شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا
پوره گلابی
مواد لازم
دو عدد گلابی
یک قاشق غذاخوری عسل
طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. دو تکه فویل روی سطح صاف قرار داده و هر یک از گلابیها را وسط فویل قرار دهید. چند قطره عسل روی آن ریخته و فویلها را به گونهای بچینید که قسمت بالای آن باز باشد.
سپس آنها را برای حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه درون فر قرار دهید. پس از خارج کردن گلابیها از فر و خنک شدن آنها، پوست گلابی را کنده و دانههای آن را جدا کنید. مغز گلابی را درون مخلوط کن ریخته و خوب به هم بزنید تا به شکل پوره در آید.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم دولت پزشکیان نماز جمعه محمدجواد ظریف انتخابات ریاست جمهوری انتخابات رئیس جمهور ظریف مجلس شورای اسلامی
تهران گرمای هوا هواشناسی سازمان هواشناسی اربعین زلزله عزاداری پلیس وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران پشه آئدس
مایکروسافت برق خودرو واردات خودرو قیمت خودرو دولت سیزدهم حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان قیمت دلار بازار خودرو مالیات
سینما امام حسین کربلا اوشین بازیگر تلویزیون سینمای ایران خسرو شکیبایی امام حسین (ع) فیلم فرهاد مشیری
دانشگاه تهران پرنده فضا
اسرائیل یمن رژیم صهیونیستی تل آویو دونالد ترامپ فلسطین آمریکا جو بایدن غزه ترامپ روسیه جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر نقل و انتقالات تراکتور علی علیپور باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر ایران سپاهان مهدی طارمی
اختلال جهانی مرکز ملی فضای مجازی فناوری اطلاعات ویندوز ناسا کامپیوتر اینترنت سامسونگ عیسی زارع پور هوش مصنوعی موبایل سرعت اینترنت
رژیم غذایی گرمازدگی چاقی کاهش وزن افسردگی گیاهان دارویی صبحانه