای سلامتی است که از جمله آنها میتوان به کاهش قند خون، بهبود عملکرد مغز، تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهاب و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی اشاره کرد. دارچین همچنین میتواند …
شیر
دارچین
شیر
دارچین
۱۴۰۳/۰۳/۰۴
/ سایت باتو
اگه دنبال یه خورش خوش رنگ و لعابی این رب رو درست کن!
رب لیمو عمانی، چاشنی ترش و خوش طعمی است که از لیمو عمانی خشک شده تهیه می شود. این چاشنی کاربردهای فراوانی در آشپزی ایرانی دارد و می تواند طعم و مزه ی غذا را به طور قابل توجهی بهبود بخشد. رب لیمو عمانی علاوه بر طعم دلچسبی که دارد، خواص زیادی نیز برای سلامتی
۱۴۰۳/۰۳/۰۱
/ سایت رکنا
اختراع قاشق هوشمندی که کار ادویه را می کند!
رکنا: قاشقی که طعم غذا را بهبود می دهد اختراع شد.
قاشق هوشمند
قاشق هوشمند
۱۴۰۳/۰۲/۲۲
/ سایت دلگرم
پودر میوه خشک برای طعم دهنده و رنگ آمیزی طبیعی مواد غذایی !
پودر میوه خشک میتواند به عنوان یک جایگزین سالم و مفید برای افزودن طعم و عطر میوه به انواع غذاها و نوشیدنیها استفاده شود. این پودرها غنی از ویتامینها، مواد مغذی و آنتیاکسیدانها هستند و میتوانند به بهبود طعم و ارزش غذایی غذاها کمک کنند.
رنگ غذا
ترفند
رنگ غذا
ترفند
۱۴۰۲/۱۱/۰۸
/ خبرگزاری برنا
مراقب نمک پنهان غذاها باشید!
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه اکثر موادغذایی نمک پنهان دارند، درباره مصرف نمک مازاد سر سفرهها هشدار داد و گفت: مردم سعی کنند ذائقه خود به طعم دهندههای سالمتر مانند آب لیمو یا نارنج عادت دهند.
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۱/۰۸ - ۰۹:۰۰:۰۱
۳۶۵ روز
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
خرید سرور مجازی
جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ -
14 February 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
خرید سرور مجازی