سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا

خوردن سیر در بارداری، خواص و عوارض


سیر یکی از موادغذایی مغذی است که خواص فراوانی دارد. سیر به خاطر بو و مزه خاصی که دارد برای سلامتی مناسب می باشد.
 
در بیشتر فرهنگ ها، خانم ها سیر را در دوران بارداری در رژیم غذایی خود قرار می دهند. مصرف سیر به مقدار کم مفید می باشد. مصرف مکمل سیر در دوران بارداری مناسب نیست. در دوران بارداری مصرف سیر به مقدار کم مجاز می باشد.
 
خواص سیر در دوران بارداری
سیر خواص زیادی دارد؛ بخصوص مصرف آن در دوران بارداری نیز بسیار مهم است. البته پیش از مصرف سیر با پزشک خود مشورت کنید.
 
جلوگیری از ریزش مو:
سیر حاوی آلیسین است که ترکیبی بر پایه سولفور می باشد. این ماده از ریزش مو جلوگیری می کند و باعث رشد موهای جدید میشود.
 
کاهش فشار خون و کلسترول:
آلیسین موجود در سیر به کاهش کلسترول کمک می کند. این ماده به رقیق شدن خون نیز کمک می کند و از حمله قلبی و سکته مغزی جلوگیری می کند.
 
جلوگیری از سرطان:
مصرف منظم سیر از تشکیل سلول های سرطانی جلوگیری می کند.
 
جلوگیری از عفونت، آنفولانزا و سرما خوردگی:
مصرف سیر به کاهش باکتری های مضر در سیستم بدن و سلامتی سیستم ایمنی بدن کمک می کند. همچنین از عفونت هایی مانند سرما خوردگی و آنفولانزا جلوگیری می کند.
 
درمان عفونت های واژن:
سیر به درمان عفونت های واژن کمک می کند.
 
عوارض مصرف سیر در دوران بارداری:
با وجود تاثیرات مثبت مصرف سیر، مصرف آن عوارضی نیز دارد. در اینجا برخی از این عوارض و تاثیرات منفی ذکر شده است:
مصرف سیر تازه باعث افزایش احتمال خونریزی می شود بنابراین در صورت مشاهده خونریزی واژینال یا لکه بینی با پزشک خود صحبت کنید.
در برخی موارد، ناراحتی های گوارشی نیز مشاهده می شود. در این صورت به پزشک اطلاع دهید.
اگر فشار خون شما پایین است، از مصرف سیر اجتناب کنید. زیرا سیر باعث کاهش فشار خون می شود.
سیر خاصیت رقیق کردن خون دارد. بنابراین گاهی متوقف کردن خونریزی دشوار می شود بخصوص در هنگام جراحی. بنابر این قبل از مصرف سیر با پزشک خود مشورت کنید.