پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
سالاد کرفس و گشنیز
مواد لازم:
کرفس ـ یک بوته
سرکه سفید ـ یک قاشق غذاخوری
روغن کنجد ـ یک قاشق مرباخوری
سس سویا ـ ۴ قاشق غذاخوری
سس داغ ـ به دلخواه
شکر ـ نصف قاشق مرباخوری
گشنیز خرد شده ـ ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای تهیه این سالاد ابتدا قسمت بالا و پایین کرفس ها را ببرید و ساقه ها را به طول برش بزنید و آب بکشید.
کرفس ها را به مدت ۲ دقیقه در آب جوش بپزید. سپس آن ها را در بیاورید و در ظرفی حاوی آب سرد فرو ببرید.
کرفس باید نرم اما ترد باشد.
فیبرهای نخ مانند آن ها را بکنید و کرفس ها را به اندازه های متوسط خرد کنید.
در ظرف دیگری سرکه، روغن کنجد، سس داغ، شکر و گشنیز را با هم مخلوط و کرفس ها را به مواد اضافه کنید. سالاد را برای مدتی در یخچال بگذارید تا خنک شود.
ارزش غذایی هر یک قاشق غذاخوری روغن کنجد:
کالری ـ ۱۲۰ چربی کل ـ ۱۴گرم
چربی های اشباع شده ـ ۲گرم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل آمریکا روز معلم رهبر انقلاب معلمان مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم
تهران فضای مجازی هواشناسی شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو قیمت خودرو بازار خودرو قیمت دلار دلار قیمت طلا سایپا ایران خودرو بانک مرکزی کارگران تورم حقوق بازنشستگان
مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس تئاتر فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه فلسطین چین روسیه حماس نوار غزه ترکیه عربستان اوکراین نتانیاهو
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اینستاگرام همراه اول شبکه های اجتماعی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب کاهش وزن دیابت قهوه فشار خون داروخانه