پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سالاد کرفس و گشنیز


سالاد کرفس و گشنیز

● مواد لازم:
کرفس ـ یک بوته
سرکه سفید ـ یک قاشق غذاخوری
روغن کنجد ـ یک قاشق مرباخوری
سس سویا ـ ۴ قاشق غذاخوری
سس داغ ـ به دلخواه
شکر ـ نصف قاشق مرباخوری
گشنیز خرد شده ـ ۲ قاشق غذاخوری

● …

مواد لازم:

کرفس ـ یک بوته

سرکه سفید ـ یک قاشق غذاخوری

روغن کنجد ـ یک قاشق مرباخوری

سس سویا ـ ۴ قاشق غذاخوری

سس داغ ـ به دلخواه

شکر ـ نصف قاشق مرباخوری

گشنیز خرد شده ـ ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای تهیه این سالاد ابتدا قسمت بالا و پایین کرفس ها را ببرید و ساقه ها را به طول برش بزنید و آب بکشید.

کرفس ها را به مدت ۲ دقیقه در آب جوش بپزید. سپس آن ها را در بیاورید و در ظرفی حاوی آب سرد فرو ببرید.

کرفس باید نرم اما ترد باشد.

فیبرهای نخ مانند آن ها را بکنید و کرفس ها را به اندازه های متوسط خرد کنید.

در ظرف دیگری سرکه، روغن کنجد، سس داغ، شکر و گشنیز را با هم مخلوط و کرفس ها را به مواد اضافه کنید. سالاد را برای مدتی در یخچال بگذارید تا خنک شود.

ارزش غذایی هر یک قاشق غذاخوری روغن کنجد:

کالری ـ ۱۲۰ چربی کل ـ ۱۴گرم

چربی های اشباع شده ـ ۲گرم