شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

پوره گلابی


پوره گلابی

● مواد لازم
▪ دو عدد گلابی
▪ یک قاشق غذاخوری عسل
● طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. دو تکه فویل روی سطح صاف قرار داده و هر یک از گلابی‌ها را وسط فویل …

مواد لازم

دو عدد گلابی

یک قاشق غذاخوری عسل

طرز تهیه

فر را از قبل با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. دو تکه فویل روی سطح صاف قرار داده و هر یک از گلابی‌ها را وسط فویل قرار دهید. چند قطره عسل روی آن ریخته و فویل‌ها را به گونه‌ای بچینید که قسمت بالای آن باز باشد.

سپس آنها را برای حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه درون فر قرار دهید. پس از خارج کردن گلابی‌ها از فر و خنک شدن آنها، پوست گلابی را کنده و دانه‌های آن را جدا کنید. مغز گلابی را درون مخلوط کن ریخته و خوب به هم بزنید تا به شکل پوره در آید.