یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا
پاستا با خامه
مواد لازم:
پاستا فتوچینی:
حدود ۴۰۰گرم
کره:
۲۲۶ گرم
خامه:
یک پیمانه
نمک و فلفل:
به میزان کافی
پنیر پارمیزان رنده شده:
۲ پیمانه
طرز تهیه:
پاستا را طبق دستور درج شده روی جعبه، بپزید. حدود یک پیمانه از آب آن را کنار بگذارید تا در صورت نیاز برای رقیق کردن سس از آن استفاده کنید.
در ماهیتابه ای کره و خامه را گرم کنید، نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
کره و خامه گرم شده را روی پاستای آبکش شده بریزید، نصف پنیر را نیز به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید. اگر نیاز است مواد کمی رقیق شود، مقدار کمی از آب پاستا به مواد اضافه کنید. قبل از سرو، بقیه پنیر را روی پاستا بریزید.
این پاستا را می توان همراه با مرغ ، گوشت یا سبزیجات سرو کرد.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان مجلس شورای اسلامی ایران دولت چهاردهم دولت سیزدهم پزشکیان دولت محمدجواد ظریف رهبر انقلاب رئیس جمهور مجلس انتخابات
شورای شهر تهران شهرداری تهران تهران تب دنگی هواشناسی پشه آئدس سازمان هواشناسی اربعین وزارت بهداشت قتل گرمای هوا پلیس
خودرو واردات خودرو قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو مالیات برق حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان ایران خودرو مسکن
سعید راد رضا کیانیان تلویزیون سینمای ایران عاشورا پول محرم کربلا دفاع مقدس امام حسین (ع) رسانه ملی سینما
هوش مصنوعی حوزه علمیه فناوری وزارت علوم اختلال جهانی باتری
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین دونالد ترامپ غزه آمریکا روسیه ترامپ جو بایدن جنگ غزه چین
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات المپیک 2024 پاریس لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال المپیک تراکتور
تبلیغات مایکروسافت سرعت اینترنت همستر کامبت ویندوز فیلترینگ گوگل ناسا سامسونگ موبایل امنیت سایبری مریخ
تابستان دیابت مغز فشار خون استرس ویتامین افسردگی بیماری تب دنگی چای کودک مو اضطراب