سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

فلافل مکزیکی


فلافل مکزیکی

تنها تصوری که از فلافل داریم، همان فلافل جنوبیِ معروف و تند است. اما فلافل مکزیکی علاوه بر طعم خوشایندش دارای خواص بسیاری نیز هست.

تنها تصوری که از فلافل داریم، همان فلافل جنوبیِ معروف و تند است. اما فلافل مکزیکی علاوه بر طعم خوشایندش دارای خواص بسیاری نیز هست.

مواد لازم:

یک و ۱/۲ فنجان نخود پخته

۱/۴ فنجان پیاز

٢ فنجان بروکلی یا گل کلم

١ عدد فلفل سبز تند

یک حبه سیر

۱/۴ فنجان گشنیز خرد شده

١ قاشق چای خوری زیره آسیاب شده

۱/۲ قاشق چای خوری فلفل پاپریکا

٢ قاشق غذاخوری آرد

نمک و فلفل

روغن

طرز تهیه:

1-گل کلم را در مخلوط کن ریخته سپس بقیه مواد بجز روغن را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مایه فلافل را در کاسه ای ریخته و آن را مانند توپک های متوسط گرد کرده و روی سینی چیده و در یخچال به مدت یک ساعت قرار می دهیم.

2-سپس روغن را داغ می کنیم و فلافل ها را در روغن سرخ کرده و روی دستمال گذاشته تا روغن اضافی آن خارج شود.

3-با سس یا سالاد و یا نان دلخواه سرو می کنیم.