پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

ذرت ماهی


ذرت ماهی

ماهیتابه را به روغن آغشته نکنید، اما روی حرارت قرار دهید و یک فنجان تخم گشنیز را به مدت دو دقیقه داخل آن بریزید، سپس روغن را در ماهیتابه بریزید و جعفری، گشنیز، زنجبیل و نمک به …

ماهیتابه را به روغن آغشته نکنید، اما روی حرارت قرار دهید و یک فنجان تخم گشنیز را به مدت دو دقیقه داخل آن بریزید، سپس روغن را در ماهیتابه بریزید و جعفری، گشنیز، زنجبیل و نمک به میزان دلخواه به آن بیفزایید و سبزی را خوب تفت دهید.

یک لیوان ذرت و مقداری گوجه فرنگی و نمک و نیمی از مخلوط سبزیجات‌تان را در ماهیتابه جداگانه‌ای مخلوط کنید. درجه فر را روی ۳۵۰ قرار دهید، ماهی را در ورق آلومینیومی بپیچید و به مدت ۱۵ دقیقه در آن قرار دهید. بعد از ۱۵ دقیقه غذای شما آماده است، فقط ماهی و مخلوط سبزیجات و ذرت را مانند عکس در ظرف‌های جداگانه قرار داده و بر سر میز بگذارید.